Slm kizlar nasilsiniz pc bozdu sevgili oglummoralim de bozuktu girmedim bizimkilerde cikis 30ocak gozukuyormus esim dedi oglum ameliyat olacak Geniz etinden babamizi bekliycez. Dun aksam konu tam benlikmisti. GUlli Rananin sordugu kendi ailemleyim ama evimi o kadar ozluyorum ki gitsem esimsiz tadi olmaz daha kotu olacak biliyorum. Ama herkese kendi duzeni...kayinvalide ile olsam iyi insanlar ama daha korkunc olurdu sanirim yine kaprislerimizi ailem kaldiriyor bitsin Su safak artik....Morfistaaan cok sevindim size de inan... Ins son tatsizliginiz olur evlenince cikar acisini .... Aydemircimm esim face eklemis senin sarmalar borekleri isiticida isitip yemislrr ellerine saglik CNm...ben 24kasim haftasinda gidicem ins...denk gelirse tanisiruz da
Terazi 85 canim rahatsizdin nasil oldun? Eric ne guzel CNm kendine vakit ayiracak bisiler bulmussun
Terazi 85 canim rahatsizdin nasil oldun? Eric ne guzel CNm kendine vakit ayiracak bisiler bulmussun
Kizlarr 353. donemler gidiyor bizimkilerin gelmesi daha bi yakinlasti sankii:)) moral bozmak yok artikk az kaldi kizlar
Slm kizlar nasilsiniz pc bozdu sevgili oglummoralim de bozuktu girmedim bizimkilerde cikis 30ocak gozukuyormus esim dedi oglum ameliyat olacak Geniz etinden babamizi bekliycez. Dun aksam konu tam benlikmisti. GUlli Rananin sordugu kendi ailemleyim ama evimi o kadar ozluyorum ki gitsem esimsiz tadi olmaz daha kotu olacak biliyorum. Ama herkese kendi duzeni...kayinvalide ile olsam iyi insanlar ama daha korkunc olurdu sanirim yine kaprislerimizi ailem kaldiriyor bitsin Su safak artik....Morfistaaan cok sevindim size de inan... Ins son tatsizliginiz olur evlenince cikar acisini .... Aydemircimm esim face eklemis senin sarmalar borekleri isiticida isitip yemislrr ellerine saglik CNm...ben 24kasim haftasinda gidicem ins...denk gelirse tanisiruz da
Babasi gelince olacak kizlar izin alayim dedi esim ama kendi evimde olmak istiyorum ocak ayina bekleyelim
Canım merak ediyordum seni bebeğini...babası yanınızdayken olması daha iyi olur gercekten inş. O gelene kadar da iyi olur oğlun...evet ısıtıcıda ısıtmışlar canım eşim anlattı güldüm bayaSlm kizlar nasilsiniz pc bozdu sevgili oglummoralim de bozuktu girmedim bizimkilerde cikis 30ocak gozukuyormus esim dedi oglum ameliyat olacak Geniz etinden babamizi bekliycez. Dun aksam konu tam benlikmisti. GUlli Rananin sordugu kendi ailemleyim ama evimi o kadar ozluyorum ki gitsem esimsiz tadi olmaz daha kotu olacak biliyorum. Ama herkese kendi duzeni...kayinvalide ile olsam iyi insanlar ama daha korkunc olurdu sanirim yine kaprislerimizi ailem kaldiriyor bitsin Su safak artik....Morfistaaan cok sevindim size de inan... Ins son tatsizliginiz olur evlenince cikar acisini .... Aydemircimm esim face eklemis senin sarmalar borekleri isiticida isitip yemislrr ellerine saglik CNm...ben 24kasim haftasinda gidicem ins...denk gelirse tanisiruz da
Babasi gelince olacak kizlar izin alayim dedi esim ama kendi evimde olmak istiyorum ocak ayina bekleyelim
Arkadaşlarr canım çok sıkkınbilmiyorum ne oldu ama erkek arkadaşım ile aramda anlamadığım sorunlar var dünden beri :-( çok garip davranıyor bana sanki soğuk gibi hiçbir sey de söyleniyor bana
Arkadaşlarr canım çok sıkkınbilmiyorum ne oldu ama erkek arkadaşım ile aramda anlamadığım sorunlar var dünden beri :-( çok garip davranıyor bana sanki soğuk gibi hiçbir sey de söyleniyor bana
Aynen canım bende evimi toplayıp geldim. Öyle kötü olmuştum ki toplarken evi. Eşimle vakit geçirmeyi çok özledim evimizde. Çok düzenli bir hayatımız vardı herşey altüst oldu gibi. Gidince düzenimi oturtamamaktan bile korkuyorum. Hele çalışmaya başlayınca sıfırdan başlayacam sanırım.
Senin kötü meşguliyetlerin olmuş malesefRabbim size can sağlığı versin inşallah. Eşin döndü sanıyordum. Hayırlı yolculuklar olsun şimdiden :)
canım saçma sapan bir sebep yüzünden nişanlım 2 buçuk günlüğüne benden ayrılmıştı bugün aradı.. bende o psikolojiyle 2 gündür giremiyordum şimdi geldim arkadaşlar merak etmiş son durumu anlatıyorum
Kyr01 canım hoşgeldin. Nasılsın görüşmeyeli?
Senin için çalışmak ayrı sıkıntı olmuş desene. Daha çok yokluğunu hissettirmiş. Zaten tek tesellim kızım. Zaman çabucak geçecek düğününüz olacak ve inşallah hayırlıysıyla güzel müjdelerinizi de alacağız vakti gelince :)canım çalışırken zaman geçiyor haklısın ama benim nişanlım aynı işyerindeydi ben her gün daha çok yokluğunu hissediyorum.iş yerinde yolla beraber 12 saatim geçiyor zaten geri kalan zamanı evde uyuyarak yada dinlenerek geçiriyorum.kızınla ilgilenmen daha iyi canım en azından sana ihtiyacı var onunla zaman geçer zaten Allah bizede nasip eder inşallah:)
Biliyorum canım daha öncede konuşmuştuk. Evet evde olmamak ayrı bir stres ama bazen de düşününce evde olursak daha çok hissederdik yokluklarını sanırımAynen senin gibiyim canım aramızdaki fark senin bebeğin var
Benimde içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor hiçbir şeyden tat alamıyorum evimde değilim düzensizim bu da huzursuz olmama sebep oluyor malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?