352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Canım çok geçmiş olsun... İnşallah oğlun rahat bir şekilde atlatır ameliyatını ve daha da sağlıklı hale gelir

Son düzenleme:
Kizlarr 353. donemler gidiyor bizimkilerin gelmesi daha bi yakinlasti sankii:)) moral bozmak yok artikk az kaldi kizlar

gecmıs olsun canım ya babasının yanında olması sana ve yavruna guc verır az kaldı yuvalarınıza kavusacasınız canım

Babasi gelince olacak kizlar izin alayim dedi esim ama kendi evimde olmak istiyorum ocak ayina bekleyelim

selam kızlar acaba sevgilisi eşi nişanlısı doğu da olan var mı benm sevgilime acemi amasya usta van çıktı ve açıkcası çok tedirginim bilgisi olan var mı?

Son düzenleme:
Canım merak ediyordum seni bebeğini...babası yanınızdayken olması daha iyi olur gercekten inş. O gelene kadar da iyi olur oğlun...evet ısıtıcıda ısıtmışlar canım eşim anlattı güldüm bayaafiyetle yemişler çay çöpçüye filan eşim iyi ki yapmışsınız dedi hoşuma gitti benimde)

Tam belli değil canım bizim ama 16 sında olacak gibi kaynım In işlerine bağlı belki 24üne ERT enebilr

Arkadaşlarr canım çok sıkkın bilmiyorum ne oldu ama erkek arkadaşım ile aramda anlamadığım sorunlar var dünden beri :-( çok garip davranıyor bana sanki soğuk gibi hiçbir sey de söyleniyor bana

Arkadaşlarr canım çok sıkkın bilmiyorum ne oldu ama erkek arkadaşım ile aramda anlamadığım sorunlar var dünden beri :-( çok garip davranıyor bana sanki soğuk gibi hiçbir sey de söyleniyor bana

canım hangimizin askeri normal davranıyor ki.. askerlik psikolojisi diyip dişlerimizi sıkmaktan başka çaremiz yok bulunduğu yerde canı bir şeye sıkılmıştır.. sonuçta emir altındalar ne zaman nasıl tepkiler vereceklerini anlayamıyoruz..sakın üstüne gitme o zamanla kendine gelecektir.. nişanlımın kendine geldiği gibi

kesinlikle canı birşeye sıkılmıştır askerlik işte uzerıne cok gitme Aranızda bir tartısma falan olmadı dimi canım bi anda mı boyle oldu?Biraz kafanı yor bakalım kalbini kıracak birşey soyledin mi ya da istemedigi birşeyi yaptın mı yoksa durup dururkense birşey canını sıkmıştır .Askerin nerde su an?

eşim pazara teslim olacak sen şimdi çalışıyomusun ben çalışmıyorum kpss den sonra iş arayacam işte

Of nişanlı olunca cok daha zor olmuştur ya neyseki barışmsiniz şükür . askerden gelsin alırsın hepsinin intikamini bende alacam çünkü .)

merhaba arkadaşlar nasılsınız. Bugün annemlerdeyim ve bütün sülale buradaydı zamanın nasıl geçtiğini anlamamışım. hergün misafir gelse keşke :)

Senin için çalışmak ayrı sıkıntı olmuş desene. Daha çok yokluğunu hissettirmiş. Zaten tek tesellim kızım. Zaman çabucak geçecek düğününüz olacak ve inşallah hayırlıysıyla güzel müjdelerinizi de alacağız vakti gelince :)

Aynen senin gibiyim canım aramızdaki fark senin bebeğin var
Benimde içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor hiçbir şeyden tat alamıyorum evimde değilim düzensizim bu da huzursuz olmama sebep oluyor malesef
Biliyorum canım daha öncede konuşmuştuk. Evet evde olmamak ayrı bir stres ama bazen de düşününce evde olursak daha çok hissederdik yokluklarını sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…