352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

kızlar 353. donemlerın gıdecegı yerler bugun acıklanıyor bu demekkı bızımkılerın gelmesı sanırım yaklısıyor Allah onlarada bızlere de sabır versın bız yarıladık cok sukur

Herkes bunalımda arkadaşlar neler oluyor böyle çok şükür sağlıklıyız askerler iyi... kendinize uğraş bulun bende eşim ilk gittiğin de bunalıma girdim çünkü yalnız kaldım burada ne ailem var ne akrabam 1,5 yıldır buradayım bir kaç arkadaşım var sadece onlarda sürekli benimle olamaz ki kendime uğraş buldum spora gidiyorum, kitap okuyorum, yabancı dizi izliyorum zaten çalışıyorum öyle yada böyle geçiyor zaman sabredin siz böyle olunca sesinize de yansıyor askerlerde üzülüyor ben telefonda konuşurken genelde gülüyorum espri yapıyorum. yoksa geçmez zaman kendinize de işkence yapmayın eşinize nişanlınıza sevgilinize de :)

haklısın canım da ınsan bazen zor zamanlar gecırıyor oyle durumda da esının yanında olmasını ıstıyor yada sesını duymayı neyse baya azalttık en azından bu buyuk bır tesellı

Son düzenleme:
kızlar herkese merhaba hayırlı Cumalar öncelikle 355. dönem kasım celbindeyiz biz saat 11:00 de açıklancaktı fakat hala tık yok sizlerinki saat kaçta açıklandı ne zaman öğrenebildiniz? saat 3 te ancak öğrenirsiniz diyenler var çok heyecanlıyız nolcak ne bitcek bilgisi olan varsa lütfen yazsın

Canım biz uzun sure öğrenememiştik bi askerlik şubesini aradık ordan öğrendik arayın size de söylerler

hayırlı cumalar canım esım saat 1 gıbı falan ogrenmıstı subeyı arayarak ogrenmıstık

Son düzenleme:

Canım hayırlı cumalar... Hoşgeldin... Çok geç öğrenmiştik biz de. Sistem açılmıyordu. Sürekli başında beklemistik. Şubeyi arayıp öğrenmiştik.

Son düzenleme:
Slm kizlar nasilsiniz pc bozdu sevgili oglum moralim de bozuktu girmedim bizimkilerde cikis 30ocak gozukuyormus esim dedi oglum ameliyat olacak Geniz etinden babamizi bekliycez. Dun aksam konu tam benlikmisti. GUlli Rananin sordugu kendi ailemleyim ama evimi o kadar ozluyorum ki gitsem esimsiz tadi olmaz daha kotu olacak biliyorum. Ama herkese kendi duzeni...kayinvalide ile olsam iyi insanlar ama daha korkunc olurdu sanirim yine kaprislerimizi ailem kaldiriyor bitsin Su safak artik....Morfistaaan cok sevindim size de inan... Ins son tatsizliginiz olur evlenince cikar acisini.... Aydemircimm esim face eklemis senin sarmalar borekleri isiticida isitip yemislrr ellerine saglik CNm...ben 24kasim haftasinda gidicem ins...denk gelirse tanisiruz da

Terazi 85 canim rahatsizdin nasil oldun? Eric ne guzel CNm kendine vakit ayiracak bisiler bulmussun

sağol canım çok teşekkür ederim.. bunların acısını evlenince fazlasıyla çıkaracağım size de çok çok geçmiş olsun.. sevgili oğlun en kısa zamanda iyileşir inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…