352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

kızlar nişanlım askeriyeye telefon götürdükten sonra daha kötü oldu sanki normalde daha çok konuşuyorduk şimdi mesajlaşma falan derken çok konuşamıyoruz sizde de aynı durum varmı

Ayni durumdayiz canim onceden gunluk konusurduk 3gundur konusmuyoruz keske sokamadaydin dedim valla sinirimden

Ayni durumdayiz canim onceden gunluk konusurduk 3gundur konusmuyoruz keske sokamadaydin dedim valla sinirimden

aynısını biz de yaşadık canım telin içeriye girdiği ilk zamanlr... sonra buna da alıştık mesaj falan idre ediyoruz :26:

Canım biz bile çok sıkıldık bunaldık diyoruz zaman geçtikçe. Onlar daraldılar iyice. Kaç zamandır herşeyleri kısıtlı. Bütün hayatlarını geride bırakıp gittiler ve malesef (bence) biraz saçma bir sistemin içinde zaman öldürüyorlar. Bedensel yoruluyorlar, ruhsal yoruluyorlar. Normalde kocaman adamlar şimdi koca bebek oldular. İlgilendiğimizi görünce iyice naz yapıyorlar. Arama boşver verdikçe gözleri doymuyor onların, çok şımarmasınlar aaa :)

Sizinde hayırlı olsun canım Allah kavuştursun şimdiden. Korkma korkma geçici birşey :) Alışılmışın dışında davrandıkları için kötü oluyor yoksa çok kötü değiller :)

Eşim en başta girerken sokmuştu telefonu. Bir iki haftadır kullanabiliyor ama. Yinede biz gün içinde hiç konuşup mesajlaşmıyoruz. Akşamları konuşuyoruz yine. Konuşacak çok şey olmuyor zaten bide gün içinde konuşunca konuşacak birşey kalmıyor :) Bari akşamları uzun konuşup doyayım :)

güldürdün canım beni... zaten başta alıştırıyoruz aşırı ilgiye sonra işte böyle oluyorbir saat önce bir mesaj attı angarya işler bitti sonunda diye ama gerisi yok:26:

bende diyorum aynen çünkü telefon olmayınca birkez konuşuyorduk ama konuşmaya doyuyorduk şimdi elinin altında istediği zaman bana ulaşabiliyor ya kısada konuşsa yetiyor sanki tabi ben ona her zaman ulaşamayınca yada mesajıma cvp vermeyince sinir oluyorum

Evet canım benim sevgilim normalde de sinirli idi :-( şimdi de daha fazla sinirli :-( off bugün hıc konuştuk sayılmaz konuşmala da tersleme gibi

canım sabret bakalım elbet anlarsın derdini.. inşallah en kısa zamanda düzelir

Of nişanlı olunca cok daha zor olmuştur ya neyseki barışmsiniz şükür . askerden gelsin alırsın hepsinin intikamini bende alacam çünkü .)

hemde çok zor oluyor.. düşünsene düğüne 6 buçuk ay var adam kalkmış bitti diyor intikam ateşiyle yanıp tutuşuyorum şu an

sizin iyiymiş canım benim nişanlım şuan gececi tabi nöbetçi komutan oluyor konuşamıyoruz konuşsakta kısa kısa gündüze dönücek inşalah şuan izinde olan askerin yerinde umarım bundan sonra daha rahat konuşuruz

Ay daha aramadı benimki az önce msj attı az sonra ararım diye ama kesin uyuyakaldıçatlıcam şimdi bir kaç gündür doğru düzgün konuşamıyoruz anlatacaklarım birikti bi arasa susmıcam zaten hiçben biraz gevezeyimde canım konuşacak konu buluyorum muhakkak

kızlar ben de dertliyim benimki de grip olmuş ay canı bir tatlı bir tatlı görmeniz lazım nazını bi tripler bi nazlar hasta olduğundan beri.. hem hasta olmasına üzülüyorum hem aramız bozulmasın diye çalışıyorum

bizimde tel ilk baştan beri vardı ama almışlardı içeri girerken. sonra yemin töreni yapıldıktan sonra verdiler... tel yokken her gün gece belli saatte arardı kesinlikle ama telden sonra o durum değişti...mesajda sıkıntı olmuyordu ama konuşmalrı gece yapıyorduk çünkü o zaman sakin oluyor...

Aynen sabah atmisim alskasiz zamanda cevap yaziyor bana kac Saat sonra birde tatilde miyim istedigin an senle olucam diye trip atiyor bnde sinir oluyorum ister istemez bizle mesajlasiyor diye aramaz dun eltimleri aramis kv mi aramis

canım çok geçmiş olsun...

aman onlar hasta olunca zaten çok büyük felaket ama biz hasta olsak bişey olmaz geçer diyolar:)ben hasta hasta işe gidiyorum rapor alayım diyorum yok diyor git işe.sanki işe gitmeyince hasta hasta gezeceğim bir tuhaf yaa.birde izin günlerimde hep ailesiyle görüşeyim falan istiyor bir tuhaflaştı bu aralar

canım geçmiş olsun bu arada:)

amin canım inşallah düzelir aramasını bekliyorum işte kafayı yiyeceğim

güldürdün canım beni... zaten başta alıştırıyoruz aşırı ilgiye sonra işte böyle oluyorbir saat önce bir mesaj attı angarya işler bitti sonunda diye ama gerisi yok:26:
senin devam ettirmeni bekliyor." ayy kıyamam çok mu yoruldun. gıcık adamlar niye bu kadar yoruyorlar sizi yaa"
diye bir tepki bekliyorlar herhalde :)

umarım canım. insan beş dk da konuşsa rahatlıyor.

Benimki de bu ara ne zaman birazdan arayacam dese uyuyakalıyor :) Çok sinir bozucu. Ben de eşimle konuşurken özelikle öyleyim canım. Ona soruyorum günün nasıldı 2 dkya özetliyor geriye kalan 58 dk bana ait :)

bu akşam çenem düştü benim yahuuu:)herkeslerde burdayken bol bol konuşalım.kızlar yarın izinliyim haftada 1 gün iznim var yoğun çalışıyorum ve hastalıı tam atlatamadım.kayınpederimin babası gelmiş köyden kayınpederim haber verdi izin gününde geirsin dedi bende rahatsızım iyi olursam gelirim demiştim tam iyileşemedim ama nişanlımın dedesiyle henüz tanışamadım nişanımıza da gelememişti gitmezsem ayıp olurmuki daha sonra kızına gidebilir bidaha görme imkanımda olmayabilir.nişanlımada hastayım bulaştırmıyım gibisindenkonuştum ama dediki ben seni tanıyorum sen hastada olsan gidersin eminim dedi yani gitmemi istiyor anladığım kadarıyla ne yapacaımı bilemedim

Aynen sabah atmisim alskasiz zamanda cevap yaziyor bana kac Saat sonra birde tatilde miyim istedigin an senle olucam diye trip atiyor bnde sinir oluyorum ister istemez bizle mesajlasiyor diye aramaz dun eltimleri aramis kv mi aramis

evet bende sinir oluyorum bu duruma başkalarını aramasınlar sadece bizi arasınlar:)bende çalışıyorum benide alakasız zamanda arıyor açmayıncada kızıyor sanki ben heran rahatım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…