kızlar nişanlım askeriyeye telefon götürdükten sonra daha kötü oldu sanki normalde daha çok konuşuyorduk şimdi mesajlaşma falan derken çok konuşamıyoruz sizde de aynı durum varmı
Ayni durumdayiz canim onceden gunluk konusurduk 3gundur konusmuyoruz keske sokamadaydin dedim valla sinirimden
Aynen canım biz de bunları yaşıyoruz genelde özledim desem şimdi bunun sırası mi zaten burada sıkıntı var bir sürü :-( arayıp sormasam hayırdir bir sorun mu var vallahi ne yapacağımi şaşırdım bencanım soramıyorum ki bir sey hemen sinirleniyor :-( bak saat beşten beri mesaj attığı falan yok ben deli gibi merak ediyorum ama ben de aramıyorum
kızlar bu ne böyle yaa :)) geçmişe yönelik yazılarıda okudum da 10 gün sonra nişanlımı askere gönderiyorum ama yazıları okuyunca acayip korkmaya başladımm o kadar mı kötü anlamda değişiyolar yahu :18::18::18::18:
Canım biz bile çok sıkıldık bunaldık diyoruz zaman geçtikçe. Onlar daraldılar iyice. Kaç zamandır herşeyleri kısıtlı. Bütün hayatlarını geride bırakıp gittiler ve malesef (bence) biraz saçma bir sistemin içinde zaman öldürüyorlar. Bedensel yoruluyorlar, ruhsal yoruluyorlar. Normalde kocaman adamlar şimdi koca bebek oldular. İlgilendiğimizi görünce iyice naz yapıyorlar. Arama boşver verdikçe gözleri doymuyor onların, çok şımarmasınlar aaa :)
Sizinde hayırlı olsun canım Allah kavuştursun şimdiden. Korkma korkma geçici birşey :) Alışılmışın dışında davrandıkları için kötü oluyor yoksa çok kötü değiller :)
Ayni durumdayiz canim onceden gunluk konusurduk 3gundur konusmuyoruz keske sokamadaydin dedim valla sinirimden
Evet canım benim sevgilim normalde de sinirli idi :-( şimdi de daha fazla sinirli :-( off bugün hıc konuştuk sayılmaz konuşmala da tersleme gibi
Of nişanlı olunca cok daha zor olmuştur ya neyseki barışmsiniz şükür . askerden gelsin alırsın hepsinin intikamini bende alacam çünkü .)
Eşim en başta girerken sokmuştu telefonu. Bir iki haftadır kullanabiliyor ama. Yinede biz gün içinde hiç konuşup mesajlaşmıyoruz. Akşamları konuşuyoruz yine. Konuşacak çok şey olmuyor zaten bide gün içinde konuşunca konuşacak birşey kalmıyor :) Bari akşamları uzun konuşup doyayım :)
Eşim en başta girerken sokmuştu telefonu. Bir iki haftadır kullanabiliyor ama. Yinede biz gün içinde hiç konuşup mesajlaşmıyoruz. Akşamları konuşuyoruz yine. Konuşacak çok şey olmuyor zaten bide gün içinde konuşunca konuşacak birşey kalmıyor :) Bari akşamları uzun konuşup doyayım :)
Bene aynı dertten muzdaribim canım su saat oldu daa arıyacak
bende diyorum aynen çünkü telefon olmayınca birkez konuşuyorduk ama konuşmaya doyuyorduk şimdi elinin altında istediği zaman bana ulaşabiliyor ya kısada konuşsa yetiyor sanki tabi ben ona her zaman ulaşamayınca yada mesajıma cvp vermeyince sinir oluyorum
kızlar ben de dertliyim benimki de grip olmuş ay canı bir tatlı bir tatlı görmeniz lazım nazınıbi tripler bi nazlar hasta olduğundan beri.. hem hasta olmasına üzülüyorum hem aramız bozulmasın diye çalışıyorum
kızlar ben de dertliyim benimki de grip olmuş ay canı bir tatlı bir tatlı görmeniz lazım nazınıbi tripler bi nazlar hasta olduğundan beri.. hem hasta olmasına üzülüyorum hem aramız bozulmasın diye çalışıyorum
canım sabret bakalım elbet anlarsın derdini.. inşallah en kısa zamanda düzelir
hemde çok zor oluyor.. düşünsene düğüne 6 buçuk ay var adam kalkmış bitti diyorintikam ateşiyle yanıp tutuşuyorum şu an
senin devam ettirmeni bekliyor." ayy kıyamam çok mu yoruldun. gıcık adamlar niye bu kadar yoruyorlar sizi yaa"güldürdün canım beni... zaten başta alıştırıyoruz aşırı ilgiye sonra işte böyle oluyor bir saat önce bir mesaj attı angarya işler bitti sonunda diye ama gerisi yok:26:
umarım canım. insan beş dk da konuşsa rahatlıyor.sizin iyiymiş canım benim nişanlım şuan gececi tabi nöbetçi komutan oluyor konuşamıyoruz konuşsakta kısa kısa gündüze dönücek inşalah şuan izinde olan askerin yerinde umarım bundan sonra daha rahat konuşuruz
Ay daha aramadı benimki az önce msj attı az sonra ararım diye ama kesin uyuyakaldıçatlıcam şimdi bir kaç gündür doğru düzgün konuşamıyoruz anlatacaklarım birikti bi arasa susmıcam zaten hiç ben biraz gevezeyimde canım konuşacak konu buluyorum muhakkak
Aynen sabah atmisim alskasiz zamanda cevap yaziyor bana kac Saat sonra birde tatilde miyim istedigin an senle olucam diye trip atiyor bnde sinir oluyorum ister istemez bizle mesajlasiyor diye aramaz dun eltimleri aramis kv mi aramis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?