352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

sen napıyosun canım başka
Ciddi anlamda hiçbirşey yapıyorum canım daha çok kızımla ilgileniyorum, internette takılıyorum, boş zaman buldukçada depresyona girip çıkıyorum sen neler yapıyorsun
iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben hiç iyi deilim eşim bugün gitti sabah 10 30 da offf arabeske bağlıycam
iyi akşamlar canım. Görüştükten sonra ayrılık daha zor geliyor galiba hadi birlikte bağlayalım ben hep müsaitim

canım üzülme en azından yanındaydı yeni gitti hayırlısıyla gitsin hayırlıyla gelsin

ayy çok zor ya en iyisi hiç izin kullanmamaları ama bizimki mecburiyetten kullandı insanın içi acıyor ya hale otogarda boynuna sarılıp hıçkıra hıçkıra ağladım sesli bi şekilde kii ben normalde erkek gibiyimdir ağlama konusunda utanırım gözyaşımdan

bende müsaitim canım güldürdün beni ya allah iyiliğini versin ya

canım yaşadığınız kolay değil hem askerlik hem cenaze derken normal boşver ağla içine atma.evet yanından ayrıldıktan sonra daha kötü alışıyorsun sonra birden yanında yok bende ziyaretine gitmeye korkuyorum yine aynı bunlaımı yaşamamak için

çok haklısın kolay şeyler yaşamadık ziyarete git ama zor gelir sonrası bak söylym

ikinizde çalışıyosunuz ne güzelll ben evlendikten sonra şehir deiştim gül gibi işimden oldum bidahada iş bulamadım gittiğim yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…