- 30 Ağustos 2013
- 960
- 1
- 38
iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben hiç iyi deilim eşim bugün gitti sabah 10 30 da offf arabeske bağlıycam
Ciddi anlamda hiçbirşey yapıyorum canımsen napıyosun canım başka
iyi akşamlar canım. Görüştükten sonra ayrılık daha zor geliyor galibaiyi akşamlar kızlar nasılsınız ben hiç iyi deilim eşim bugün gitti sabah 10 30 da offf arabeske bağlıycam
canım üzülme en azından yanındaydı yeni gitti hayırlısıyla gitsin hayırlıyla gelsin
Ciddi anlamda hiçbirşey yapıyorum canımdaha çok kızımla ilgileniyorum, internette takılıyorum, boş zaman buldukçada depresyona girip çıkıyorum sen neler yapıyorsun
iyi akşamlar canım. Görüştükten sonra ayrılık daha zor geliyor galibahadi birlikte bağlayalım ben hep müsaitim
Ciddi anlamda hiçbirşey yapıyorum canımdaha çok kızımla ilgileniyorum, internette takılıyorum, boş zaman buldukçada depresyona girip çıkıyorum sen neler yapıyorsun
bende işe gidip geliyorum başka bişey yaptığım yok canım
aferin bana o zamanbende müsaitim canım güldürdün beni ya allah iyiliğini versin ya
ayy çok zor ya en iyisi hiç izin kullanmamaları ama bizimki mecburiyetten kullandı insanın içi acıyor ya hale otogarda boynuna sarılıp hıçkıra hıçkıra ağladım sesli bi şekilde kii ben normalde erkek gibiyimdir ağlama konusunda utanırım gözyaşımdan
işin neydi senin canım?Ciddi anlamda hiçbirşey yapıyorum canımdaha çok kızımla ilgileniyorum, internette takılıyorum, boş zaman buldukçada depresyona girip çıkıyorum sen neler yapıyorsun
bende işe gidip geliyorum başka bişey yaptığım yok canım
işin neydi senin canım?
müşteri temsilcisiyim çağrı merkezinde
aferin bana o zamanüzülmek yok canım sabır var. Yanımıza gelip bir daha hiç gitmeyecekler inşallah...
hımm zormuş işin Allah kolaylık versin canım.müşteri temsilcisiyim çağrı merkezinde
hımm zormuş işin Allah kolaylık versin canım.
sağol canım evet zor .sen öğretmendin sanırım yanlış hatırlamıyorsam canım dimi
canım yaşadığınız kolay değil hem askerlik hem cenaze derken normal boşver ağla içine atma.evet yanından ayrıldıktan sonra daha kötü alışıyorsun sonra birden yanında yok bende ziyaretine gitmeye korkuyorum yine aynı bunlaımı yaşamamak için
evet canım doğru hatırlıyorsunsağol canım evet zor .sen öğretmendin sanırım yanlış hatırlamıyorsam canım dimi
bizde sonradan daha zor gelir diye görüşmeye cesaret edemedikçok haklısın kolay şeyler yaşamadık ziyarete git ama zor gelir sonrası bak söylym
çok haklısın kolay şeyler yaşamadık ziyarete git ama zor gelir sonrası bak söylym
müşteri temsilcisiyim çağrı merkezinde
evet canım doğru hatırlıyorsun
branş ne senin canım
tlfnla bile olsa insanlara laf anlatmak çoookkk zor bilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?