- 30 Ağustos 2013
- 960
- 1
- 38
hele benim eşim gibi birine denk gelirseniz Allah yardımcın olsun canımevet canım zor birde 6yıldır aynı işi yamak dahada zor:)
ikinizde çalışıyosunuz ne güzelll ben evlendikten sonra şehir deiştim gül gibi işimden oldum bidahada iş bulamadım gittiğim yerde
Bende çalışmıyorum canım şuan Eylüle kadarda evdeyim. ne işte çalışıyordun? umarım bulursun alıştıktan sonra zor geliyorikinizde çalışıyosunuz ne güzelll ben evlendikten sonra şehir deiştim gül gibi işimden oldum bidahada iş bulamadım gittiğim yerde
kızlar benim eşim lüleburgazda askerlik yapıyo varmı aynı olan
ooo alanımız aynı sayılır :) işini seviyorsun herhalde.bende bilg.teknolojisi programlama okudum sonrada işletmeyi bitirdim canım ama ilk iş tecrübemde kaldım
benimki Mersindekızlar benim eşim lüleburgazda askerlik yapıyo varmı aynı olan
yok canım benim nişanlım çorumda
Bende çalışmıyorum canım şuan Eylüle kadarda evdeyim. ne işte çalışıyordun? umarım bulursun alıştıktan sonra zor geliyor
sağlık işl.mezunuyum hastanede tıb sek yaptım 2 yıl devlet hast çok rahattım şimdi kpss ye çalışcam artık başka şans yok
bugün pek azız bee dimi kızlar bence bugün dertlenen özleyen olmamış
kpss ye falan mı çalışıyosun canım eğer öyleyse birbirimizi motive edelim
iyiymiş canım işin inşallah atanırsın hazır eşinde yokken bir güzel yoğunlaş zaman daha iyi geçer muhtemelen. ben öğretmenim şuan ücretsiz izindeyim bebeğimden dolayı.
müsait olamadılar herhalde yoksa özlemezler mi
iyiymiş canım işin inşallah atanırsın hazır eşinde yokken bir güzel yoğunlaş zaman daha iyi geçer muhtemelen. ben öğretmenim şuan ücretsiz izindeyim bebeğimden dolayı.
müsait olamadılar herhalde yoksa özlemezler mi
evet canım iyi oluyor onla uğraşınca daha kolay geçiyor vakit. beş ayı tamamladık. çıkmışsın ama iyi geceleröptm by gidiym bırakmak zor ama kalkmam lazım kardeşimin facesi gelmişde
ben buradayım canım hoş geldin.Ben geldim ama kimse yookk
ben buradayım canım hoş geldin.
sağol canım iyiyim sen nasılsın? evet yaa hala 10. eşimde aramadı zatenMerhaba canim nasilsin? saatler alindi zamn hic gecmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?