352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

malesef canım aslında müsait olamayacak olsa bile bir şekilde haber verirdi ama...

Benim erkek arkadaşım da bugün çok geç aradı.. İş vermişler nöbet yazmışlar.. Biz alıştık aynı saatlerde aramalarına sanırım aramayınca meraklanıyorum hemen. Geç de olsa arar habersiz bırakmaz canım

onlarda mühimmat taşıyorlar ya uyuya kaldı ya nöbete gitti. Alıştık cidden gündüz aklıma gelmiyor akşam 7 oldumu gözüm telefonda

İyiyim canım 100 gördüm dahada iyi oldum sanki bundan sonra daha hızlı geçicekmiş gibi hissediyorum nedense:) sen nasılsın?

canım iyi olmana sevindim iki haneye az kaldı.bende daha iyileşemedim akşam ateşlendim bugünde iyi değilim hastalık geçmiyor işteyim çalışıyorum birde bu halde

bilmiyorumki canım telefon kapandı bende aradım kapalıydı şarj bitti sandım ama arkadaşından msj atmış telefonum komutanda diye haber verdi

bir şey olmaz canım.. belki sadece sözlü uyarır , nöbet falan verir.. başka türlü bir ceza vermezler

eşimin askerlik yaptığı yerde komutanlar tlfnu yakaladıkları zaman ceza veriyorlarmış ama ne saçma kullanın ama biz görmeyelim diyolarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…