352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

inşallah canım telefonu alıcam sonra yazmış ama umarım kötü bişey olmaz geceden sabaha döndü ilk gün yakalandı ya

sıkıntı etme canım..komutanlar tlfn konusunda daha önceki dönemlerde çok katıydı ama artık duyduğum kadarıyla sözlü uyarıp tlfnu geri veriyorlar.. bişey olmaz inşallah

sıkıntı etme canım..komutanlar tlfn konusunda daha önceki dönemlerde çok katıydı ama artık duyduğum kadarıyla sözlü uyarıp tlfnu geri veriyorlar.. bişey olmaz inşallah

inşallah canım dua ediyorum askerliği uzamasın yada mahkeme açılmasın diye

inşallah canım dua ediyorum askerliği uzamasın yada mahkeme açılmasın diye

yok canım yaa.. işin oralara geleceğini sanmıyorum.. komutanlar zaten askerlerin bir çoğunda tlfn olduğunu tahmin ediyorlardır.. bir gözdağı verirler.. daha da uzatmazlar..

inşallah canım telefonu alıcam sonra yazmış ama umarım kötü bişey olmaz geceden sabaha döndü ilk gün yakalandı ya

canim erkek arkadasm da yakalndi gecen hafta telefonla. komutandan once yaziciya gidiyormus tutanak. komutana ulasmadan hallettiler. tutanak tutmadiysa sorun olmaz canim ki tutanak tutuysa bile bi sekilde hallederler canim. sen canini sikma.

kızlar biz 353. dönemler olarak burayı kılavuz bildik resmen :)) okudukça yaa böyle mi oluyomuş aa bak bu şekilde de oluyomuş diyoruz :)) özlem ayrı bi konu değil mi? nişanlım haftaya çarşamba gidiyor 3 saatlik uzağımda olucak ama olsun yinede başka bi şehir aynı havayı solumamak aklıma geldikçe gözlerim doluyor napıcaz bilmiyorum (

canim erkek arkadasm da yakalndi gecen hafta telefonla. komutandan once yaziciya gidiyormus tutanak. komutana ulasmadan hallettiler. tutanak tutmadiysa sorun olmaz canim ki tutanak tutuysa bile bi sekilde hallederler canim. sen canini sikma.

imnşallah canım ya aramadan içim rahat etmeyecek ne olduğunu bilmiyorum

ne güzel yakınındaymış 3 saatlik yer gidebilirsin rahatlıkla.benim nişanlım benden 9-10 saatlik mesafede.ilk zaman zor geliyor ama mecbur alışıyoruz üzme kendini gidene kadar dolu dolu yaşayın zamanı

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız?

kızlar nişanlımla konuşurken komutanı görmüş telefonu almış umarım ceza almaz

canım sıkma canını birşey olmaz inşallah. komutanlar gerçekten daha rahatlar artık. eşimin bulunduğu yerde çarşıya çıkanlara komutan telefonları verirken "şunları verin sahiplerine bir daha da buraya getirmesinler gözüm görmesin" diye veriyormuş.

komutanlarıyla arası iyiymiş ama bilmiyorum umarım birşey olmaz canım sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…