- 30 Ağustos 2013
- 960
- 1
- 38
aaaa bu çok kötü olmuş ya inş uzatmazlar askerliğini
inşallah canım telefonu alıcam sonra yazmış ama umarım kötü bişey olmaz geceden sabaha döndü ilk gün yakalandı ya
eşimin askerlik yaptığı yerde komutanlar tlfnu yakaladıkları zaman ceza veriyorlarmış ama ne saçma kullanın ama biz görmeyelim diyolarmış
ay canım bilmiyorum ya herkes kullanıyor diye oda istedi telefon yoksa düşünmüyordu
sıkıntı etme canım..komutanlar tlfn konusunda daha önceki dönemlerde çok katıydı ama artık duyduğum kadarıyla sözlü uyarıp tlfnu geri veriyorlar.. bişey olmaz inşallah
nasıl cezalar veriyolarmışki
işte 1 hafta ekliyolarmış askerliğe falan filan ama sen korkma kalbini ferah tut bişey olmaz inş bi ayetel kürsi oku komutan yumuşar inş.
inşallah canım dua ediyorum askerliği uzamasın yada mahkeme açılmasın diye
inşallah canım telefonu alıcam sonra yazmış ama umarım kötü bişey olmaz geceden sabaha döndü ilk gün yakalandı ya
inşallah canım sizde dua edin olurmu
canim erkek arkadasm da yakalndi gecen hafta telefonla. komutandan once yaziciya gidiyormus tutanak. komutana ulasmadan hallettiler. tutanak tutmadiysa sorun olmaz canim ki tutanak tutuysa bile bi sekilde hallederler canim. sen canini sikma.
kızlar biz 353. dönemler olarak burayı kılavuz bildik resmen :)) okudukça yaa böyle mi oluyomuş aa bak bu şekilde de oluyomuş diyoruz :)) özlem ayrı bi konu değil mi? nişanlım haftaya çarşamba gidiyor 3 saatlik uzağımda olucak ama olsun yinede başka bi şehir aynı havayı solumamak aklıma geldikçe gözlerim doluyor napıcaz bilmiyorum(
kızlarr içim daralıyo resmen gözlerim doluyo kocamı çokk özledim daha 1 gün oldu gideli ama çok zor
kızlar nişanlımla konuşurken komutanı görmüş telefonu almış umarım ceza almaz
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız?
canım sıkma canını birşey olmaz inşallah. komutanlar gerçekten daha rahatlar artık. eşimin bulunduğu yerde çarşıya çıkanlara komutan telefonları verirken "şunları verin sahiplerine bir daha da buraya getirmesinler gözüm görmesin" diye veriyormuş.
umarım iyi haberini alırsın da için rahat eder. İyiyim bende şükür gün sayıyorum işte :)komutanlarıyla arası iyiymiş ama bilmiyorum umarım birşey olmaz canım sen nasılsın
umarım iyi haberini alırsın da için rahat eder. İyiyim bende şükür gün sayıyorum işte :)
Yok canım biz ikinci vedaya cesaret edemedik. Evet yarıladık neredeyse şükürsenin az kalmış canım izin yapmadı değilmi eşin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?