352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

ya kızlar ben manyak gibi 347. 349. dönemlerin kavuşma hikayelerini okuyorum, onlar adına çook seviniyorum..biz de görücez değil mi? hoofff

umarım iyi haberini alırsın da için rahat eder. İyiyim bende şükür gün sayıyorum işte :)

canim erkek arkadasm da yakalndi gecen hafta telefonla. komutandan once yaziciya gidiyormus tutanak. komutana ulasmadan hallettiler. tutanak tutmadiysa sorun olmaz canim ki tutanak tutuysa bile bi sekilde hallederler canim. sen canini sikma.

yok canım yaa.. işin oralara geleceğini sanmıyorum.. komutanlar zaten askerlerin bir çoğunda tlfn olduğunu tahmin ediyorlardır.. bir gözdağı verirler.. daha da uzatmazlar..

işte 1 hafta ekliyolarmış askerliğe falan filan ama sen korkma kalbini ferah tut bişey olmaz inş bi ayetel kürsi oku komutan yumuşar inş.

kızlar nişanlımla konuştum sadece telefonu almış komutan tutanak falan tutmamışlar yani tutuyolarsada onun haberi yok:)

kızlar nişanlımla konuştum sadece telefonu almış komutan tutanak falan tutmamışlar yani tutuyolarsada onun haberi yok:)

canım ya gecmıs sayfaları okumamıstım bugun.. telefonlamı yakalandı nısanlın :26: ama neysekı tutunak falan tutulmamıs bence haberı olurdu tutanak tutulsaydı :26:

canım ya gecmıs sayfaları okumamıstım bugun.. telefonlamı yakalandı nısanlın :26: ama neysekı tutunak falan tutulmamıs bence haberı olurdu tutanak tutulsaydı :26:

evet canım mesai saati içinde hemde yakalanmış.duvara yaslanmış konuşuyormuş benle meğersem komutanın odası oraya bakıyormuş doğal olarak almış telefonu telefonsuz kaldı şimdi.başka komutandan almaya çalışacak telefonu

neyse canım tutanak tutulmamıs neysekı telefon onemlı degıl sıkma canını sende calısıyormusun bugun ben gıbı

günaydın tünaydın merhaba kızlar Nasılsınız? Ekimde bitti gibi gibi.
Fatmacım şafağını görünce heyecanlandım. İnşallah senin ümidin doğru olur ve biz bir anda 12 gün düşeriz şafaktan...

Tutsalardı söylerlerdi muhtemelen canım. Sorun çıkarmasınlar da telefon halledilir bir şekilde..

Son düzenleme:
ya kızlar ben manyak gibi 347. 349. dönemlerin kavuşma hikayelerini okuyorum, onlar adına çook seviniyorum..biz de görücez değil mi? hoofff

gece uyku tutmayınca senden esinlendim canım 351 leri okudum bende burada kutlamalar yaptığımızı düşününce bile çok heyecanlandım. Bizde birlikte kopacağız inşallah

tunaydın canım ıns canım yaa hopp dusuverır safaklar herkes ekle sonra zor olur dıyor ama ben hala umıtlıyım dıyorum esımde sen safagı bıtır bıde eksılerden gıt eksı 12 olunca gelcem dıyor o da takılıyor bana

tünaydın canım:)evet benimde içim rahatladı biraz.

inşallah canım umudun dua yerine geçer. belirsizlik umutlandırıyor insanı da sonra kaptırıp kötü olurum diye en kötüye hazırlıyorum kendimi. eşinin fikri de güzelmiş düşünülebilir

inşallah canım umudun dua yerine geçer. belirsizlik umutlandırıyor insanı da sonra kaptırıp kötü olurum diye en kötüye hazırlıyorum kendimi. eşinin fikri de güzelmiş düşünülebilir

benim şafağımda yarın çift hanelere düşüyor çok şükürrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…