gece uyku tutmayınca senden esinlendim canım 351 leri okudum bendeburada kutlamalar yaptığımızı düşününce bile çok heyecanlandım. Bizde birlikte kopacağız inşallah
ya evet canım inşallahbakın daha dün gibi yemin törenini beklediğimiz anlar, bu 3 ay da çabucak geçicek inşallah.. kızlar umarım hepiniz iyisinizdir
çok şükür canım plakalara 10lara düşüşünüde göreceğiz inşallahbenim şafağımda yarın çift hanelere düşüyor çok şükürrr
geçecek canım yanımıza geldikleri zaman bu günleri hiç yaşamamışız gibi olacaz :)ya evet canım inşallahbakın daha dün gibi yemin törenini beklediğimiz anlar, bu 3 ay da çabucak geçicek inşallah.. kızlar umarım hepiniz iyisinizdir
o hastalık öyle malesef tam geçti derken yeniden başlıyor. Ben iki haftaya zor atlattım.ben pek iyi değilim ya 1 haftadır hastayım iyileşeceğim yerde daha kötü oluyorum sen nasılsın?
geçecek canım yanımıza geldikleri zaman bu günleri hiç yaşamamışız gibi olacaz :)
o hastalık öyle malesef tam geçti derken yeniden başlıyor. Ben iki haftaya zor atlattım.
Dikkat et kendine canım iyice ıhlamur, nane limon falan iyi geliyor. İyice dinlen diyecem ama bugün bile çalışıyorsun galibaöyleymiş canım bukadar uzun süre hasta olduğumu hatırlamıyorum
Dikkat et kendine canım iyice ıhlamur, nane limon falan iyi geliyor. İyice dinlen diyecem ama bugün bile çalışıyorsun galiba
tekrar selam kızlar iki gündür inanılmaz hastayım grip olmuşum salgın var herhalde benim gibi hasta olanlara çok geçmiş olsunŞafak bugunden sonra 90 mı oluyor şimdi ayy çok güzel daha da azalsın çabuk çabuk geçsin hepimiz için zaman
selam sanada çok geçmiş olsun evet salgın var ve hastalık geçmek bilmiyor senin şafak ne güzel ein izin kullanmadı dimi
evet canım kullanmadı sana da çok geçmiş olsun burnumdan nefes alamıyorum resmen bademciklerim şiş başımın ağrısından duramıyorum umarım en kısa zamanda iyileşiriz
gunaydın hanımlar yıne koca bır gun bızı beklıyor
Kılıs'e selamlar
Günaydın canım senin şafak ne güzell:)
evet canım guzel valla gelsınler bır an oncesen gorusecek mısın canım esınle bır daha
yanına gitmek isterim canım ama beldede şuan, doğru düzgün araba bile yokmuş oraya nasıl olucak bilmiyorumevci izni almak için yanına gitmem lazım ama neyle gidicem :) sen gidicekmisin canım
353. döneme gidenler yok munasıl dayancam yaaa
gunaydın hanımlar yıne koca bır gun bızı beklıyor
Kılıs'e selamlar
353. döneme gidenler yok munasıl dayancam yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?