352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

gece uyku tutmayınca senden esinlendim canım 351 leri okudum bende burada kutlamalar yaptığımızı düşününce bile çok heyecanlandım. Bizde birlikte kopacağız inşallah

ya evet canım inşallah bakın daha dün gibi yemin törenini beklediğimiz anlar, bu 3 ay da çabucak geçicek inşallah.. kızlar umarım hepiniz iyisinizdir

ya evet canım inşallah bakın daha dün gibi yemin törenini beklediğimiz anlar, bu 3 ay da çabucak geçicek inşallah.. kızlar umarım hepiniz iyisinizdir

ben pek iyi değilim ya 1 haftadır hastayım iyileşeceğim yerde daha kötü oluyorum sen nasılsın?

geçecek canım yanımıza geldikleri zaman bu günleri hiç yaşamamışız gibi olacaz :)
ben pek iyi değilim ya 1 haftadır hastayım iyileşeceğim yerde daha kötü oluyorum sen nasılsın?
o hastalık öyle malesef tam geçti derken yeniden başlıyor. Ben iki haftaya zor atlattım.

tekrar selam kızlar iki gündür inanılmaz hastayım grip olmuşum salgın var herhalde benim gibi hasta olanlara çok geçmiş olsun Şafak bugunden sonra 90 mı oluyor şimdi ayy çok güzel daha da azalsın çabuk çabuk geçsin hepimiz için zaman

selam sanada çok geçmiş olsun evet salgın var ve hastalık geçmek bilmiyor senin şafak ne güzel ein izin kullanmadı dimi

selam sanada çok geçmiş olsun evet salgın var ve hastalık geçmek bilmiyor senin şafak ne güzel ein izin kullanmadı dimi

evet canım kullanmadı sana da çok geçmiş olsun burnumdan nefes alamıyorum resmen bademciklerim şiş başımın ağrısından duramıyorum umarım en kısa zamanda iyileşiriz

evet canım guzel valla gelsınler bır an once sen gorusecek mısın canım esınle bır daha

yanına gitmek isterim canım ama beldede şuan, doğru düzgün araba bile yokmuş oraya nasıl olucak bilmiyorum evci izni almak için yanına gitmem lazım ama neyle gidicem :) sen gidicekmisin canım

Son düzenleme:
yanına gitmek isterim canım ama beldede şuan, doğru düzgün araba bile yokmuş oraya nasıl olucak bilmiyorum evci izni almak için yanına gitmem lazım ama neyle gidicem :) sen gidicekmisin canım

hımm senın ısın zormus canım ya belde otobuslerı falan da mı yokmus :26: bıze evcı ıznı vermıyolar canım oyuzden hıc gıtmemeyı dusunuyorum yada cok ozlersem carsı ıznıne surprız yapabılırım o da belkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…