Gunaydin canimmm:)
gunaydın hanımlar yıne koca bır gun bızı beklıyor
Kılıs'e selamlar
Günaydın canım... evet hemde koskoca bir gün bizi bekliyor.. şu ekim bitmek bilmedi ya... birde saatler alındı zaman geçmez oldu
kısa dönemmiş canım buna da şükür, belli oldu mu asteğmen olarak mı yapacak yoksa er olarak mı ?
nbr canım evet haklısın ya özellikle akşamlar geçmiyo
günaydın canım biraz geç oldu amagunaydın hanımlar yıne koca bır gun bızı beklıyor
Kılıs'e selamlar
Günaydın canım... evet hemde koskoca bir gün bizi bekliyor.. şu ekim bitmek bilmedi ya... birde saatler alındı zaman geçmez oldu
iyiyim canım..sen nasılsın? evet gündüz bir şekilde oyalanıyorum daa akşamlar hiç geçmiyor..gece uyuyamıyorum neredeyse 4 e kadar ayaktayım
günaydın canım biraz geç oldu ama
bende 10 gün sonra Düzceye başlayacağım inşallah seni gördükçe heyecanlanıyorum
evet canım ya bayram gelınce ekım de bıttı dıyordum ama hala bıtmedıdaha kasım aralık ve ocak var offfffff nasıl gecırecegız acaba
evet canım ya bayram gelınce ekım de bıttı dıyordum ama hala bıtmedıdaha kasım aralık ve ocak var offfffff nasıl gecırecegız acaba
oooo yok ya çok şükür ben öyle deilim ee napıyosun insanın canı skılır ha bide sen kimde kalıyosun
Bana da ekim geçmedi kızlar. Özellikle bayramdan sonra hergün aynı sanki. Bir bitseeeee
sağol canım gece uyumuyorum gündüzde kızım sağolsun erken uyanıyorum ama öğlene kadar ayakta uyuyorumo zaman tunaydın canım sanaevet plakalar keyıflı oluyormus bıde gunler hızlıca akıp gecse
Bana da ekim geçmedi kızlar. Özellikle bayramdan sonra hergün aynı sanki. Bir bitseeeee
ne güzelmiş senin şafak yaa
canım ben nişanlı olduğum için ailemle kalıyorum..
öyle gün geçmiyor gibi ama arkaya dönüp bakınca ne ara geçti diyebiliyoruz. Sayamasak keşke ama insan duramıyor kiaslında biz istesekte istemesekte zaman geçiyor haa bide eşimin komutanı gün sayma demiş öyle daha çabuk biter demiş
iyice şaşkın oldum yaa evet ayy çok güldüm kendime kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?