352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

oyy bebıs uyutmuyor mu benım kızımda ne gece ne gunduz uyurdu kucukken :26: Allah'tan duzeldı sonradan..ayy azaltalım canım yaa ne kadar azaltırsak okadar moralımız yukselır

alıştım sanki ya Allah sabrını veriyo gerçekten annemlerdeyim geçiyo işte bi şekilde
sevindim canım bir gelsin bir daha gitmesinler :)

oyy bebıs uyutmuyor mu benım kızımda ne gece ne gunduz uyurdu kucukken :26: Allah'tan duzeldı sonradan..ayy azaltalım canım yaa ne kadar azaltırsak okadar moralımız yukselır
yok canım benim kızım çok sakin şükür de akşam 8-9 gibi uyuduğu için sabah da öyle uyanıyor oyun istiyor uyutmuyor cadı bence de canım. Ayy bizi görünce uzun dönemlere Allah bin kere sabır versin diyorum

oy masalah aman oyle olsun evet ya 12 aya dusmeden 400 kusur gun sayıyorlardı Allah sabır versın

kızlar siz kendi evlerinizdemi kalıyosunuz evli olanlar ben evimi çookk özledim ama evimin olduğu şehri hiç özlemedim hemde hiç annemlerin oturduğu şehirde daha mutluyum yaaa

kızlar siz kendi evlerinizdemi kalıyosunuz evli olanlar ben evimi çookk özledim ama evimin olduğu şehri hiç özlemedim hemde hiç annemlerin oturduğu şehirde daha mutluyum yaaa

ben kendı evımde kalıyorum canım ınsan evını duzenını ozlemez mı ya tez zamanda esıne evıne kavursun ıns canım neden sehrını ozlemedın canım esın yok dıye mı :26:

oy masalah aman oyle olsun evet ya 12 aya dusmeden 400 kusur gun sayıyorlardı Allah sabır versın
amin canım
bende evimi çok özledim. biz küçük bir ilçede yaşıyoruz sevmezdim ama şuan orayı bile çok özlüyorum

Canım yaa bir an önce evine eşine kavuşursun inş.eşin geldikten sonra sehir değiştirme imkanınız yok mu?insan sevmediği yerde çok bunalıyor kendimden biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…