evet canım guzel gorunuyor ama +12 eklı degıl bende
öyle gün geçmiyor gibi ama arkaya dönüp bakınca ne ara geçti diyebiliyoruz. Sayamasak keşke ama insan duramıyor ki
sen nasıl oldun alışabildin mi yeniden
sağol canım gece uyumuyorum gündüzde kızım sağolsun erken uyanıyorum ama öğlene kadar ayakta uyuyorum
durdu zaman bu ara sanki yaa hep 90 90. 80-70-60-50-40-30-20-10 lara gelelim artık. Böyle sayınca da pek bir az oldu
ne hikmetse özellikle şu 26 ekimden sonrası sene gibi geldibari ekim 30 gün olsaydı
öyle gün geçmiyor gibi ama arkaya dönüp bakınca ne ara geçti diyebiliyoruz. Sayamasak keşke ama insan duramıyor ki
sen nasıl oldun alışabildin mi yeniden
haaa o bende ekli ya kendimi kandırmayı hiç sevmemde
kendımı kandırmak degıl de kendımı boyle daha ıyı hıssedıyorum ayrıca cıkıs tarıhlerı henuz bellı degıl oyuzden hala umudum var benım
sevindim canım bir gelsin bir daha gitmesinler :)alıştım sanki ya Allah sabrını veriyo gerçekten annemlerdeyim geçiyo işte bi şekilde
yok canım benim kızım çok sakin şükür de akşam 8-9 gibi uyuduğu için sabah da öyle uyanıyor oyun istiyor uyutmuyor cadıoyy bebıs uyutmuyor mu benım kızımda ne gece ne gunduz uyurdu kucukken :26: Allah'tan duzeldı sonradan..ayy azaltalım canım yaa ne kadar azaltırsak okadar moralımız yukselır
yok zaten benim eşim 5 gün kullandı 7 gün daha kullanacak o yüzden yazdım peşin peşin
ne yapayım bende vakit geçirmek için ev gezmelerinde dolaşıyorum. Önceden sevmezdim artık zevk almaya bile başladımsen neler yapıyosun
ne yapayım bende vakit geçirmek için ev gezmelerinde dolaşıyorum. Önceden sevmezdim artık zevk almaya bile başladım
sevindim canım bir gelsin bir daha gitmesinler :)
yok canım benim kızım çok sakin şükür de akşam 8-9 gibi uyuduğu için sabah da öyle uyanıyor oyun istiyor uyutmuyor cadıbence de canım. Ayy bizi görünce uzun dönemlere Allah bin kere sabır versin diyorum
canım jandarma bursa merkez
hımm anladım canım hayırlısı ıle gelsınler de zaten ocak a geldık mı tamamdır
Canım bursalıyım ben çok güzeldir burası umarım askerin askeriyede de rahat eder sıkıntı çekmez...korkma alışıyorsun bir süre sonra zaman geçmiyor gibi gelse de bitiyor bak biz yarışmadık bile
kızlar siz kendi evlerinizdemi kalıyosunuz evli olanlar ben evimi çookk özledim ama evimin olduğu şehri hiç özlemedim hemde hiç annemlerin oturduğu şehirde daha mutluyum yaaa
yakınız canım aramız 2 buçuk saat
amin canımoy masalah aman oyle olsunevet ya 12 aya dusmeden 400 kusur gun sayıyorlardı Allah sabır versın
bende evimi çok özledim. biz küçük bir ilçede yaşıyoruz sevmezdim ama şuan orayı bile çok özlüyorumkızlar siz kendi evlerinizdemi kalıyosunuz evli olanlar ben evimi çookk özledim ama evimin olduğu şehri hiç özlemedim hemde hiç annemlerin oturduğu şehirde daha mutluyum yaaa
kızlar siz kendi evlerinizdemi kalıyosunuz evli olanlar ben evimi çookk özledim ama evimin olduğu şehri hiç özlemedim hemde hiç annemlerin oturduğu şehirde daha mutluyum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?