ben kendı evımde kalıyorum canım ınsan evını duzenını ozlemez mı ya tez zamanda esıne evıne kavursun ıns canımneden sehrını ozlemedın canım esın yok dıye mı :26:
Canım yaa bir an önce evine eşine kavuşursun inş.eşin geldikten sonra sehir değiştirme imkanınız yok mu?insan sevmediği yerde çok bunalıyor kendimden biliyorum
Sen hangi sehirdesin canım?
Kötü olmuş gerçekten canım bizde iş dolayısıyl küçük bir ilçeye taşındık 1yıl önce çok sıkılıyorum burayı hiç sevmiyorumahh atanırkrn 4 yıl kalacaksınız demişler daha 2 yıl bile olmadı gerçekten pskiyatriye falan gitmeyi düşünüyorum hiç güzel zamanlar geçiremedim orada pskolojim bozuk o yönde yılan gibi görünüyo gerçekten
Kötü olmuş gerçekten canım bizde iş dolayısıyl küçük bir ilçeye taşındık 1yıl önce çok sıkılıyorum burayı hiç sevmiyorumbir psikologdan yardım almak iyi fikir Allaah mutlu olabileceğimiz yerlerde yasamayı nasip etsın hepimize
eskişehirdeyim ben annemlerde
Aaa nisa86 da oradaydı keşke bende orda olsam diyorum bazen eşime daha yakın olurdum
Kızlar nasılsınız, şafaklarınıza bakınca şaşırdım ne ara bu kadar azaldı diyeVe nişanlım askerden gelince sunu anladım ki zaman tamamıyle göreceli..Bizimkiler ordayken hiiç geçmiyodu ama geldiği günden sonra ne ara bitti anlamadım. Bi baktım düğünüme azıcık kalmış. Ne kadaR saymayın densede insan duramıyor işte. Umarım biran önce hızlıca geçer zaman sizlerde kavuşursunuz ama şunu umutmayın geldiği gün ve ondan sonra o kadar tatlı oluyo uyanmak aaa burda diye her görüştüğünüzde seviniyosunuz Çok hoş bi duygu kavuşmak ve hiç silinmiycek hafızamdan Sizlerinde bu güzel anları yaşaması için beklemek gerekiyo napalım Allah yardımcınız olsun tekrardan. Hoşça kalınnn
canım tekmi kalıyosun evinde şehire gelince eşimin ilk atama yeri orası 2012 de atandı bende oraya gelin gitmek zorunda kaldım ben gittim 2 ay sonra kayın validemlerde taşındı oraya ortanca kaynımda oraya atandı kayınbabam hasta diye onlarda oraya geldiler kayın babamda vefat etti bu arada 8 ay kalabildi orada hast iyi falan dediler ama adama yaramadı şimdi ben annemlerdeyim öyle işte amannn daha çok yazılacak şey varda başını ağrıtmym
kızımla kalıyorum canım annemlerde yakın oturuyorum zaten..basınız sag olsun..bas agrıtmak nedemek burda dertlesıyoruz ozlemlerımızı paylasıyoruz bır bırımızı anlamaya calısıyoruzsanırım sız esınle pek bas basa kalamamıssınız gıbı :26: esın tayın ısteyemıyor degılmı yenı oldugu ıcın..
yok canım çok başbaşa kalamadık eşim tayin istiyemiyo 2 yıl daha var sanırım bundan sonrada istemez offf kalcaz o iğrenç şehirde neolur bana dua edin hayırlı güzel bi şehire gidelim başbaşaa
Kızlarrr Çok şükür ekimi de bitirmek üzereyizbenim en çok korktuğum ay Kasım ! İnşallah o da su gibi geçer ..
cok sukur canım kasımdan bende cok korkuyorum..aralık olsa onumuzdekı ay gelıyor dıyecegız
hımm senın ısın zormus canım ya belde otobuslerı falan da mı yokmus :26: bıze evcı ıznı vermıyolar canım oyuzden hıc gıtmemeyı dusunuyorum yada cok ozlersem carsı ıznıne surprız yapabılırım o da belkı
Aynen.. Ocak ayını hiç saymıyorum zaten ben
ya benim eşim şubat da gelicek
slm nasılsın nasıl gidiyo
Evet canım zor sabah ilçeye akşamda beldeye dönüş varmış sanırımbide çok uzak bana 13 saat sürüyor burdan , senin kaç saat uzağında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?