352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

ben kendı evımde kalıyorum canım ınsan evını duzenını ozlemez mı ya tez zamanda esıne evıne kavursun ıns canım neden sehrını ozlemedın canım esın yok dıye mı :26:

canım tekmi kalıyosun evinde şehire gelince eşimin ilk atama yeri orası 2012 de atandı bende oraya gelin gitmek zorunda kaldım ben gittim 2 ay sonra kayın validemlerde taşındı oraya ortanca kaynımda oraya atandı kayınbabam hasta diye onlarda oraya geldiler kayın babamda vefat etti bu arada 8 ay kalabildi orada hast iyi falan dediler ama adama yaramadı şimdi ben annemlerdeyim öyle işte amannn daha çok yazılacak şey varda başını ağrıtmym

Canım yaa bir an önce evine eşine kavuşursun inş.eşin geldikten sonra sehir değiştirme imkanınız yok mu?insan sevmediği yerde çok bunalıyor kendimden biliyorum

ahh atanırkrn 4 yıl kalacaksınız demişler daha 2 yıl bile olmadı gerçekten pskiyatriye falan gitmeyi düşünüyorum hiç güzel zamanlar geçiremedim orada pskolojim bozuk o yönde yılan gibi görünüyo gerçekten

Kızlar nasılsınız, şafaklarınıza bakınca şaşırdım ne ara bu kadar azaldı diye Ve nişanlım askerden gelince sunu anladım ki zaman tamamıyle göreceli..Bizimkiler ordayken hiiç geçmiyodu ama geldiği günden sonra ne ara bitti anlamadım. Bi baktım düğünüme azıcık kalmış. Ne kadaR saymayın densede insan duramıyor işte. Umarım biran önce hızlıca geçer zaman sizlerde kavuşursunuz ama şunu umutmayın geldiği gün ve ondan sonra o kadar tatlı oluyo uyanmak aaa burda diye her görüştüğünüzde seviniyosunuz Çok hoş bi duygu kavuşmak ve hiç silinmiycek hafızamdan Sizlerinde bu güzel anları yaşaması için beklemek gerekiyo napalım Allah yardımcınız olsun tekrardan. Hoşça kalınnn

Kötü olmuş gerçekten canım bizde iş dolayısıyl küçük bir ilçeye taşındık 1yıl önce çok sıkılıyorum burayı hiç sevmiyorumbir psikologdan yardım almak iyi fikir Allaah mutlu olabileceğimiz yerlerde yasamayı nasip etsın hepimize

Canım yaa ne güzel askerliği bitirdiniz de envleniyorsunuz birde çok mutlu oldum senin adınazaman geçiyor gerçekten bi bakıyorum da daha yeni yemin törenleri için heyecanlanıyorduk...biz şimdiden birbirimizin kıymetini anladık bu anlamda askerlık yaradı bize inşaallah geldiklerinde hersey daha da güzel olacakdualarına kocaman amiiiiiinnn diyorum...

kızımla kalıyorum canım annemlerde yakın oturuyorum zaten..basınız sag olsun..bas agrıtmak nedemek burda dertlesıyoruz ozlemlerımızı paylasıyoruz bır bırımızı anlamaya calısıyoruz sanırım sız esınle pek bas basa kalamamıssınız gıbı :26: esın tayın ısteyemıyor degılmı yenı oldugu ıcın..

yok canım çok başbaşa kalamadık eşim tayin istiyemiyo 2 yıl daha var sanırım bundan sonrada istemez offf kalcaz o iğrenç şehirde neolur bana dua edin hayırlı güzel bi şehire gidelim başbaşaa

Kızlarrr Çok şükür ekimi de bitirmek üzereyiz benim en çok korktuğum ay Kasım ! İnşallah o da su gibi geçer ..

Evet canım zor sabah ilçeye akşamda beldeye dönüş varmış sanırım bide çok uzak bana 13 saat sürüyor burdan , senin kaç saat uzağında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…