352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Kızlaarr izin kullanmayanların terhis tarihi 28 Ocak olmuyor mu ben mi yanlış hesaplıyorum, 2 gün yol iznimiz var:44:

Benim de sevgilimin doğum günü 17 Ocak Benim umudum var canım yaa dua edelim bol bol

oo super canım ya ıns askerlerımız yanımızda olur da oyle kutlama yaparız benımde var canım umudum evet bol bol dua edelım rabbım tez zamanda kavustursun

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar epey muhabbet dönmüş burda ama şimdi kimse yok bende hastaneye gittim 2gün rapor aldım faranjit geçmemiş tekrar ilaç yazdı.sizler nasılsınız
sonunda iki haneye düştüm mutlu oldum

Ben burdayım canım ama sen yoksun şimdi de Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine 2 gün dinlenmek iyi gelir canım. Evet şafağımız gün geçtikçe daha bir güzel oluyor

Ben burdayım canım ama sen yoksun şimdi de Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine 2 gün dinlenmek iyi gelir canım. Evet şafağımız gün geçtikçe daha bir güzel oluyor

sağol canım.evet azalıyor çok şükür kasım hemen geçsin aralık gelsin

Selam kizlar yazamadim da bakamadim da birkac gundur nasilsiniz? Terazi85cnm cok gecmis olsun ins toparlarsin iki gunde ekim Bitti sukur bnde siz gibi ona seviniyorum telden gormuyorum safagimiz kac

99 yakışmış canım, güzel olmuş bu arada çok geçmiş olsun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…