İyiyim canım sen nasılsın? Zaman geçirmeye çalışıyorum sıkıldım çookkOcak a sayıyordum ama artık gerçek şafağı saymaya başlıcam azaldı nasılsa artık Plakalara çok az kaldıııı
canım senın safak bu sefer de yukselmıs
Kızlaarr izin kullanmayanların terhis tarihi 28 Ocak olmuyor mu ben mi yanlış hesaplıyorum, 2 gün yol iznimiz var:44:
sanırım dogru canım 1 gun yol ıznı olanlar 29 ocak dıye bılıyorum ozaman senın kı de dogru oluyor
Ya da 16 Ocaakkk
ayyy heyecanladım ozaman 17 ocak hemde kocısımın dogum gunu
Benim de sevgilimin doğum günü 17 OcakBenim umudum var canım yaa dua edelim bol bol
oo super canım ya ıns askerlerımız yanımızda olur da oyle kutlama yaparızbenımde var canım umudum evet bol bol dua edelım rabbım tez zamanda kavustursun
Amiiiiiiinnn canımmmAz kaldı kutlamalara başlıcazz hep birliktee, o günler de gelicekk
gelıcek tabı ya son haftayı hatta son gunu coook merak edıyorum neler yapacagız ne hıssedecegız
Düşündükçe heyecanlanıyorumm ne giyiceğimi bile düşünüyorum şimdidenŞu 90 gün su gibi akıp geçsin anlamadan yaa Ocak gelince telaş başlar zaten
iyi akşamlar kızlar epey muhabbet dönmüş burda ama şimdi kimse yok bende hastaneye gittim 2gün rapor aldım faranjit geçmemiş tekrar ilaç yazdı.sizler nasılsınız
sonunda iki haneye düştüm mutlu oldum
eskişehirdeyim ben annemlerde
Ben burdayım canım ama sen yoksun şimdi deÇok geçmiş olsun canım dikkat et kendine 2 gün dinlenmek iyi gelir canım. Evet şafağımız gün geçtikçe daha bir güzel oluyor
Selam kizlar yazamadim da bakamadim da birkac gundur nasilsiniz? Terazi85cnm cok gecmis olsun ins toparlarsin iki gunde ekim Bitti sukur bnde siz gibi ona seviniyorum telden gormuyorum safagimiz kac
iyi akşamlar kızlar epey muhabbet dönmüş burda ama şimdi kimse yok bende hastaneye gittim 2gün rapor aldım faranjit geçmemiş tekrar ilaç yazdı.sizler nasılsınız
sonunda iki haneye düştüm mutlu oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?