Yaa bu aralar sözü geçiremiyorum beynime ben diyorum 90 gün ne ki o diyo uff 3ay nasıl gecerhergüne bakıyorum şafağa herhalde o yüzden de geçmiyor gibi geliyor artık haftada bir bakıcam
Kızlar şaka maka bakıyorumda plakalara geliyoruz sizin muhabbet beni biraz kendime getirdi gerçi ben izinleri eklemedim sonradan sayıcaz onları
Kızlar erkek arkadaşım diyor ki burada herkes şafağı farklı hesaplıyor, herkesinki birbirinden farklı , ben de diyorum ki kadınlar kulübünde de öyle.. Biz de terhis tarihimizi 30 Ocak olarak hesaplıyoruz . Normalde 31 Ocak fakat 1 gün yol izninden dolayı 30 Ocak diyoruz ..
evet canım çok büyük ihtimalle 30 ya da 29 ocakta terhis olacaklar.. valla bu gidişle onlar gelene kadar bu terhis tarihi meselesi aslaa netleşmeyecek
Bu da işte böyle renk katıyor hayatımıza
valla ya düşünmekten , hesap yapmaktan , askerliği kısaltmaktan kafam bir milyon oldu artık
Ben artık ne askerliği kısaltıyorum ne de 12 günü çıkartıyorum, gayet realistim bu aralar
eşim lüleburgazda canım seninki nerde hemşom
Canım benim ayağın nasıl oldu?
Günaydın kızlar nasılsınız?
Gunaydin cnmm ben iyiyim her ne kadar geceler Zor gecsede...
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım?erik_canım annenlerle güzel vakit geçirmeye bak sonrası da geçecek inş bi sekilde.....nisa86 canım benim tekrar çok geçmiş olsun.bizimkiler birde devriye geZmeye başladılar ya canım çok yoruluyo eşim önceden geceleri 1 saat konuşulduk simdion dk da çok uykum var diyor...eşinin telefonu kötü olmuş peki birşey demiş mi komutanlar?
gunaydın hanımlar ben gene depresyona gırıyorumbugun o kadar aglayasım varkı aglanılmayacak sarkılarda bıle aglayasım gelıyor ıs yerınde olmasam hıckıra hıckıra aglamak ıstıyorum artık bıtsın gelsınlerde bız de normal hayatımıza donelım
Günaydınlaaar...hayır canım depresyona girmiyoruzaskerinin geleceği günü düşünerek motive oluyorsun.. sende önünüzdeki güzel günleri düşün.. inşallah bir daha böyle ayrılıklar yaşanmayacak..
Daha iyi CNm bere almis cok korkmustum cikti diye. Bu arada bnm esimde arayamiyor carsiya gidince de konusamiyoruz tel iceride bekledigi icim. Zaten bizim kini Uzun donemler sikayet etmis tel soktu bilmem ne diye..devrecilik yaptiklarindan sanirim...Su kasim ayi bitse hepimize iyi gelecek valla
gunaydın hanımlar ben gene depresyona gırıyorumbugun o kadar aglayasım varkı aglanılmayacak sarkılarda bıle aglayasım gelıyor ıs yerınde olmasam hıckıra hıckıra aglamak ıstıyorum artık bıtsın gelsınlerde bız de normal hayatımıza donelım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?