352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Yaa bu aralar sözü geçiremiyorum beynime ben diyorum 90 gün ne ki o diyo uff 3ay nasıl gecerhergüne bakıyorum şafağa herhalde o yüzden de geçmiyor gibi geliyor artık haftada bir bakıcam

Ben de oyleyim canim ama karamsar olmak yok artik diye kendimi motive ediyorum. 80 gunu bitirdik, baslarda alisma sureci cok daha zordu. ama artik kavusmamiza az kaldi cift haneleri beklerken plakalara geldik.. bundan sonra uzulmek aglamak yooookk:)))

evet canım çok büyük ihtimalle 30 ya da 29 ocakta terhis olacaklar.. valla bu gidişle onlar gelene kadar bu terhis tarihi meselesi aslaa netleşmeyecek

Canım benim ayağın nasıl oldu?

Daha iyi CNm bere almis cok korkmustum cikti diye. Bu arada bnm esimde arayamiyor carsiya gidince de konusamiyoruz tel iceride bekledigi icim. Zaten bizim kini Uzun donemler sikayet etmis tel soktu bilmem ne diye..devrecilik yaptiklarindan sanirim...Su kasim ayi bitse hepimize iyi gelecek valla

gunaydın hanımlar ben gene depresyona gırıyorum bugun o kadar aglayasım varkı aglanılmayacak sarkılarda bıle aglayasım gelıyor ıs yerınde olmasam hıckıra hıckıra aglamak ıstıyorum artık bıtsın gelsınlerde bız de normal hayatımıza donelım

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım?erik_canım annenlerle güzel vakit geçirmeye bak sonrası da geçecek inş bi sekilde.....nisa86 canım benim tekrar çok geçmiş olsun.bizimkiler birde devriye geZmeye başladılar ya canım çok yoruluyo eşim önceden geceleri 1 saat konuşulduk simdion dk da çok uykum var diyor...eşinin telefonu kötü olmuş peki birşey demiş mi komutanlar?

Anladim CNm o devriye yoruyordur bizde yok ama baska sekilde dengeliyorlar ne mantiksiz yer biz olsak cok Kavga cikardi kaprislerden cavusa demisler CNm birde o kadar abartarak sikayet etmisler yakalasalarda bisi yapamazlar bilmm ne dedi diye ama cavus gosterme kullaniyorsan demis birde bir ay kala kullanabilirsiniz rahatca demis

Günaydınlaaar...hayır canım depresyona girmiyoruz askerinin geleceği günü düşünerek motive oluyorsun.. sende önünüzdeki güzel günleri düşün.. inşallah bir daha böyle ayrılıklar yaşanmayacak..

ıns canım hıc bırımız bır daha ayrılıklar yasamayalım.. su ekımde bıtmedı yaa

benim eşimin olduğu yerdede devrecilik var ama eşime abi falan diolar bizimki sevdirmiş uzun dönemlere kendisini

ağlama neolur döner diyorlar oda senin için ağlar diyorlar ecel vursa bile şehit diyorlar herşeyim birtanem askerde şimdi bu şarkıyı dinleyipte ağlamamk elde deill offff nasıl şarkılar dinliyorumm yaa youtube yazın çıkıyor dinlemek ve ağlamak istiyenler

CNm atlaticaz ins Neredeyse yariladik 3ay kaldi az daha sabir ocak sonu burada ne heyacanlar paylasicaz o gunleri dusunelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…