352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

sağol canım ben daha iyiyim işe gitmemek iyi geldi bana devamlı konuştukça kötü oluyordum çünkü
evet canım konuşmak en büyük düşmanı o hastalığın en erken 30unda çıkacaklar sanırım. Bir o günler gelsin bir eksik fazla gözümüz görmez inş. Yoksa son günlerin etkisi saat mi sayarız

evet canım konuşmak en büyük düşmanı o hastalığın en erken 30unda çıkacaklar sanırım. Bir o günler gelsin bir eksik fazla gözümüz görmez inş. Yoksa son günlerin etkisi saat mi sayarız

bilmiyorum canım ocak bir gelsşin gerisi kolay otogara gitmek istiyorum karşılamaya herkesten önce ben sarılmak istiyorum bakalım

canım sonuçta kalmayacaksın neden istemiyoki nişanlın istanbulda nasılsa doğuda da değil rahat gelip gidersin uçakla

anneme dedim ki sen istedikten sonra babamı ikna edersin.. hemen vazgeçmeyeceğim anneme azcık dil dökeyim duygusal baskı yapayım belki izni koparır

yap canım yani maddi sorun yoksa gitmeye çalış hem istanbulu görürsün değişiklik olur sanada

evet canım çoook güzel olur.. hep diyordum ki gitmesem mi gidince geri dönmek daha mı zor olur diye ama şimdi döndükten sonra ki zamanı düşünmüyorum bile.. gidip görmek çok iyi gelecek

evet canım çoook güzel olur.. hep diyordum ki gitmesem mi gidince geri dönmek daha mı zor olur diye ama şimdi döndükten sonra ki zamanı düşünmüyorum bile.. gidip görmek çok iyi gelecek

evet canım ben görmeyeli birbuçuk ay oldu ama çok özledim senin daha fazla oldu sanırım

evet canım ben görmeyeli birbuçuk ay oldu ama çok özledim senin daha fazla oldu sanırım

ben 14 ağustosta göndermiştim ondan sonra hiiiç görmedim birde giderken doğru düzgün vedalaşamamıştık bile çok kalabalıktı.. akrabalarından uğurlamaya gelenler vardı doğru düzgün sarılamadan göndermiştim.. öyle içime oturdu ki

ay canım benim senin görme vaktin gelmiş artık, yemin törenine de mi gitmedin sen

canım ya zor evet ama yapma böyle iyi olmamız lazım neyseki kısa dönemler ya uzun dönem olsalardı ne yapardık en azından evlisin sen gidip evci çıkarabilirsin uzaktamıydı eşin

o lüleburgazda ben eskişehirdeyim annemlerde arası 8 saat falan ya aslında daha yeni gitti sayılır geçen pazar sabahı gitti ama işte

çok zor ya sen iyi dayanmışsın ben eşimi 25 gün kadar gördüm babasının vefatından dolayı gerçi ben onu saymaıyorum çok kötü geçti ama sen baya baya dayanmışsın bide 22 saat var demişsin malatyada falan mı oturuyosun

yok canım ben trabzondayım.. nişanlım acemiliğini manisada yapmıştı trbzn-manisa 22 saat sürüyor.. o zaman düşünmüştüm ki usta birliği için istanbula gittiğinde ziyaretine giderim diye ama şimdide farklı engeller var ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…