evet canım konuşmak en büyük düşmanı o hastalığınsağol canım ben daha iyiyim işe gitmemek iyi geldi bana devamlı konuştukça kötü oluyordum çünkü
bende gitmeyi çoooook istiyorum ama babam bu duruma pek sıcak bakmıyor
evet canım konuşmak en büyük düşmanı o hastalığınen erken 30unda çıkacaklar sanırım. Bir o günler gelsin bir eksik fazla gözümüz görmez inş. Yoksa son günlerin etkisi saat mi sayarız
canım sonuçta kalmayacaksın neden istemiyoki nişanlın istanbulda nasılsa doğuda da değil rahat gelip gidersin uçakla
anneme dedim ki sen istedikten sonra babamı ikna edersin.. hemen vazgeçmeyeceğim anneme azcık dil dökeyim duygusal baskı yapayım belki izni koparır
yap canım yani maddi sorun yoksa gitmeye çalış hem istanbulu görürsün değişiklik olur sanada
evet canım çoook güzel olur.. hep diyordum ki gitmesem mi gidince geri dönmek daha mı zor olur diye ama şimdi döndükten sonra ki zamanı düşünmüyorum bile.. gidip görmek çok iyi gelecek
evet canım ben görmeyeli birbuçuk ay oldu ama çok özledim senin daha fazla oldu sanırım
ben 14 ağustosta göndermiştim ondan sonra hiiiç görmedimbirde giderken doğru düzgün vedalaşamamıştık bile çok kalabalıktı.. akrabalarından uğurlamaya gelenler vardı doğru düzgün sarılamadan göndermiştim.. öyle içime oturdu ki
ay canım benim senin görme vaktin gelmiş artık, yemin törenine de mi gitmedin sen
yok canım gidemedim.. nişanlım manisadaydı orada havaalanı yok otobüsle de 22 saat sürüyor o kadar yola dayanamazdım o yüzden gitmedim
anladım canım nişanlın izin kullanmayacak mı peki
yok canım kullanmayacak
o zaman sen git canım babanı ikna edip:)
gitmek bana farz oldu di mi :) inşallah ikna ederimde giderim canım
inşallah canım sevenler kavuşsun dimi:)inşallah bende giderim
canım ya zor evet ama yapma böyle iyi olmamız lazım neyseki kısa dönemler ya uzun dönem olsalardı ne yapardık en azından evlisin sen gidip evci çıkarabilirsin uzaktamıydı eşin
ben 14 ağustosta göndermiştim ondan sonra hiiiç görmedimbirde giderken doğru düzgün vedalaşamamıştık bile çok kalabalıktı.. akrabalarından uğurlamaya gelenler vardı doğru düzgün sarılamadan göndermiştim.. öyle içime oturdu ki
çok zor ya sen iyi dayanmışsın ben eşimi 25 gün kadar gördüm babasının vefatından dolayı gerçi ben onu saymaıyorum çok kötü geçti ama sen baya baya dayanmışsın bide 22 saat var demişsin malatyada falan mı oturuyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?