352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Bak dinleme oyle seyler CNm daha cok uzer seni ben muzik dinlemiyorum uzulunce saatler degil dk gecmiyor

Eşim tel sokmadan sormuştu çavuşa o demiş Bayram geçsin bir iki hafta sonra sokarsın problem olmaz diye...burası sıkıntı diyor eşimde askerler acısından çok tip insanlar var diyo neyse Kasım'da yeni askerler filan gelir bi kısmı tezkere alır gider daha rahatlarlar inş. Bu arada eşim daha yoğun olabiliriz bundan sonra da dedi nöbet yoktu artık olacakmış galıba gittikçe zorlaşıyor gibi geliyor bazen

Canım yaa dinleme böyle seyler kendine eziyet etme bak ekimi de bitirdik sıra Kasım'da sonra Aralık...ocağı saymıyorum bile hazırlıklar vs burda onları konuşuyor olucaz burda

selamlar herkese.nişanlım kulağı için muayene olacakmış komutanıyla çıkmış sabah sıra daha gelmemiş yarım saat internet kafeye gitmiş yüzünü görebildim moral oldu bana.benim kamera bozuk o beni göremedi ama ben çok mutlu oldum.şimdi tekrar hastaneye gitti.inşallah hayırlısyla muayene olur sıkıntı yoktur.bende bugünde çalışmıyordum raporluyum iyi denk geldi.

canım geçmiş olsun tekrar.herkeste telefon yoktur belki o yüzden şikayet etmişlerdir.benim nişanlımda telefonu alamadı daha .

canım ya zor evet ama yapma böyle iyi olmamız lazım neyseki kısa dönemler ya uzun dönem olsalardı ne yapardık en azından evlisin sen gidip evci çıkarabilirsin uzaktamıydı eşin

canım herşeyin başı sağlık askerlerimiz iyi olsun biz iyi olalımda bir şekilde atlatıcaz ayrılığı hem kalplerimiz bir bundan ötesi yok hayırlısıyla dönsünlerde gerisi kolay azaldı geçmez dediğimiz günler geçti.bende az konuşmaktan dertliyim ama onlarında orda gittikçe zorlanıyorlar

selam canım... noldu size yahu nişanlın ve sen nazara mı geldiniz.. geçmiş olsun.. inşallah nişanlının ciddi bir sıkıntısı yoktur..

Bende eşimle nette görüştüm ağzım kulaklarımda geldim. artık gündüz burası pek muhabbetli oluyor canım
Depresyonun dibine vurduk bu ara. Ben artık çok alıştım şu saatte depresyona girecem diyip planlı giriyorum Şaka bir yana canım çok zor geçmeye başladı iyice ama biraz daha sabredeceğiz. Gelecekler Yakında inşallah sonra hiç ayrılmayacaz. En azından şöyle düşünelim askerlik diye bir engel kalmayacak hayatımızda. Geldiklerinde çok daha güzel bir şekilde devam edeceğiz inşallah. Özlem yaradı birlikteliklerimize tazelendik

ooo canım sen iyice bunalıma sokacaksın bizi yok öyle şarkılar dinlemek kapatıyoruz yasaklıyoruz öyle şarkıları kendimize yatcaz kalkcaz dinleyelim

bende gördüm çok mutlu oldum umarım ciddi birşeyi yoktur nişanlının canım. sen nasıl oldun?

Son düzenleme:
Depresyonun dibine vurduk bu ara. Ben artık çok alıştım şu saatte depresyona girecem diyip planlı giriyorum Şaka bir yana canım çok zor geçmeye başladı iyice ama biraz daha sabredeceğiz. Gelecekler Yakında inşallah sonra hiç ayrılmayacaz. En azından şöyle düşünelim askerlik diye bir engel kalmayacak hayatımızda. Geldiklerinde çok daha güzel bir şekilde devam edeceğiz inşallah. Özlem yaradı birlikteliklerimize tazelendik

ooo canım sen iyice bunalıma sokacaksın bizi yok öyle şarkılar dinlemek kapatıyoruz yasaklıyoruz öyle şarkıları kendimize yatcaz kalkcaz dinleyelim

bende gördüm çok mutlu oldum umarım ciddi birşeyi yoktur nişanlının canım. sen nasıl oldun?[/QUOTE]

sağol canım ben daha iyiyim işe gitmemek iyi geldi bana devamlı konuştukça kötü oluyordum çünkü

kızlar ya ben yine sorucam ama izin kullanırlarsa mı çıkış tarihi 30 u yoksa izinsiz mi anlamadım ben:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…