ağlama neolur döner diyorlar oda senin için ağlar diyorlar ecel vursa bile şehit diyorlar herşeyim birtanem askerde şimdi bu şarkıyı dinleyipte ağlamamk elde deill offff nasıl şarkılar dinliyorumm yaayoutube yazın çıkıyor dinlemek ve ağlamak istiyenler
Eşim tel sokmadan sormuştu çavuşa o demiş Bayram geçsin bir iki hafta sonra sokarsın problem olmaz diye...burası sıkıntı diyor eşimde askerler acısından çok tip insanlar var diyo neyse Kasım'da yeni askerler filan gelir bi kısmı tezkere alır gider daha rahatlarlar inş. Bu arada eşim daha yoğun olabiliriz bundan sonra da dedi nöbet yoktu artık olacakmış galıba gittikçe zorlaşıyor gibi geliyor bazenAnladim CNm o devriye yoruyordur bizde yok ama baska sekilde dengeliyorlar ne mantiksiz yer biz olsak cok Kavga cikardi kaprislerdencavusa demisler CNm birde o kadar abartarak sikayet etmisler yakalasalarda bisi yapamazlar bilmm ne dedi diye ama cavus gosterme kullaniyorsan demis birde bir ay kala kullanabilirsiniz rahatca demis
Bak dinleme oyle seyler CNm daha cok uzer seni ben muzik dinlemiyorum uzulunce saatler degil dk gecmiyor
Bak dinleme oyle seyler CNm daha cok uzer seni ben muzik dinlemiyorum uzulunce saatler degil dk gecmiyor
ağlama neolur döner diyorlar oda senin için ağlar diyorlar ecel vursa bile şehit diyorlar herşeyim birtanem askerde şimdi bu şarkıyı dinleyipte ağlamamk elde deill offff nasıl şarkılar dinliyorumm yaayoutube yazın çıkıyor dinlemek ve ağlamak istiyenler
ıns canım hıc bırımız bır daha ayrılıklar yasamayalım.. su ekımde bıtmedı yaa
Daha iyi CNm bere almis cok korkmustum cikti diye. Bu arada bnm esimde arayamiyor carsiya gidince de konusamiyoruz tel iceride bekledigi icim. Zaten bizim kini Uzun donemler sikayet etmis tel soktu bilmem ne diye..devrecilik yaptiklarindan sanirim...Su kasim ayi bitse hepimize iyi gelecek valla
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım?erik_canım annenlerle güzel vakit geçirmeye bak sonrası da geçecek inş bi sekilde.....nisa86 canım benim tekrar çok geçmiş olsun.bizimkiler birde devriye geZmeye başladılar ya canım çok yoruluyo eşim önceden geceleri 1 saat konuşulduk simdion dk da çok uykum var diyor...eşinin telefonu kötü olmuş peki birşey demiş mi komutanlar?
selamlar herkese.nişanlım kulağı için muayene olacakmış komutanıyla çıkmış sabah sıra daha gelmemiş yarım saat internet kafeye gitmiş yüzünü görebildim moral oldu bana.benim kamera bozuk o beni göremedi ama ben çok mutlu oldum.şimdi tekrar hastaneye gitti.inşallah hayırlısyla muayene olur sıkıntı yoktur.bende bugünde çalışmıyordum raporluyum iyi denk geldi.
Depresyonun dibine vurduk bu ara. Ben artık çok alıştım şu saatte depresyona girecem diyip planlı giriyorumgunaydın hanımlar ben gene depresyona gırıyorumbugun o kadar aglayasım varkı aglanılmayacak sarkılarda bıle aglayasım gelıyor ıs yerınde olmasam hıckıra hıckıra aglamak ıstıyorum artık bıtsın gelsınlerde bız de normal hayatımıza donelım
ooo canım sen iyice bunalıma sokacaksın bizi yok öyle şarkılar dinlemek kapatıyoruz yasaklıyoruz öyle şarkıları kendimizeağlama neolur döner diyorlar oda senin için ağlar diyorlar ecel vursa bile şehit diyorlar herşeyim birtanem askerde şimdi bu şarkıyı dinleyipte ağlamamk elde deill offff nasıl şarkılar dinliyorumm yaayoutube yazın çıkıyor dinlemek ve ağlamak istiyenler
bende gördüm çok mutlu oldumselamlar herkese.nişanlım kulağı için muayene olacakmış komutanıyla çıkmış sabah sıra daha gelmemiş yarım saat internet kafeye gitmiş yüzünü görebildim moral oldu bana.benim kamera bozuk o beni göremedi ama ben çok mutlu oldum.şimdi tekrar hastaneye gitti.inşallah hayırlısyla muayene olur sıkıntı yoktur.bende bugünde çalışmıyordum raporluyum iyi denk geldi.
selam canım... noldu size yahu nişanlın ve sen nazara mı geldiniz.. geçmiş olsun.. inşallah nişanlının ciddi bir sıkıntısı yoktur..
Depresyonun dibine vurduk bu ara. Ben artık çok alıştım şu saatte depresyona girecem diyip planlı giriyorumBende eşimle nette görüştüm ağzım kulaklarımda geldim.artık gündüz burası pek muhabbetli oluyor canım
QUOTE=fatma_unal;32457735]gunaydın hanımlar ben gene depresyona gırıyorumbugun o kadar aglayasım varkı aglanılmayacak sarkılarda bıle aglayasım gelıyor ıs yerınde olmasam hıckıra hıckıra aglamak ıstıyorum artık bıtsın gelsınlerde bız de normal hayatımıza donelım
kızlar ya ben yine sorucam ama izin kullanırlarsa mı çıkış tarihi 30 u yoksa izinsiz mi anlamadım ben:)
izin kullanmayanlar en geç ocağın 30'unda çıkacaklar canım
anladım yani şafağım aynı ozaman
1 hafta fazla canım.. üzülme şu 3 ay geçsin 1 hafta zaten geçer
geçer canım evet ama o kadar zaman ben görmeden yapamayacağım sanırım kasımda olmasa bile aralıkta gidicem çarşı izninde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?