352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

canımm çok geçmiş olsun.. rapor aldığın iyi olmuş bol bol dinlenirsin.. senin 2 haneli şafağında hayırlı olsun

Kızlar çok canım sıkılıyor eşimle kaç gündür konuşamıyoruz doğru düzgün arada msj laşıyoruz o kadarkonusamadıkça sıkıntı yapıyorum sanki ikimizde de bir yorgunluk var zaman geçtikçe daha çok zorlanıyoruz sanki

Kızlaarr izin kullanmayanların terhis tarihi 28 Ocak olmuyor mu ben mi yanlış hesaplıyorum, 2 gün yol iznimiz var:44:
bizimde 2 gün yol izni eşim terhis programı varmış ona girmiş bugün bilgileri. 28 Ocak yazıyormuş. Tabi bu +12li hali.

iki haneler için hayırlı olsun, rahatsızlık için çok geçmiş olsun canım. İyice dinlenince geçer inşallah

zaman geçtikçe daha zor geliyor beklemek galiba

Akşam olunca geçmiyor zaman nasıl bitecek şu 3 aybu aralar çok karamsarım malesef

sıkma tatlı canını yorgunlar zaman ayıramıyorlar bende pek knuşamıyorum dün 10dakika konuştuk bir önceki günde öyle telefonuda yakalatmıştı.bugün biraz konuşabildik neyseki ama yorgundu yatacağım diyordu sabah erken kalkmak kötü tabi

iki haneler için hayırlı olsun, rahatsızlık için çok geçmiş olsun canım. İyice dinlenince geçer inşallah

sağol canım dinlenmeye çalışıyorum sağlık gerçekten önemli

Akşam olunca geçmiyor zaman nasıl bitecek şu 3 aybu aralar çok karamsarım malesef
Saatler geri alındığından mı ne bir haftadır hiç geçmiyor. Geçecek inşallah canım şimdi bakınca gözümüzde büyüyor ama sadece güne odaklanınca daha kolay geçiyor sanki.

Kızlar erkek arkadaşım diyor ki burada herkes şafağı farklı hesaplıyor, herkesinki birbirinden farklı , ben de diyorum ki kadınlar kulübünde de öyle .. Biz de terhis tarihimizi 30 Ocak olarak hesaplıyoruz . Normalde 31 Ocak fakat 1 gün yol izninden dolayı 30 Ocak diyoruz ..

canim moral bozmak yok 3 ay gibi dusunme. plakalara geldik artik:) bundan sonra cok daha rahat gecicek insallahh

Yaa bu aralar sözü geçiremiyorum beynime ben diyorum 90 gün ne ki o diyo uff 3ay nasıl gecerhergüne bakıyorum şafağa herhalde o yüzden de geçmiyor gibi geliyor artık haftada bir bakıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…