Selam kizlar yazamadim da bakamadim da birkac gundur nasilsiniz? Terazi85cnm cok gecmis olsun ins toparlarsin iki gunde ekim Bitti sukur bnde siz gibi ona seviniyorum telden gormuyorum safagimiz kac
Sende mi eskisehirdesin CNm esin nerede asker bende ailemleyim eskde
iyi akşamlar kızlar epey muhabbet dönmüş burda ama şimdi kimse yok bende hastaneye gittim 2gün rapor aldım faranjit geçmemiş tekrar ilaç yazdı.sizler nasılsınız
sonunda iki haneye düştüm mutlu oldum
bende 2 hanelere düşmek istiyorum ya daha cok
Senin eşin Eylül de mi gitmişti canım
99 yakışmış canım, güzel olmuşbu arada çok geçmiş olsun ..
canımm çok geçmiş olsun.. rapor aldığın iyi olmuş bol bol dinlenirsin.. senin 2 haneli şafağında hayırlı olsun
Selam kizlar yazamadim da bakamadim da birkac gundur nasilsiniz? Terazi85cnm cok gecmis olsun ins toparlarsin iki gunde ekim Bitti sukur bnde siz gibi ona seviniyorum telden gormuyorum safagimiz kac
bizimde 2 gün yol izni eşim terhis programı varmış ona girmiş bugün bilgileri. 28 Ocak yazıyormuş. Tabi bu +12li hali.Kızlaarr izin kullanmayanların terhis tarihi 28 Ocak olmuyor mu ben mi yanlış hesaplıyorum, 2 gün yol iznimiz var:44:
iki haneler için hayırlı olsun, rahatsızlık için çok geçmiş olsun canım. İyice dinlenince geçer inşallahiyi akşamlar kızlar epey muhabbet dönmüş burda ama şimdi kimse yok bende hastaneye gittim 2gün rapor aldım faranjit geçmemiş tekrar ilaç yazdı.sizler nasılsınız
sonunda iki haneye düştüm mutlu oldum
zaman geçtikçe daha zor geliyor beklemek galibaKızlar çok canım sıkılıyor eşimle kaç gündür konuşamıyoruz doğru düzgün arada msj laşıyoruz o kadarkonusamadıkça sıkıntı yapıyorum sanki ikimizde de bir yorgunluk var zaman geçtikçe daha çok zorlanıyoruz sanki
bizimde 2 gün yol izni eşim terhis programı varmış ona girmiş bugün bilgileri. 28 Ocak yazıyormuş. Tabi bu +12li hali.
iki haneler için hayırlı olsun, rahatsızlık için çok geçmiş olsun canım. İyice dinlenince geçer inşallah
zaman geçtikçe daha zor geliyor beklemek galiba
Kızlar çok canım sıkılıyor eşimle kaç gündür konuşamıyoruz doğru düzgün arada msj laşıyoruz o kadarkonusamadıkça sıkıntı yapıyorum sanki ikimizde de bir yorgunluk var zaman geçtikçe daha çok zorlanıyoruz sanki
eşim lüleburgazda canım seninki nerde hemşom
bizimde 2 gün yol izni eşim terhis programı varmış ona girmiş bugün bilgileri. 28 Ocak yazıyormuş. Tabi bu +12li hali.
himmm ozamn benim safak dogru canim , bugun de bitti atarsa 89 baska da yoooookk diyoruz:))))
Saatler geri alındığından mı ne bir haftadır hiç geçmiyor. Geçecek inşallah canım şimdi bakınca gözümüzde büyüyor ama sadece güne odaklanınca daha kolay geçiyor sanki.Akşam olunca geçmiyor zaman nasıl bitecek şu 3 aybu aralar çok karamsarım malesef
aynen öyle canımbizimde 2 gün yol izni eşim terhis programı varmış ona girmiş bugün bilgileri. 28 Ocak yazıyormuş. Tabi bu +12li hali.
himmm ozamn benim safak dogru canim , bugun de bitti atarsa 89 baska da yoooookk diyoruz:))))bende düzelteyim madem
Saatler geri alındığından mı ne bir haftadır hiç geçmiyor. Geçecek inşallah canım şimdi bakınca gözümüzde büyüyor ama sadece güne odaklanınca daha kolay geçiyor sanki.
aynen öyle canımbende düzelteyim madem
Kızlar şaka maka bakıyorumda plakalara geliyoruz sizin muhabbet beni biraz kendime getirdi gerçi ben izinleri eklemedim sonradan sayıcaz onları
Akşam olunca geçmiyor zaman nasıl bitecek şu 3 aybu aralar çok karamsarım malesef
canim moral bozmak yok 3 ay gibi dusunme. plakalara geldik artik:) bundan sonra cok daha rahat gecicek insallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?