352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

gercekten zor gecmeye basladı ılk gunlerde kı gıbı sıkılmaya basladım ama sabredecegız ıns hayatımıza guzel bı sekılde kaldıgımız yerden devam edecegız

selam canım... çok şükür ben iyiyim sen nasılsın?? evet bugün ve ekimde bitiyor neden bilmiyorum ama bugün daha bir özledim sanki

Zaman daha yavaş geçiyor sanki bu aralar.. Denetime de az kaldı çok yoğunlar sesi yorgun ve mutsuz geliyordu bugün erkek arkadaşımın benim de keyfim kaçtı

Zaman daha yavaş geçiyor sanki bu aralar.. Denetime de az kaldı çok yoğunlar sesi yorgun ve mutsuz geliyordu bugün erkek arkadaşımın benim de keyfim kaçtı

Evet şafak yaklaştıkça zaman daha yavaş geçiyor.. ekim böyle geçtiyse aralık , ocak hiç geçmeyecek sanırım nişanlımda çok yoğun pazartesi gününden sonra yeni kısa dönemler gelecekmiş onlarla ilgili hazırlıklar varmış 1 ay böyle uğraşırız diyor.. saati , tarihi , şafağı takip etmekten yoruldum vallaa

ha benim evim malatyadada ondan manisada yapmıştı acemiliğinide

senin erkek arkadasın nerde canım benim eşiminde denetim var haftaya konya sarayönünde yoksa aynı yerdelermi :)

Gecicek canim biraz daha sabredecegiz. Sonunda onlara kavusmak var bunu dusunup mutlu olmaliyiz Ocak a 60 gun kaldi hem sonrasini saymaa:)))

iyi akşamlar kızlar moralim bozuldu nişanlımı sevk etmiş doktor ameliyat olması gerekiyormuş kulağı için.yokluğu bir yandan birde ameliyat meselesi çıktı şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…