Selam kızlar nasılsınız?? Bugün de bitiyooorrrr:119::119:
Bende eşimle nette görüştüm ağzım kulaklarımda geldim.artık gündüz burası pek muhabbetli oluyor canım
Depresyonun dibine vurduk bu ara. Ben artık çok alıştım şu saatte depresyona girecem diyip planlı giriyorumŞaka bir yana canım çok zor geçmeye başladı iyice ama biraz daha sabredeceğiz. Gelecekler Yakında inşallah sonra hiç ayrılmayacaz. En azından şöyle düşünelim askerlik diye bir engel kalmayacak hayatımızda. Geldiklerinde çok daha güzel bir şekilde devam edeceğiz inşallah. Özlem yaradı birlikteliklerimize tazelendik
ooo canım sen iyice bunalıma sokacaksın bizi yok öyle şarkılar dinlemek kapatıyoruz yasaklıyoruz öyle şarkıları kendimizeyatcaz kalkcaz dinleyelim
bende gördüm çok mutlu oldumumarım ciddi birşeyi yoktur nişanlının canım. sen nasıl oldun?
Selam kızlar nasılsınız?? Bugün de bitiyooorrrr:119::119:
selam canım... çok şükür ben iyiyim sen nasılsın?? evet bugün ve ekimde bitiyorneden bilmiyorum ama bugün daha bir özledim sanki
cok sukur ekımı de bıtırıyoruzayy bende oyleyım canım bugun ozlem bende de cok fazla
merhaba canım ıyı olmaya calısıyorum sen nasılsın? evet bıtıyor bugunde
selam canım... çok şükür ben iyiyim sen nasılsın?? evet bugün ve ekimde bitiyorneden bilmiyorum ama bugün daha bir özledim sanki
Zaman daha yavaş geçiyor sanki bu aralar..Denetime de az kaldı çok yoğunlar sesi yorgun ve mutsuz geliyordu bugün erkek arkadaşımın benim de keyfim kaçtı
yok canım ben trabzondayım.. nişanlım acemiliğini manisada yapmıştı trbzn-manisa 22 saat sürüyor.. o zaman düşünmüştüm ki usta birliği için istanbula gittiğinde ziyaretine giderim diye ama şimdide farklı engeller var ..
Zaman daha yavaş geçiyor sanki bu aralar..Denetime de az kaldı çok yoğunlar sesi yorgun ve mutsuz geliyordu bugün erkek arkadaşımın benim de keyfim kaçtı
o lüleburgazda ben eskişehirdeyim annemlerde arası 8 saat falan ya aslında daha yeni gitti sayılır geçen pazar sabahı gitti ama işte
senin erkek arkadasın nerde canım benim eşiminde denetim var haftaya konya sarayönünde yoksa aynı yerdelermi :)
aynen yaaa bayrama kadar zaman iyi geçti , bayramdan sonra geçmek bilmedi.. saatler alındı alınalı zaman iyice durdu gibi
İyi akşamlar kızlar Ekim'i de bitirdik şükürler olsun, geldi kasım ayı su gibi geçsin İnşallah
Evet şafak yaklaştıkça zaman daha yavaş geçiyor.. ekim böyle geçtiyse aralık , ocak hiç geçmeyecek sanırımnişanlımda çok yoğun pazartesi gününden sonra yeni kısa dönemler gelecekmiş onlarla ilgili hazırlıklar varmış 1 ay böyle uğraşırız diyor.. saati , tarihi , şafağı takip etmekten yoruldum vallaa
Kızlarrr sizin de askerlerinizin çarşı dönüşleri 17.00'dan 16.00'a alındı mı ?
Kesinlikle canım ya saatler alınınca daha çabuk akşam olur diye seviniyordum ama aksine zaman hiç geçmiyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?