Gecicek canim biraz daha sabredecegiz. Sonunda onlara kavusmak var bunu dusunup mutlu olmaliyizOcak a 60 gun kaldi hem sonrasini saymaa:)))
iyi akşamlar kızlar moralim bozuldu nişanlımı sevk etmiş doktor ameliyat olması gerekiyormuş kulağı için.yokluğu bir yandan birde ameliyat meselesi çıktı şimdi
yaaa canım çokkk geçmiş olsun.. peki nasıl olacak nerede ameliyat olacak?? askerliğini yaptığı şehirde mi?
iyi akşamlar kızlar moralim bozuldu nişanlımı sevk etmiş doktor ameliyat olması gerekiyormuş kulağı için.yokluğu bir yandan birde ameliyat meselesi çıktı şimdi
sağol canım.olduğu yerde olmuyormuş ankara yada merzifon da olabilirmiş istanbulda olsaydı en azından yanında olurdum
Cok gecmis olsun canim((
canım ameliyat olursa fırsatın varsa yanına gidersin ..
canım ameliyat olursa fırsatın varsa yanına gidersin ..
yapmayınn böyle kızlar, biz burada birbirimize destek olmalıyız ki zaman daha da güzel geçsinEvet çok zor inanın ben de çok zorlanıyorum çok bunalıyorum ama sonra düşününce geçmeseydi bu zamanlar geçmezdi diyorum hatırlasanıza ilk ayrıldığınız günleri... Ben daha dün gibi hatırlıyorum dünya başıma yıkıldı sandım nasıl geçecek bu kadar zaman dedim çok ama çok üzüldüm sonradan sonraya kabullendim durumu öyle ya da böyle geçecek diyerek kendimi sakinleştiriyorum hem geçmeseydi ilk zamanlar geçmezdi di mi :))
terazi çok geçmiş olsun, morfistan doğru söylüyor imkanın olursa yanına gidersin ....
çokk geçmiş olsun canım inş iyi olur tüp falanmı takılcakmış kulağına
belli olsunda canım ayarlayacağım artık ameliyattan sonra hava değişimi gibi birşey oluyormuş sanırım izin veriyorlarmış
sağol evet dediğin gibi zaman öylede böylede geçiyor herşeyin başı sağlık kızlar
hayırlısıyla ameliyatı atlatır inşallah.. gerisi kolay ya sen gidersin ya da hava değişiminden o gelir.. dediğin gibi yeterki sağlık olsun
Haklisin canim birbirimize destek olarak atlatacagiz bu gunleri:)) Baslarda cok daha zordu alisma sureci bundan sonrasi cok daha rahat gecer umarim, guclu olmak zorundayiz.
kesinlikle haklısın cnm, inşallah tez vakitte sağlığına kavuşur nişanlın ...
sağol canım.bilmiyorum tam anlamadım soktor sevk etmiş ameliyat olman lazım demiş
inşallah canım inşallah siz nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?