352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

iyi akşamlar kızlar moralim bozuldu nişanlımı sevk etmiş doktor ameliyat olması gerekiyormuş kulağı için.yokluğu bir yandan birde ameliyat meselesi çıktı şimdi

yaaa canım çokkk geçmiş olsun.. peki nasıl olacak nerede ameliyat olacak?? askerliğini yaptığı şehirde mi?

yapmayınn böyle kızlar, biz burada birbirimize destek olmalıyız ki zaman daha da güzel geçsin Evet çok zor inanın ben de çok zorlanıyorum çok bunalıyorum ama sonra düşününce geçmeseydi bu zamanlar geçmezdi diyorum hatırlasanıza ilk ayrıldığınız günleri... Ben daha dün gibi hatırlıyorum dünya başıma yıkıldı sandım nasıl geçecek bu kadar zaman dedim çok ama çok üzüldüm sonradan sonraya kabullendim durumu öyle ya da böyle geçecek diyerek kendimi sakinleştiriyorum hem geçmeseydi ilk zamanlar geçmezdi di mi :))

Haklisin canim birbirimize destek olarak atlatacagiz bu gunleri:)) Baslarda cok daha zordu alisma sureci bundan sonrasi cok daha rahat gecer umarim, guclu olmak zorundayiz.

belli olsunda canım ayarlayacağım artık ameliyattan sonra hava değişimi gibi birşey oluyormuş sanırım izin veriyorlarmış

hayırlısıyla ameliyatı atlatır inşallah.. gerisi kolay ya sen gidersin ya da hava değişiminden o gelir.. dediğin gibi yeterki sağlık olsun

sağol canım.bilmiyorum tam anlamadım soktor sevk etmiş ameliyat olman lazım demiş

benim kardeşim var 8 yaşında tekne kazıntısı oda geçen yarı yıl tatilinde orta kulak iltihaplanması vardı kulağına tüp takıldı eğer öyle bişeyse çok rahat bi ameliyat korkma hem sonunu düşün 15 20 gün yanında olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…