evet askerliği sanki 2 kişi yapıyormuş gibi di miaynen ben de :)))
cnm benim için bayramda az kalıyor gibi oldu gerçekten de ben eşimin yanına da gitmiştim ama dönüşüm fenaydı.. sonra zaman geçmek bilmedi bi hasta olunca iyice zaman yavaş geçmeye başladı ama öyle deme bence plakalardan sonra kendimizi daha iyi hissedeceğiz baksana asker gibi konuşmaya başladık hakkatten :) ne demiştim atarsa 88
madem 2 kişi yapıyoruz yarıya bölsünler dimi yaaa :)))
ahahhaçok gülümsettin beni çok yaşa cnm :)
evet canım dönüşler daha kötü oluyormuş.. hastalıklar eklenince insan iyice bırakıyor kendini.. artık 29 ocakta bize de teskere verirler herhalde
off kızlar bilg masa üstü olduğu için odadan çıkmak zorundayım kardeşim uyycakta offf kapatmak istemiyorum içim çokk skılıyor burda kalıp sizinle yazışmak isterdim ama iyi geceler yarın yine gelicem nasip olursa tabii öptüm herkesi seviyorum sizi dert ortaklarım
off kızlar bilg masa üstü olduğu için odadan çıkmak zorundayım kardeşim uyycakta offf kapatmak istemiyorum içim çokk skılıyor burda kalıp sizinle yazışmak isterdim ama iyi geceler yarın yine gelicem nasip olursa tabii öptüm herkesi seviyorum sizi dert ortaklarım
Kızlar ne güzel muhabbetler varmış burda bu aksam sanki kendimize geliyoruz yeniden
canım bazen kendimize geliyoruz bazen kendimizden geçiyoruz
Ay ben yaslardaydım Bayadır iki gündür konuşabiliyoruz eşimle kendime geldim
Ay ben yaslardaydım Bayadır iki gündür konuşabiliyoruz eşimle kendime geldim
maaşallah canımbizlerin mutluluğu , huzuru tamamen onlara odaklı.. onlar iyi olduğu sürece bizde iyi oluyoruz
evet çok haklısın morfistan İnşallah yarın arar eşim iyiyim demesi yeterli benim için uzun uzun konuşmasına gerek yok, mutlu olduğunu bileyim yeter...
sorma bugun ben de konuşamadım eşimle, ama az kaldı sık dişini diyorum kendime gelince hep konuşacağız nasılsa diyorum napalım :)
arar canım arar merak etme.. sen içini ferah tut
Eşime de dedim çarşı izninde acısını çıkarıcam bunların teleonu hiç.kapatmaacağım bıdı bıdı konuşucam diye..umarım sizde en kısa zamanda konuşursunuz canım
İnşallah canım, neyse kızlar size doyum olmaz ben çıkıyorum yarın iş var malum :) yarım saat sonra atarsa 87iyi geceler hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?