352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

evet canım dönüşler daha kötü oluyormuş.. hastalıklar eklenince insan iyice bırakıyor kendini.. artık 29 ocakta bize de teskere verirler herhalde

off kızlar bilg masa üstü olduğu için odadan çıkmak zorundayım kardeşim uyycakta offf kapatmak istemiyorum içim çokk skılıyor burda kalıp sizinle yazışmak isterdim ama iyi geceler yarın yine gelicem nasip olursa tabii öptüm herkesi seviyorum sizi dert ortaklarım

yarın görüşürüz canım.. bende öptüm.. iyi gecelerrr

iyi geceler, Allah rahatlık versin :)

sorma bugun ben de konuşamadım eşimle, ama az kaldı sık dişini diyorum kendime gelince hep konuşacağız nasılsa diyorum napalım :)

Eşime de dedim çarşı izninde acısını çıkarıcam bunların teleonu hiç.kapatmaacağım bıdı bıdı konuşucam diye..umarım sizde en kısa zamanda konuşursunuz canım

iyi geceler kızlarr.. ben de ekledim 12 günü şafağa istemeye istemeye ama çok şükür ekim bitti ya. bu ekim hiç bitmeyecek sandım aşırı uzun sürdü sanki bitmek bilmedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…