- 30 Ağustos 2013
- 960
- 1
- 38
benim kardeşim var 8 yaşında tekne kazıntısı oda geçen yarı yıl tatilinde orta kulak iltihaplanması vardı kulağına tüp takıldı eğer öyle bişeyse çok rahat bi ameliyat korkma hem sonunu düşün 15 20 gün yanında olur
atarsa 88 :) hem de 12 gün eklenmiş haliyle :)) haftaya plakalardayız kızlar :)))
iyi akşamlar kızlar moralim bozuldu nişanlımı sevk etmiş doktor ameliyat olması gerekiyormuş kulağı için.yokluğu bir yandan birde ameliyat meselesi çıktı şimdi
ben hala çok hastayım iyileşemedim bir türlü, azıcık kendime gelince foruma bi bakayım dedim :) eşim arasa diye bekliyorum ama sanırım bugun arayamayacak... saat artık geç oldu
inşallah iyi geçer canım içimi rahatlattın sağol kardeşinede geçmiş olsun bu arada iyimi şimdi
Cok gecmis olsun CNm Rabbim tez sifa versin gondermezler mi nisanlini CNm hava degisi mi gibi istirahat icin
iyi maşallah ya ablası ellerinizden öper :))))
evet canım.. dört gözle plakaları bekliyoruzzzzz
çalışıyor muydun canım dinlenmeden geçmiyor hastalık bende 2gün evdeydim iyi geldi yarın yine iş var
çalışıyorum cnm, bir kaç gün izin almıştım da bugun gittim :)) yarın için ikimize de kolay gelsin o zaman :)) bu arada sen de hastaydın di mi bak unutmuşum :) sana da çok geçmiş olsun iyileştin mi birazcık?
evet canım.. dört gözle plakaları bekliyoruzzzzz
sende öp benim için canım sen malatyada mı yaşıyordun benim nişanlımda malatyalı
iyice askerlerin dilinden konuşmaya başladık atarsa falan :))
atarsa 88 :) hem de 12 gün eklenmiş haliyle :)) haftaya plakalardayız kızlar :)))
evet kesinlikle cnm, plakaları düşündükçe heyecanlanıyorum sanki daha iyi gelecek daha hızlı geçecekmiş zaman gibi hissediyorum
evett eşim orada öğretmen ama ben şuan eskişehirdeyim annemlerde kayın validemlerde orda çünkü ortanca kaynımda öğretmen pütürgede kv dede oraya taşındı eskişehirden
anladım canım ben hiç gitmedim malatya yı bilmiyorum yani
valla ben bayramdan da çok umutluydum bayram geçince az kalıyor diyordum ama öyle olmadı.. inşallah plakalar da yanıltmaz bizi
bizde en az onlar kadar askerlik yaptık haa
ama cidden ya eşimle konuşurken askerlikle ilgili hiç yabancılık çekmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?