352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

inşallah iyi geçer canım içimi rahatlattın sağol kardeşinede geçmiş olsun bu arada iyimi şimdi

iyi akşamlar kızlar moralim bozuldu nişanlımı sevk etmiş doktor ameliyat olması gerekiyormuş kulağı için.yokluğu bir yandan birde ameliyat meselesi çıktı şimdi

Cok gecmis olsun CNm Rabbim tez sifa versin gondermezler mi nisanlini CNm hava degisi mi gibi istirahat icin

ben hala çok hastayım iyileşemedim bir türlü, azıcık kendime gelince foruma bi bakayım dedim :) eşim arasa diye bekliyorum ama sanırım bugun arayamayacak... saat artık geç oldu

çalışıyor muydun canım dinlenmeden geçmiyor hastalık bende 2gün evdeydim iyi geldi yarın yine iş var

çalışıyor muydun canım dinlenmeden geçmiyor hastalık bende 2gün evdeydim iyi geldi yarın yine iş var

çalışıyorum cnm, bir kaç gün izin almıştım da bugun gittim :)) yarın için ikimize de kolay gelsin o zaman :)) bu arada sen de hastaydın di mi bak unutmuşum :) sana da çok geçmiş olsun iyileştin mi birazcık?

daha iyiyim tekrar ilaç kullanmaya başladım birde evde olmak iyi geldi sağol canım

sende öp benim için canım sen malatyada mı yaşıyordun benim nişanlımda malatyalı

evett eşim orada öğretmen ama ben şuan eskişehirdeyim annemlerde. kayın validemlerde malatyada çünkü ortanca kaynımda öğretmen pütürgede kvdem de oraya taşındı eskişehirden

Son düzenleme:
evet kesinlikle cnm, plakaları düşündükçe heyecanlanıyorum sanki daha iyi gelecek daha hızlı geçecekmiş zaman gibi hissediyorum

valla ben bayramdan da çok umutluydum bayram geçince az kalıyor diyordum ama öyle olmadı.. inşallah plakalar da yanıltmaz bizi

valla ben bayramdan da çok umutluydum bayram geçince az kalıyor diyordum ama öyle olmadı.. inşallah plakalar da yanıltmaz bizi

cnm benim için bayramda az kalıyor gibi oldu gerçekten de ben eşimin yanına da gitmiştim ama dönüşüm fenaydı.. sonra zaman geçmek bilmedi bi hasta olunca iyice zaman yavaş geçmeye başladı ama öyle deme bence plakalardan sonra kendimizi daha iyi hissedeceğiz baksana asker gibi konuşmaya başladık hakkatten :) ne demiştim atarsa 88

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…