iyi geceler kızlarr.. ben de ekledim 12 günü şafağa istemeye istemeyeama çok şükür ekim bitti ya. bu ekim hiç bitmeyecek sandım aşırı uzun sürdü sanki bitmek bilmedi..
Gunaydin kizlaarrr
inşallah canım inşallah siz nasılsınız
Gunaydin kizlar oh Yeni bir ay ne guzel geliyor kulaga kasim)
Gunaydin kizlaarrr
iyi akşamlar kızlar moralim bozuldu nişanlımı sevk etmiş doktor ameliyat olması gerekiyormuş kulağı için.yokluğu bir yandan birde ameliyat meselesi çıktı şimdi
günaydın canım... kasım hepimize hayırlı uğurlu olsun.. umarım bir an önce geçer
umarım canım yaa aralık a gelseydık kesde de enazından onumuzde kı ay gelıyor derdık
Günaydın canım nasılsın :)
günaydın canım... kasım hepimize hayırlı uğurlu olsun.. umarım bir an önce geçer
Insallah canim benim :)) aradan ciksin kasim da bir an once:)
valla ben bayramdan da çok umutluydum bayram geçince az kalıyor diyordum ama öyle olmadı.. inşallah plakalar da yanıltmaz bizi
Kasima geldik daha iyi oldum canimm:)) sen nasilsin canim?
madem 2 kişi yapıyoruz yarıya bölsünler dimi yaaa :)))
Plakalarda da bi Ankara, Antalya, Adana,Afyon falan görmemiz lazım rahatlamak için
aynen öylee... adanayı istiyorum bennn
Canım geçmiş olsun nişanlına. Keşke ameliyatlık birşey olmasaydı ama umarım çok çok basit bir ameliyat olur çabucak atlatır ama arkasından uzuuuuuuuuuuuuun bir hava değişimi verilir ve askerlik sizin için baya kısalmış oluriyi akşamlar kızlar moralim bozuldu nişanlımı sevk etmiş doktor ameliyat olması gerekiyormuş kulağı için.yokluğu bir yandan birde ameliyat meselesi çıktı şimdi
oooo çok sessiz bir gün .... herkes nerelerde yahuuuu :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?