352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

iyi geceler kızlarr.. ben de ekledim 12 günü şafağa istemeye istemeye ama çok şükür ekim bitti ya. bu ekim hiç bitmeyecek sandım aşırı uzun sürdü sanki bitmek bilmedi..

iyi geceler canım.. 12 günü eklemekle iyi yaptın ilerleyen günlerde eklemek daha zor gelirdi.. hem aynı anda plakalara başlarız daha iyi olur evet ekim konusuna katılıyorum bitmek bilmedi

Merhaba hanımlar nasılsınız. Veee bir ay daha bitti ama ben sanırım hasta oluyorum eşim olmayınca vücut direncim bile düştü yaa
iyi akşamlar kızlar moralim bozuldu nişanlımı sevk etmiş doktor ameliyat olması gerekiyormuş kulağı için.yokluğu bir yandan birde ameliyat meselesi çıktı şimdi
Canım geçmiş olsun nişanlına. Keşke ameliyatlık birşey olmasaydı ama umarım çok çok basit bir ameliyat olur çabucak atlatır ama arkasından uzuuuuuuuuuuuuun bir hava değişimi verilir ve askerlik sizin için baya kısalmış olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…