oooo çok sessiz bir gün .... herkes nerelerde yahuuuu :44:
ben geldim yarın iş ark gelecek eskiden çalışıyodumda:) pasta pohaça falan yapıcam hamurumu mayaladım şimdi onu beklerken size bakym dedim
ben geldim yarın iş ark gelecek eskiden çalışıyodumda:) pasta pohaça falan yapıcam hamurumu mayaladım şimdi onu beklerken size bakym dedim
Pazar sıkıcılığı hakim sanki
ooo maşallahh döktürüyorsun
oooohh miss, biz de gelelimmm
gelebilseniz keşke gerçekten isterdim misafir ağırlamaya bayılırımm
Sağol canımm, neyse ilerde evlenince pasta börek tarifi alırız senden o zaman
tabikide veririm seve seve ama evlenmek için acele etme yaş kaç bilmiyorum ama ele karışmakk çokkk zorr
26 canım, seneye evlenmeyi düşünüyoruz 27 ideal bir yaş değil mi? Biz çok uzun zamandır beraberiz canım artık o da yormaya başladı ..
aaa dur daha saymadım canınız çeker kıyamam
ben 23 yaşındayım kocamla mutluyumda ama zor işte el sonuçta bitek kocanla evlenmiyosunki
canım yaaa cok gecmıs olsun yanına gıdebılırsın umarımnezaman olacakmıs amelıyat :26:
Merhaba hanımlar nasılsınız. Veee bir ay daha bittiama ben sanırım hasta oluyorum eşim olmayınca vücut direncim bile düştü yaa
Canım geçmiş olsun nişanlına. Keşke ameliyatlık birşey olmasaydı ama umarım çok çok basit bir ameliyat olur çabucak atlatır ama arkasından uzuuuuuuuuuuuuun bir hava değişimi verilir ve askerlik sizin için baya kısalmış olur
hımm siz nerde oturuyosunuz
ya canım giremedim bi kaç gün kusura bakma, inşallah iyileşmişsindir dikkat etmeliyiz kendimizeben pek iyi değilim ya 1 haftadır hastayım iyileşeceğim yerde daha kötü oluyorum sen nasılsın?
ben geldim ! :13:bu akşam kimseler yok yine kızlar nerdesiniz
ya canım giremedim bi kaç gün kusura bakma, inşallah iyileşmişsindir dikkat etmeliyiz kendimize. bende de bu aralar hep kırgınlık var havalar da bir garip, hem sıcak hem soğuk.
çok şükür hadi geçmiş olsun tekrardan o zaman :). teşekkür ederim ayrıca. bu arada illere de az kaldıhoşgeldin canım iyiyim ilaçlar iyi geldi sende dikkat et kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?