- 30 Ağustos 2013
- 960
- 1
- 38
çok şükür hadi geçmiş olsun tekrardan o zaman :). teşekkür ederim ayrıca. bu arada illere de az kaldısanırım 4 gün sonra da yarılamış oluyoruz
hayırlısı olsun inşallah canım. Artık çok geç yine yeni yeniden hastayım:2:canım çok sağol bakalım artık ne olacak.sende dikat et kendine hastalık süründürüyor çok .ben daha yeni iyileşiyorunm 2 haftadır
hayırlısı olsun inşallah canım. Artık çok geç yine yeni yeniden hastayım:2:
çok sağol canım.çok geçmiş olsun canım dinlen bol bol
istanbulda canım
canım sen 22 yaşında evlendin heee.. erken evlenmişsin.. ben şu an 25 yaşımdayım 26' ıma ramak kala evlenecem inşallah
ayy ne güzell bende orda oturmak istiyorum en azından eskişehire yakın bide ist bazı yerleri doğu görevi olarak geçiyor biz şuanda malatyadayız ama doğu görevi sayılmıyor
hayırlısı olsun inşallah canım. Artık çok geç yine yeni yeniden hastayım:2:
aaa neden canım doğu sayılmıyor ne kadar süre orda kalacaksınız
Hastalığın etkisin nazlanma ihtiyacından mı nedir çok duygusalım, herşeye ağlayasım var. Eşime de kötü davrandım zatentam şuan evimde eşimle meyve yemek istiyorum ben
Bilmiyorum ki canım seneledir kolay kolay hasta olmuyordum emzirmenin etkisinden mi nedir bünyem çöktü sanırım.niye sürekli hastasın canım polikliniğe falan başvur ya
Canım sen Malatyayı mı sevmiyorsun kayınvalidenlerden dolayı mı huzursuzsun? Çevren olmayınca kabus gibi oluyor gerçekten eşinin arkadaşları falan yokmu görüşebileceğiniz?4 yıl kalmak lazımmış bizim 2 buçuk senemiz var offff sevemedim orayı çevremde yok sürekli kayınvalidemlerdeyiz hergün gidiyoduk okadar bunaldımki anlatamam pskolojim bozuk inanki
o kadar çok şey özlüyorum ki...bende evimi çok özledimm ya ama.................
4 yıl kalmak lazımmış bizim 2 buçuk senemiz var offff sevemedim orayı çevremde yok sürekli kayınvalidemlerdeyiz hergün gidiyoduk okadar bunaldımki anlatamam pskolojim bozuk inanki
Bilmiyorum ki canım seneledir kolay kolay hasta olmuyordum emzirmenin etkisinden mi nedir bünyem çöktü sanırım.
Hastalığın etkisin nazlanma ihtiyacından mı nedir çok duygusalım, herşeye ağlayasım var. Eşime de kötü davrandım zatentam şuan evimde eşimle meyve yemek istiyorum ben
neden hergün gidiyorsunuz canım kayınvalidenlere eşin çok mu düşkün ailesine daha yeni evli sayılırsınız
Aynen canım eskiden saçım çok diye toka tutmazdı şimdi az diye tutmuyorevet bebek alıyor vitaminleri senin çok iyi beslenmen lazım calsiyum falanda alıyor dişin çürür saçın dökülür bu dönemde bağışıklıkta çöker yani bebişim yok ama 8 yaşında kardeşi,m var ben büyüttüm sayılır annemden biliyorum
ooooooo akan suları durdurur yine giderizz kv çağırıyodu babasıda hasta kırmayalım die hergün ordaydık kayınpederde vefat etti biliyosundur belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?