352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Hastalığın etkisin nazlanma ihtiyacından mı nedir çok duygusalım, herşeye ağlayasım var. Eşime de kötü davrandım zaten tam şuan evimde eşimle meyve yemek istiyorum ben

4 yıl kalmak lazımmış bizim 2 buçuk senemiz var offff sevemedim orayı çevremde yok sürekli kayınvalidemlerdeyiz hergün gidiyoduk okadar bunaldımki anlatamam pskolojim bozuk inanki
Canım sen Malatyayı mı sevmiyorsun kayınvalidenlerden dolayı mı huzursuzsun? Çevren olmayınca kabus gibi oluyor gerçekten eşinin arkadaşları falan yokmu görüşebileceğiniz?

4 yıl kalmak lazımmış bizim 2 buçuk senemiz var offff sevemedim orayı çevremde yok sürekli kayınvalidemlerdeyiz hergün gidiyoduk okadar bunaldımki anlatamam pskolojim bozuk inanki

neden hergün gidiyorsunuz canım kayınvalidenlere eşin çok mu düşkün ailesine daha yeni evli sayılırsınız

Bilmiyorum ki canım seneledir kolay kolay hasta olmuyordum emzirmenin etkisinden mi nedir bünyem çöktü sanırım.

evet bebek alıyor vitaminleri senin çok iyi beslenmen lazım calsiyum falanda alıyor dişin çürür saçın dökülür bu dönemde bağışıklıkta çöker yani bebişim yok ama 8 yaşında kardeşi,m var ben büyüttüm sayılır annemden biliyorum

Hastalığın etkisin nazlanma ihtiyacından mı nedir çok duygusalım, herşeye ağlayasım var. Eşime de kötü davrandım zaten tam şuan evimde eşimle meyve yemek istiyorum ben

bende bugün iyi değilim içim daralıyor nişanlım aradığında sesimden anladı onunda moralini bozdum offf offf evet hastayken daha bi duygusal oluyoruz

Aynen canım eskiden saçım çok diye toka tutmazdı şimdi az diye tutmuyor

ooooooo akan suları durdurur yine giderizz kv çağırıyodu babasıda hasta kırmayalım die hergün ordaydık kayınpederde vefat etti biliyosundur belki

evet canım hasta diye gidiyordur eşinde tabi .sıkma canını daha çok gençsiniz önünüzde daha uzun seneler var Allah ın izniyle canım kayınvalidenler nasıl aranız evlenmeden önce yada sonra değişiklik oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…