352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Canım sen Malatyayı mı sevmiyorsun kayınvalidenlerden dolayı mı huzursuzsun? Çevren olmayınca kabus gibi oluyor gerçekten eşinin arkadaşları falan yokmu görüşebileceğiniz?

ya hergün gitmek çokk sıktı beni oraya gitmekten çevre edinemedim okadar monotonlaştıki hayatım orda

kv iydir ama eşimin onlara olan düşkünlüğü beni çok sıkıyor hep orda olmak istiyor beni 2.plana atıyor bazen çok üzülüyorumm hatta genelde üzgünüm okadar yani

kv iydir ama eşimin onlara olan düşkünlüğü beni çok sıkıyor hep orda olmak istiyor beni 2.plana atıyor bazen çok üzülüyorumm hatta genelde üzgünüm okadar yani

canım benim öyle düşünme aile tabiki önemli babası hasta olduğu için ailesine okadar düşkündür yani ben daha evli değilim sen daha iyi bilirsin birşeyleri ama 2.planda olduğunu düşünme

Kızlar moralim çok bozuk gene birileri hayatımız hakkında karar vermeye çalışıyor bu durum beni öyle bunalttı ki gelecek hakkında hayal kurabilmek istiyorum ben artık

ya hergün gitmek çokk sıktı beni oraya gitmekten çevre edinemedim okadar monotonlaştıki hayatım orda
Şartlarınızda etkilemiş biraz canım kayınpederinin durumu falan. Ama sınırı iyi çizmek lazım bence. Baştan nasıl taviz veriliyorsa ya öyle gidiyor yada değiştirmeye kalksan kötü oluyorsun. Yeni evlisiniz, farklı bir ortam kendinize de zamanınız kalmalı. Öyle yerlerde arkadaşlıklar, ortamlar çok güzel oluyor. Biz çok sıkıcı bir yerdeyiz ama arkadaş ortamımız sayesinde çok seviyorum, özlüyorum. Eşin dönünce umarım farklı olur birşeyler. Bu arada branşı ne eşinin?

olsun canım ne güzel bebişin var Allah onada sanada sağlıklı ömür versin
öyle canım Ranam için herşeye değer amiiin hepimize inşallah

işitme engeliler öğretmeni valla inş iyi olur düzelir bende mutlu olmak istiyorum

peki sen kayınvalidenle aynı şehirdemisin

2. plana atıldığını düşünme canım sen eşisin onun. Ama ailesi şehir değiştirmiş, babasının durumu falan evlat yüreği işte. Aksi davransa belki şuan çok kötü olacaktı "babamın yanında olmadım" diye.

canım evet ama bizimde onların desteğine ihtiyacımız var
Öyle aslında ama kıyamıyorum özlem, annelik çok duygusal yaptı beni yaa

Kızlar moralim çok bozuk gene birileri hayatımız hakkında karar vermeye çalışıyor bu durum beni öyle bunalttı ki gelecek hakkında hayal kurabilmek istiyorum ben artık
Hayırdır ne oldu canım?

şimdi daha çok annesinin yanında olmak isteyebilir canım ama olsun yine evlisiniz aynı evdesiniz ne güzel iyi tarafından bak üzme kendini eşin nasıl atlatabildi mi biraz

ehh işte.. benim bitane derdim yok 10 tane derdim var diyo soruyorum söylemiyoda ayyy valla bende bilmiyorum bunaldım iyice ama eşimi çokkkk seviyorum işte bildiğim tek şey bu

Son düzenleme:

çokkk haklısın gerçekten

ehh işte.. benim bitane derdim yok 10 tane derdim var diyo soruyorum söylemiyoda ayyy valla bende bilmiyorum bunaldım iyice ama eşimi çokkkk seviyorum işte bildiğim tek şey bu

canım destek ol senin içinde zor ama aynı durumu bizde yaşasak zor.evli olmak daha farklıdır bende evimi yuvamı bilmek istiyorum artık evlenince nasıl olur tabi yine zorluğu vardır ama böyle nişanlı olmak daha zor gibi geliyor

evet valla kimse karışmasa evlilik süper bişeyde işte......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…