Canım sen Malatyayı mı sevmiyorsun kayınvalidenlerden dolayı mı huzursuzsun? Çevren olmayınca kabus gibi oluyor gerçekten eşinin arkadaşları falan yokmu görüşebileceğiniz?
Aynen canım eskiden saçım çok diye toka tutmazdı şimdi az diye tutmuyor
Anlıyorlar hemen yaa. Sonra birde ona canım sıkıldı desteğime ihtiyacı var ben canını sıkıyorum diyebende bugün iyi değilim içim daralıyor nişanlım aradığında sesimden anladı onunda moralini bozdum offf offf evet hastayken daha bi duygusal oluyoruz
evet canım hasta diye gidiyordur eşinde tabi .sıkma canını daha çok gençsiniz önünüzde daha uzun seneler var Allah ın izniyle canım kayınvalidenler nasıl aranız evlenmeden önce yada sonra değişiklik oldumu
Anlıyorlar hemen yaa. Sonra birde ona canım sıkıldı desteğime ihtiyacı var ben canını sıkıyorum diye
kv iydir ama eşimin onlara olan düşkünlüğü beni çok sıkıyor hep orda olmak istiyor beni 2.plana atıyor bazen çok üzülüyorumm hatta genelde üzgünüm okadar yani
canım benim öyle düşünme aile tabiki önemli babası hasta olduğu için ailesine okadar düşkündür yani ben daha evli değilim sen daha iyi bilirsin birşeyleri ama 2.planda olduğunu düşünme
Şartlarınızda etkilemiş biraz canım kayınpederinin durumu falan. Ama sınırı iyi çizmek lazım bence. Baştan nasıl taviz veriliyorsa ya öyle gidiyor yada değiştirmeye kalksan kötü oluyorsun. Yeni evlisiniz, farklı bir ortam kendinize de zamanınız kalmalı. Öyle yerlerde arkadaşlıklar, ortamlar çok güzel oluyor. Biz çok sıkıcı bir yerdeyiz ama arkadaş ortamımız sayesinde çok seviyorum, özlüyorum. Eşin dönünce umarım farklı olur birşeyler. Bu arada branşı ne eşinin?ya hergün gitmek çokk sıktı beni oraya gitmekten çevre edinemedim okadar monotonlaştıki hayatım orda
öyle canım Ranam için herşeye değerolsun canım ne güzel bebişin var Allah onada sanada sağlıklı ömür versin
Şartlarınızda etkilemiş biraz canım kayınpederinin durumu falan. Ama sınırı iyi çizmek lazım bence. Baştan nasıl taviz veriliyorsa ya öyle gidiyor yada değiştirmeye kalksan kötü oluyorsun. Yeni evlisiniz, farklı bir ortam kendinize de zamanınız kalmalı. Öyle yerlerde arkadaşlıklar, ortamlar çok güzel oluyor. Biz çok sıkıcı bir yerdeyiz ama arkadaş ortamımız sayesinde çok seviyorum, özlüyorum. Eşin dönünce umarım farklı olur birşeyler. Bu arada branşı ne eşinin?
öyle canım Ranam için herşeye değeramiiin hepimize inşallah
babası vefat etti zaten bakalım ne olacak bundan sonra allah büyük
Kızlar moralim çok bozuk gene birileri hayatımız hakkında karar vermeye çalışıyor bu durum beni öyle bunalttı ki gelecek hakkında hayal kurabilmek istiyorum ben artık
Şartlarınızda etkilemiş biraz canım kayınpederinin durumu falan. Ama sınırı iyi çizmek lazım bence. Baştan nasıl taviz veriliyorsa ya öyle gidiyor yada değiştirmeye kalksan kötü oluyorsun. Yeni evlisiniz, farklı bir ortam kendinize de zamanınız kalmalı. Öyle yerlerde arkadaşlıklar, ortamlar çok güzel oluyor. Biz çok sıkıcı bir yerdeyiz ama arkadaş ortamımız sayesinde çok seviyorum, özlüyorum. Eşin dönünce umarım farklı olur birşeyler. Bu arada branşı ne eşinin?
öyle canım Ranam için herşeye değeramiiin hepimize inşallah
2. plana atıldığını düşünme canım sen eşisin onun. Ama ailesi şehir değiştirmiş, babasının durumu falan evlat yüreği işte. Aksi davransa belki şuan çok kötü olacaktı "babamın yanında olmadım" diye.kv iydir ama eşimin onlara olan düşkünlüğü beni çok sıkıyor hep orda olmak istiyor beni 2.plana atıyor bazen çok üzülüyorumm hatta genelde üzgünüm okadar yani
Öyle aslında ama kıyamıyorumcanım evet ama bizimde onların desteğine ihtiyacımız var
Hayırdır ne oldu canım?Kızlar moralim çok bozuk gene birileri hayatımız hakkında karar vermeye çalışıyor bu durum beni öyle bunalttı ki gelecek hakkında hayal kurabilmek istiyorum ben artık
şimdi daha çok annesinin yanında olmak isteyebilir canım ama olsun yine evlisiniz aynı evdesiniz ne güzel iyi tarafından bak üzme kendini eşin nasıl atlatabildi mi biraz
2. plana atıldığını düşünme canım sen eşisin onun. Ama ailesi şehir değiştirmiş, babasının durumu falan evlat yüreği işte. Aksi davransa belki şuan çok kötü olacaktı "babamın yanında olmadım" diye.
Öyle aslında ama kıyamıyorumözlem, annelik çok duygusal yaptı beni yaa
Hayırdır ne oldu canım?
ne oldu canım kim sıktı canını
ehh işte.. benim bitane derdim yok 10 tane derdim var diyo soruyorum söylemiyoda ayyy valla bende bilmiyorum bunaldım iyice ama eşimi çokkkk seviyorum işte bildiğim tek şey bu
canım destek ol senin içinde zor ama aynı durumu bizde yaşasak zor.evli olmak daha farklıdır bende evimi yuvamı bilmek istiyorum artık evlenince nasıl olur tabi yine zorluğu vardır ama böyle nişanlı olmak daha zor gibi geliyor
Hayatımız tam şekillenmiş durumda değil bizim iş vs. canım ve eşim gelmeden bizim yerimize karar vermeye çalışıyorlar çok canım sıkılıyor bu duruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?