352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

peki sen kayınvalidenle aynı şehirdemisin
yok canım ayrı şehirlerdeyiz biz.
işitme engeliler öğretmeni valla inş iyi olur düzelir bende mutlu olmak istiyorum
umarım düzelir, geldiğinde annesi yalnız kaldı diye devam ederse konuşup anlatırsın canım. Şu süreçte kendimle kaldıkça şunu anladım ki gerçekten herşeyin bir seviyesi olmalı. Eşim de bende biraz hassas insanlarız yani kimse üzülmesin incinmesin, olaylara hep iyi tarafından bakmaya çalışırız. Ama şimdi görüyorum ki çok yanlış yapmışız. Eşimin ailesini çok seviyorum çok iyi insanlar ama şöyle bir durum oluşmuş. "Onlar zaten takılmazlar buna, onlar anlarlar vs" diye diye çok hakkımıza girilmiş. Ayrı şehirlerde olduğumuz halde sanki herşeyimiz ortakmış gibi bir durum çıkmış ortaya. O yüzden en güzeli baştan sınırı iyi koyabilmek. Artık evliyiz biz ve kendimize ait bir hayatımız var. Bizde bunun farkında olmalıyız, eşlerimizde , ailelerimizde

evet bak ne güzel demişsin biz evliyiz farkında olmalıyız evimizz var artık biz bir aile kurduk kendi ailelerimize tapmamamız lazım doğru değilmi

genel kanının aksine benim hayatımda en saçma dönem nişanlılıkmış gibi geliyor Aynı evde olmak sabah uyanınca onu görmek ve onun sana tamamen ait olması çok çok güzel birşey canım. En kısa zamanda düzeninizi kurarsınız inşallah. Düğün tarihi belli mi?

aileler mi karar veriyor yosa eşinin ailesi mi canım

Tabii ki eşimin ailesiben eşime çok güveniyorum.bu güne kadar askerlik her konuda olduğu gibi iş konusundada büyük engeldi önümüzde inş o engel kalkıyor diyoruz yeni şeyler çıkıyor önümüz...eşimin bizim için en güzeline karar vereceğinden eminim onda sıkıntı yok ama yapmasınlar artık böyle bizim düşüncelerimizi bi beklesinler istiyorum

amin canım yok düğün taihi belli değil ailesi düğün tarihi kararlaştırmadı askerlik var diye bizde birşey demedik Aralık ta nişanlandık neredeyse 1 yıl olacak.nişanlım acele etti nişan için askerden önce olsun istedi ama sonra askerliği bir dönem erteledi bakalım hayırlısıyla biz ağustos eylül gibi düşünüyoruz ama ne olur bilmiyorum

sen aynı apartmandaydın dimi onlarla

ayyy ne güzel anlattın canım yaa.. valla ocağın 30 unda evlenesim geldi

canım ne diyim bilemedim onlarda çocukları için iyi şeyler istiyordur belki ama tabiki artık sizin bi yuvanız var sizin karar vermenizi beklemeliler

anladım canım hayırlı zamanda istediğiniz gibi olsun herşey

ayyy ne güzel anlattın canım yaa.. valla ocağın 30 unda evlenesim geldi
inan canım hele o adama sırılsıklam aşıksan anlatılamayacak kadar güzel birşey. Yıldırım nikahından hallice olur bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…