yok canım ayrı şehirlerdeyiz biz.peki sen kayınvalidenle aynı şehirdemisin
umarım düzelir, geldiğinde annesi yalnız kaldı diye devam ederse konuşup anlatırsın canım. Şu süreçte kendimle kaldıkça şunu anladım ki gerçekten herşeyin bir seviyesi olmalı. Eşim de bende biraz hassas insanlarız yani kimse üzülmesin incinmesin, olaylara hep iyi tarafından bakmaya çalışırız. Ama şimdi görüyorum ki çok yanlış yapmışız. Eşimin ailesini çok seviyorum çok iyi insanlar ama şöyle bir durum oluşmuş. "Onlar zaten takılmazlar buna, onlar anlarlar vs" diye diye çok hakkımıza girilmiş. Ayrı şehirlerde olduğumuz halde sanki herşeyimiz ortakmış gibi bir durum çıkmış ortaya. O yüzden en güzeli baştan sınırı iyi koyabilmek. Artık evliyiz biz ve kendimize ait bir hayatımız var. Bizde bunun farkında olmalıyız, eşlerimizde , ailelerimizdeişitme engeliler öğretmeni valla inş iyi olur düzelir bende mutlu olmak istiyorum
evet valla kimse karışmasa evlilik süper bişeyde işte......
yok canım ayrı şehirlerdeyiz biz.
umarım düzelir, geldiğinde annesi yalnız kaldı diye devam ederse konuşup anlatırsın canım. Şu süreçte kendimle kaldıkça şunu anladım ki gerçekten herşeyin bir seviyesi olmalı. Eşim de bende biraz hassas insanlarız yani kimse üzülmesin incinmesin, olaylara hep iyi tarafından bakmaya çalışırız. Ama şimdi görüyorum ki çok yanlış yapmışız. Eşimin ailesini çok seviyorum çok iyi insanlar ama şöyle bir durum oluşmuş. "Onlar zaten takılmazlar buna, onlar anlarlar vs" diye diye çok hakkımıza girilmiş. Ayrı şehirlerde olduğumuz halde sanki herşeyimiz ortakmış gibi bir durum çıkmış ortaya. O yüzden en güzeli baştan sınırı iyi koyabilmek. Artık evliyiz biz ve kendimize ait bir hayatımız var. Bizde bunun farkında olmalıyız, eşlerimizde , ailelerimizde
bende evlenince nişanlımın ailesine yakın olmak istemiyorum ama ne olur bilmiyorum çok yakın olursa rahat edemeyecekmişim gibi geliyor
genel kanının aksine benim hayatımda en saçma dönem nişanlılıkmış gibi geliyorcanım destek ol senin içinde zor ama aynı durumu bizde yaşasak zor.evli olmak daha farklıdır bende evimi yuvamı bilmek istiyorum artık evlenince nasıl olur tabi yine zorluğu vardır ama böyle nişanlı olmak daha zor gibi geliyor
aileler mi karar veriyor yosa eşinin ailesi mi canım
evet valla kimse karışmasa evlilik süper bişeyde işte......
genel kanının aksine benim hayatımda en saçma dönem nişanlılıkmış gibi geliyorAynı evde olmak sabah uyanınca onu görmek ve onun sana tamamen ait olması çok çok güzel birşey canım. En kısa zamanda düzeninizi kurarsınız inşallah. Düğün tarihi belli mi?
Tabii ki eşimin ailesiben eşime çok güveniyorum.bu güne kadar askerlik her konuda olduğu gibi iş konusundada büyük engeldi önümüzde inş o engel kalkıyor diyoruz yeni şeyler çıkıyor önümüz...eşimin bizim için en güzeline karar vereceğinden eminim onda sıkıntı yok ama yapmasınlar artık böyle bizim düşüncelerimizi bi beklesinler istiyorum
ahh şu 3. kişiler olmasa.. Sizin istemediğiniz birşey mi sunuyorlar?Hayatımız tam şekillenmiş durumda değil bizim iş vs. canım ve eşim gelmeden bizim yerimize karar vermeye çalışıyorlar çok canım sıkılıyor bu duruma
genel kanının aksine benim hayatımda en saçma dönem nişanlılıkmış gibi geliyorAynı evde olmak sabah uyanınca onu görmek ve onun sana tamamen ait olması çok çok güzel birşey canım. En kısa zamanda düzeninizi kurarsınız inşallah. Düğün tarihi belli mi?
Tabii ki eşimin ailesiben eşime çok güveniyorum.bu güne kadar askerlik her konuda olduğu gibi iş konusundada büyük engeldi önümüzde inş o engel kalkıyor diyoruz yeni şeyler çıkıyor önümüz...eşimin bizim için en güzeline karar vereceğinden eminim onda sıkıntı yok ama yapmasınlar artık böyle bizim düşüncelerimizi bi beklesinler istiyorum
sen aynı apartmandaydın dimi onlarla
ayyy ne güzel anlattın canım yaa.. valla ocağın 30 unda evlenesim geldi
anladım canım hayırlı zamanda istediğiniz gibi olsun herşeyamin canım yok düğün taihi belli değil ailesi düğün tarihi kararlaştırmadı askerlik var diye bizde birşey demedik Aralık ta nişanlandık neredeyse 1 yıl olacak.nişanlım acele etti nişan için askerden önce olsun istedi ama sonra askerliği bir dönem erteledi bakalım hayırlısıyla biz ağustos eylül gibi düşünüyoruz ama ne olur bilmiyorum
inan canım hele o adama sırılsıklam aşıksan anlatılamayacak kadar güzel birşey. Yıldırım nikahından hallice olur buayyy ne güzel anlattın canım yaa.. valla ocağın 30 unda evlenesim geldi
etrafından duymuşsundur herşeyden ders almak lazım yakın olmaz en azından yürüyerek 10 dklık bi mesafede olsun o bile yeter
Evet canım. Aynı binadayı
ahh şu 3. kişiler olmasa.. Sizin istemediğiniz birşey mi sunuyorlar?
imkan olsa bende uzamasını istemem
anladım canım hayırlı zamanda istediğiniz gibi olsun herşey
sağol canım inşallah olur burdanda mutluluumu paylaşırım sizle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?