Sonuna kadar iyi gider umarım. İş sebebiyle falan mı senin ailene yakınsın? Genellikle özellikle anneler bunu sorun edebiliyorlar düğün sonrası duygusallıkla. Ama senin kayınvaliden çok olgun biri ise etmeyebilir. Çoğu şeyde yaşamadan bilinmiyor malesef.çok şükür şu ana kadar kayınvalidemle aramızda bir tatsızlık olmadı.. beni rahatsız eden bir davranışı da olmadı ama evlendikten sonra neler olur bilemiyorum.. biz evlendikten sonra kendi aileme yakın bir yerde olacağız.. nişanlımın ailesi bu durumu biliyor ve kabullendiler hiç itiraz etmeden.. bu ileride sorun olur mu diye düşünmeden edemiyorum..
Sonuna kadar iyi gider umarım. İş sebebiyle falan mı senin ailene yakınsın? Genellikle özellikle anneler bunu sorun edebiliyorlar düğün sonrası duygusallıkla. Ama senin kayınvaliden çok olgun biri ise etmeyebilir. Çoğu şeyde yaşamadan bilinmiyor malesef.
bende çıkıyorum kızlar iyi geceler yarın görüşmek üzere
Bu devirde hayır denilebilecek bir teklif değilyok canım işi dolayısıyla değil.. onun ailesine yakın bir yerde oturursak kira vermek zorunda kalacağız.. ailem nişanlımın ve ailesinin kabul etmesi durumunda bize ev verebileceklerini söylediler.. o yüzden ben ailemin teklifini değerlendirme taraftarıyım
Bu devirde hayır denilebilecek bir teklif değilAslında fiziksel mesafeler çok önemli değil. Siz aradaki adeleti sağladıktan, her iki tarafla da görüşme sıklığı vs aynı olduktan sonra sıkıntı olması için niyetin bozuk olması lazım bence.
şu bir gerçek ki onun ailesinden çok benim ailemle görüşeceğiz.. evden çıkmasam balkondan baksam bile annemi görebilirimbana derse ki her akşam olmaz tabi de haftada 4 defa annemlere gidelim ona da itiraz etmem.. öylelikle orta yolu buluruz diye düşünüyorum :44:
balkondan bakmıyormuş gibi yap Bulunur tabi canım orta yol yeter ki yürekler bir olsun. Karşılıklı anlayış olsun.
Bende gidip uyuyayım en iyisi. eskiden de çok iyi sayılmazdı iyice uyku düzenim altüst olduiyi geceler sana canım
bugün benim doğum günüm ama hiç mutlu değilim keşke eşimde olsaydı:2:
Gunaydin kizlar gununuz aydin olsun yarinda bitsin de Yeni hafta baslasadengesiz uyumaktan bir garip oldum..Gece konusulmus iki aileye de uzagiz. Bazen cocugum kalabalikta mi buyuseydi diyorum ama resmiyet en guzeli.5senelik evlilik tecrubem vicik vicik iliskiler cok yipratiyor.
Kızlaaarrrr nasılsınız? Ocak a son 59 gün
Kızlaaarrrr nasılsınız? Ocak a son 59 gün
Gunaydin kizlar gununuz aydin olsun yarinda bitsin de Yeni hafta baslasadengesiz uyumaktan bir garip oldum..Gece konusulmus iki aileye de uzagiz. Bazen cocugum kalabalikta mi buyuseydi diyorum ama resmiyet en guzeli.5senelik evlilik tecrubem vicik vicik iliskiler cok yipratiyor.
ben iyiyim canım nette nişanlımla görüştümmsen nasılsın???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?