352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Sonuna kadar iyi gider umarım. İş sebebiyle falan mı senin ailene yakınsın? Genellikle özellikle anneler bunu sorun edebiliyorlar düğün sonrası duygusallıkla. Ama senin kayınvaliden çok olgun biri ise etmeyebilir. Çoğu şeyde yaşamadan bilinmiyor malesef.

yok canım işi dolayısıyla değil.. onun ailesine yakın bir yerde oturursak kira vermek zorunda kalacağız.. ailem nişanlımın ve ailesinin kabul etmesi durumunda bize ev verebileceklerini söylediler.. o yüzden ben ailemin teklifini değerlendirme taraftarıyım

Bu devirde hayır denilebilecek bir teklif değil Aslında fiziksel mesafeler çok önemli değil. Siz aradaki adeleti sağladıktan, her iki tarafla da görüşme sıklığı vs aynı olduktan sonra sıkıntı olması için niyetin bozuk olması lazım bence.

şu bir gerçek ki onun ailesinden çok benim ailemle görüşeceğiz.. evden çıkmasam balkondan baksam bile annemi görebilirim bana derse ki her akşam olmaz tabi de haftada 4 defa annemlere gidelim ona da itiraz etmem.. öylelikle orta yolu buluruz diye düşünüyorum :44:

balkondan bakmıyormuş gibi yap Bulunur tabi canım orta yol yeter ki yürekler bir olsun. Karşılıklı anlayış olsun.

Bende gidip uyuyayım en iyisi. eskiden de çok iyi sayılmazdı iyice uyku düzenim altüst oldu iyi geceler sana canım

sağol canım çok teşekkür ederim... iyi geceler..

Gunaydin kizlar gununuz aydin olsun yarinda bitsin de Yeni hafta baslasadengesiz uyumaktan bir garip oldum..Gece konusulmus iki aileye de uzagiz. Bazen cocugum kalabalikta mi buyuseydi diyorum ama resmiyet en guzeli.5senelik evlilik tecrubem vicik vicik iliskiler cok yipratiyor.

günaydın canım bu aileler meselesi bizi çok yıprattı malesef..iki aileyede yakınız biz eşimin ailesiyle aynı binadayız biliyorsun kendi ailemde yakın sayılırım çocuğumu kalabalık ortamda buyutmekten memnunum ama sorun yasadıkça keske diyorum...bazen uzak bir şehirde iş bulsakta alsak basımızı gitsek bayram seyran görüssek sadece diyorum..çok yoruldum ben dediğin gibi resmiyet en güzeli

canım bence en iyisi senin durumun iki aileye de uzak olmaz en sağlıklısı.. imkanım olsaydı bende öyle bir ortamı seçerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…