Kızlar moralim iki gündür çok bozukoğlum az önce arkadaşıyla konuşuyordu babasının resmini gösterdi bak bu benim babam hergün sarılıyorduk ama o birden gidiverdi dedi benim duyduğumu bilmiyor tabii öyle üzülüyorum ki bu çocuğa bunu yaşatmaya hakkımız var mıydı diye düşünüyorum bazen hayatında kötü bir iz bırakmasından çok korkuyorum ne kadar çabalasam ilgilensemde dolduramıyorum ki babasının yerini
kizlar nerelerdesnz yaaben cook sikildimm
kizlar nerelerdesnz yaaben cook sikildimm
Kızlar moralim iki gündür çok bozukoğlum az önce arkadaşıyla konuşuyordu babasının resmini gösterdi bak bu benim babam hergün sarılıyorduk ama o birden gidiverdi dedi benim duyduğumu bilmiyor tabii öyle üzülüyorum ki bu çocuğa bunu yaşatmaya hakkımız var mıydı diye düşünüyorum bazen hayatında kötü bir iz bırakmasından çok korkuyorum ne kadar çabalasam ilgilensemde dolduramıyorum ki babasının yerini
slm canım nbr kardeşimden sıra gelmiyodu bana
haftasonu olunca zamn hic gecmiyor canim yaakimse yok burda da bu aksam
sevindim canım senin için
Kıyamam ben ona canım benim yaBabasının niye gittiğini, yakında döneceğini falan biliyor mu canım?
Yaa bir de bi isyan ediyoruz dayanamıyoruz diye, o yavru napsın
Maşallah benden daha güçlü kuzum 4yasında birşeylerin farkında haliyle birbirimize destek oluyoruz işte
Kiyamam yavruma ya canim herseyin fazlasiyla farkindalar ins Su gunler gecer cabucak onlara daha Zor benim minigim terminal de babam da gelsin Anne babamda binsin otobuse diye agladi bayram izninden donerken Su an tavirli babaya konusmuyor hic telde
sağol canım.. senin nişanlın ne yaptı ameliyat durumu noldu??
slm terazi 85 napıyosun bakalımm
Canım yaa öyle üzülüyorum ki evlatlarımıza biz konuşuyoruz dertleşiyoruz onlar kim bilir neler yasıyorlar içlerinde....izin çok iyi geliyor da sonrasında 1 haftada zor toparlıyor Mehmet kendini ağlama nöbetlerimiz filan oluyor emir de öyle mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?