352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Yaa bir de bi isyan ediyoruz dayanamıyoruz diye, o yavru napsın

ben 15 günlükken babam askere gitmiş ve 20 ay yapmış babam askerliğini babam geldiğinde ben sokaktaymışım ve beni görmüş tanımamış tabiii bende onu

Kıyamam ben ona canım benim ya Babasının niye gittiğini, yakında döneceğini falan biliyor mu canım?

Bilmez mi canım bizherseyi anlatıyoruz ona nasıl olacağını vs.babas sırf onun için izin kullanıyor. Arada görmek çok mutlu ediyor paşamı gitcek gelecek gitcek gelecek sonra hiç gitmeyecek değilimi anne diyor

Off dun gece cok slklldm uyku tutmadi amcamlara geldim kuzenlerim iyi geldi zaman nasil gecti bilemedim

Maşallah benden daha güçlü kuzum 4yasında birşeylerin farkında haliyle birbirimize destek oluyoruz işte

Kiyamam yavruma ya canim herseyin fazlasiyla farkindalar ins Su gunler gecer cabucak onlara daha Zor benim minigim terminal de babam da gelsin Anne babamda binsin otobuse diye agladi bayram izninden donerken Su an tavirli babaya konusmuyor hic telde

Kiyamam yavruma ya canim herseyin fazlasiyla farkindalar ins Su gunler gecer cabucak onlara daha Zor benim minigim terminal de babam da gelsin Anne babamda binsin otobuse diye agladi bayram izninden donerken Su an tavirli babaya konusmuyor hic telde

Canım yaa öyle üzülüyorum ki evlatlarımıza biz konuşuyoruz dertleşiyoruz onlar kim bilir neler yasıyorlar içlerinde....izin çok iyi geliyor da sonrasında 1 haftada zor toparlıyor Mehmet kendini ağlama nöbetlerimiz filan oluyor emir de öyle mi?

Aynen CNm terkedilmislik duygusu mu hissediyorlar acaba ;(;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…