352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

İyiyim ben de canım bizim de yarın çarşı iznimiz vardı ama iptal etmişler( Denetimden dolayı spor yapıyorlar sürekli( Zaten 2 haftada birdi şimdi 3 hafta göremeyeceğim:2:

aaa kötü olmuş canım yaaa.. bende fazla görüşemedim ama 5 dk bile olsa görmek iyi geliyor

Az önce 355.dönemlerin sayfasını okudum da ne çabuk geçmiş zaman dedim tek tek sayınca zorda geriye dönüp bakınca çabuk geçiyor zaman

Evet canım 355. döneme baktıkça günler geçmiş farkında değiliz diyorum Önümüzdeki hafta plakalara gelince hepimiz rahatlıcaz sanırım

O iyi olsun bana yeter canım napalım Bu ara çok yorucu geçiyor konuşamıyoruz bile çok fazla. 353 ler gelse de rahatlasak artık

pazartesi gününden itibaren yeni kısa dönemler gidiyor.. inşallah rahatlarız canım ya.. nişanlım yazıcı olduğu için gündüz pek konuşamıyoruz bazen gece 1 e kadar işi uzuyor ondan sonrada 5 dk konuşabiliyoruz yorgun oluyor.. sanki o gideli yıllar yıllar geçmiş gibi

Bizim Aralıkta gelicek 353 ler canımm Bana da çok uzun zaman geçmiş gibi geliyor saatleri saydığım için sanırım

Bizim Aralıkta gelicek 353 ler canımm Bana da çok uzun zaman geçmiş gibi geliyor saatleri saydığım için sanırım

bazen 353 lerin sayfasına bakıyorum da ilk zamanlarım geliyor aklıma.. bende 351 lere bakıp ayy ne güzel az kalmış diyordum.. şimdi yavaş yavaş biz o konuma geliyoruz.. çok şükür yarıladık 353 daha yeni gönderiyorlar çok kötü

İyiyim ben de canım bizim de yarın çarşı iznimiz vardı ama iptal etmişler( Denetimden dolayı spor yapıyorlar sürekli( Zaten 2 haftada birdi şimdi 3 hafta göremeyeceğim:2:

bizimde haftaya çarşı yok denetimden dolayı nişanlım diyor 12 dakkada 3 km koşacağız falan diye:)

Aynen öyle valla KIMSE KARIŞMASA dünyadaki cennet evlilik bence

Aaaa karışmadan dururlar mı hiç ? Hangi semtte oturcağına, koltuk takımına,perdelerine, nişanında ne giymek istediğine,düğününü nerede yapacağına vs vs , off bakalım bizleri neler bekliyor ..

Aaaa karışmadan dururlar mı hiç ? Hangi semtte oturcağına, koltuk takımına,perdelerine, nişanında ne giymek istediğine,düğününü nerede yapacağına vs vs , off bakalım bizleri neler bekliyor ..

Ah canım aklın varsa evlenince iki ailedende uzak yaşa derim...haksızlık etmek istemem iki tarafta çok iyiler sağolsunlar bizim ama bencillikleri yıpratıyor...nişanlını bekliyordun galiba değil mi canım kafam bi dünya bügün de hatırlayamadım kusura bakma

Kızlar moralim iki gündür çok bozukoğlum az önce arkadaşıyla konuşuyordu babasının resmini gösterdi bak bu benim babam hergün sarılıyorduk ama o birden gidiverdi dedi benim duyduğumu bilmiyor tabiiöyle üzülüyorum ki bu çocuğa bunu yaşatmaya hakkımız var mıydı diye düşünüyorum bazen hayatında kötü bir iz bırakmasından çok korkuyorum ne kadar çabalasam ilgilensemde dolduramıyorum ki babasının yerini

Kıyamam ben ona canım benim ya Babasının niye gittiğini, yakında döneceğini falan biliyor mu canım?

canım ya çocuk o unutur merak etme az kaldı dayan biraz daha babası Allah ın izniyle hep yanında olacak askerlikten sonra sağlık olsun yeterki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…