352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Hayırlısı olsun canım.. hele bir gelsin eğer iş konusunda sıkıntısı yoksa ailesi de düğünü yapmak isteyecektir.. zaten düğün meselesi geldiğinde elbet konuşulur

ellerinden geldiğince yardım ederler canım tabiki ama nişanlım işten ayrıldı gelince iş arayacak

anladım canım hayırlı zamanda istediğiniz gibi olsun herşey

inan canım hele o adama sırılsıklam aşıksan anlatılamayacak kadar güzel birşey. Yıldırım nikahından hallice olur bu

evet canım tahminimce evlilik çok güzel bir şey de bir yandan da korkutuyor.. sorumluluklar artıyor.. başka bir aileyle daha haşır neşir oluyorsun.. ve alışmak zorundasın.. sevmesen bile onlarla görüşmek aynı ortamda bulunmak zorundasın.. zor şeyler.. birde ben sevmediğimi istemeden davranışlarımla belli eden bir tipim.. arada huzursuzlukların olmasından korkuyorum :18:

Canım birlikte çalışıyorlardı bu güne kadar biz böyle devam etsin istemiyoruz o da yanından ayırmak
Anladım canım. Eşin kararlı mı bu konuda? Eğer öyleyse üzme kendini canım onlar halletsinler kendi aralarında. Özlemin sıkıntısı var zaten üzerinde. Duymazdan gelmeye çalış planlarını onlar yapsınlar kendi alemlerinde

Bunu hiç problem etmedim ben çocuğumun kalabalık ailede büyümesi hoşuma gidiyor iyi insanlar da birde karışmasalar 10 numara olacak hersey

üzülme eşinle konuşur halledersin eşin sanırım senden taraf bak sana diyim ben eşin senin yanındaysa ALLAH tan başka kimse deviremez sizi bu böyledir

Öyle tabi artık "anneee şu neredeydi. Bunu böyle mi yapalım" diyemiyorsun mesela Evet istemediğin şeyleri yapmak durumunda kalabiliyorsun ama eşin için olunca gözün görmeyebiliyor. Benim yapımla eşimin ailesi çok farklıydı başlarda. Kesinlikle yapamayacağım şeylerde izah ettim durumu, kimi zaman anlayışla kabullendiler kimi zaman kabul etmek durumunda kaldılar. Ama çoğu şeyde de ben itiraz etmeden" buuu kocam için" diyip daldım. Şimdi bakıyorum 3 yıldan fazla olmuş ve biz baya baya ortada buluşmuşuz.
Şuan nasıl kayınvalidenlerle aranız?

üzülme eşinle konuşur halledersin eşin sanırım senden taraf bak sana diyim ben eşin senin yanındaysa ALLAH tan başka kimse deviremez sizi bu böyledir

esimle.hemfikiriz canim zaten su saatten sonra her kosulda yanindayim onun o da benim onun icinde sikintili bir durumu bakalim birbirimize destek olarak halledicez bu durumu insallah

çok şükür şu ana kadar kayınvalidemle aramızda bir tatsızlık olmadı.. beni rahatsız eden bir davranışı da olmadı ama evlendikten sonra neler olur bilemiyorum.. biz evlendikten sonra kendi aileme yakın bir yerde olacağız.. nişanlımın ailesi bu durumu biliyor ve kabullendiler hiç itiraz etmeden.. bu ileride sorun olur mu diye düşünmeden edemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…