her iki tarafa da biraz mesafe olması lazım
Hayırlısı olsun canım.. hele bir gelsin eğer iş konusunda sıkıntısı yoksa ailesi de düğünü yapmak isteyecektir.. zaten düğün meselesi geldiğinde elbet konuşulur
tabiki ben öyle kaynanama uzak olsun anneme yakın diyenlerden deilim kiii benim annem 13 saat uzak bana zaten
işte bu hiç iyi deil senin için inş çıkarsın tez zamanda o evden
tabiki ben öyle kaynanama uzak olsun anneme yakın diyenlerden deilim kiii benim annem 13 saat uzak bana zaten
anladım canım hayırlı zamanda istediğiniz gibi olsun herşey
inan canım hele o adama sırılsıklam aşıksan anlatılamayacak kadar güzel birşey. Yıldırım nikahından hallice olur bu
Anladım canım. Eşin kararlı mı bu konuda? Eğer öyleyse üzme kendini canım onlar halletsinler kendi aralarında. Özlemin sıkıntısı var zaten üzerinde. Duymazdan gelmeye çalış planlarını onlar yapsınlar kendi alemlerindeCanım birlikte çalışıyorlardı bu güne kadar biz böyle devam etsin istemiyoruz o da yanından ayırmak
Bekliyoruz güzel haberleri. Gelsinler o zamanda sizin heyecanlarınız olur inşallah onları konuşuruzanladım canım hayırlı zamanda istediğiniz gibi olsun herşey
sağol canım inşallah olur burdanda mutluluumu paylaşırım sizle
ellerinden geldiğince yardım ederler canım tabiki ama nişanlım işten ayrıldı gelince iş arayacak
Bunu hiç problem etmedim ben çocuğumun kalabalık ailede büyümesi hoşuma gidiyor iyi insanlar da birde karışmasalar 10 numara olacak hersey
Allah hayırlı bir kapı açar canım.. inşallah geldiğinde her şey bir düzene kavuşacak
Bunu hiç problem etmedim ben çocuğumun kalabalık ailede büyümesi hoşuma gidiyor iyi insanlar da birde karışmasalar 10 numara olacak hersey
ne kadar süredir evlisiniz canım
Öyle tabi artık "anneee şu neredeydi. Bunu böyle mi yapalım" diyemiyorsun meselaevet canım tahminimce evlilik çok güzel bir şey de bir yandan da korkutuyor.. sorumluluklar artıyor.. başka bir aileyle daha haşır neşir oluyorsun.. ve alışmak zorundasın.. sevmesen bile onlarla görüşmek aynı ortamda bulunmak zorundasın.. zor şeyler.. birde ben sevmediğimi istemeden davranışlarımla belli eden bir tipim.. arada huzursuzlukların olmasından korkuyorum :18:
5. Yılımızı doldurduk canım ekimde
üzülme eşinle konuşur halledersin eşin sanırım senden taraf bak sana diyim ben eşin senin yanındaysa ALLAH tan başka kimse deviremez sizi bu böyledir
kızlar yarına misafirim gelecek uyumam lazım iyi geceler ötm
kızlar yarına misafirim gelecek uyumam lazım iyi geceler ötm
Öyle tabi artık "anneee şu neredeydi. Bunu böyle mi yapalım" diyemiyorsun meselaEvet istemediğin şeyleri yapmak durumunda kalabiliyorsun ama eşin için olunca gözün görmeyebiliyor. Benim yapımla eşimin ailesi çok farklıydı başlarda. Kesinlikle yapamayacağım şeylerde izah ettim durumu, kimi zaman anlayışla kabullendiler kimi zaman kabul etmek durumunda kaldılar. Ama çoğu şeyde de ben itiraz etmeden" buuu kocam için" diyip daldım. Şimdi bakıyorum 3 yıldan fazla olmuş ve biz baya baya ortada buluşmuşuz.
Şuan nasıl kayınvalidenlerle aranız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?