günaydın iyi pazarlar herkeseee
günaydın canım... şu pazar gününü sevemedim gitti
bende canım bide çalışıyorumsabah 6da başladı gün bana
Bilmez mi canım bizherseyi anlatıyoruz ona nasıl olacağını vs.babas sırf onun için izin kullanıyor. Arada görmek çok mutlu ediyor paşamı gitcek gelecek gitcek gelecek sonra hiç gitmeyecek değilimi anne diyor
bende canım bide çalışıyorumsabah 6da başladı gün bana
canım misafir vardı akşam çıkmak zorunda kaldım iyiyim sen nasılsın
hadi yaaaa... sen iyileşebildin mi canım?
CNm ne is yapiyordun cok erken basliyor mesain
İyi akşamlar kızlar nasılsınız? Ben iyi değilim:2: Zaman geçtikçe herşey birbirine giriyor. Normalde çok çok nadir tartışan biz bir haftadır kendimize gelemiyoruz eşimleBugün çarşı izni vardı görüşelim diye aramadı bile Bitsin artık şu askerlik yaa. Şimdiki aklım olsa on yıl bekleyecek olsam askerliği yapmadan evlenmezdim
İyi akşamlar kızlar nasılsınız? Ben iyi değilim:2: Zaman geçtikçe herşey birbirine giriyor. Normalde çok çok nadir tartışan biz bir haftadır kendimize gelemiyoruz eşimleBugün çarşı izni vardı görüşelim diye aramadı bile Bitsin artık şu askerlik yaa. Şimdiki aklım olsa on yıl bekleyecek olsam askerliği yapmadan evlenmezdim
Allahtan uzun dönem yapmıyorlareşin nerdeydi canım
Allahtan uzun dönem yapmıyorlarMersinde canım
Benim kendi nazarım hep değer bize oda var muhtemelen. Ama sanırım uzaklığı kaldıramıyoruz bizCanım çarşıya çıkmamıştır belki ne olduki size nazarmı değdi
Sorma canım yaa o kadar bunaldım ki ben düzensizlikten. Sütüm kesilmesin bebeğime yansımasın diye üzülmüyorum bile. O canı sıkılınca tavrını yapıyor, kaprisini yapıyor, nazlanıyor. Çocuk gibi ilgileniyorum resmen yine de bunalıyorevet ya hep kapris sanki ben halimden çok memnunum
aynen bende evlenmedim ne vardı sanki ya bilmiyorum keşke askerlik yapsaydıda öyle evlenseydim bizde tartıştık
Hepsi aynı desene canımiyi akşamlar canım.. nişanlımı cuma gün yine kıskançlık krizi tutmuştu o yüzden bana kızgındı.. dünde çarşıya çıktı bana haber verdi internette görüşelim diye.. neyse bende girdim hani artık uzatmaz muhabbetimizi ederiz niyetiyle adamda 2 karış surat hala bana tavır yapıyor.. yarım saat konuştuk ama çemkirmemek için kendimi zor tuttum vallahi.. kız gibi naz yapar oldu.. tam çıkacağı sırada kendine geldi 2 dk normal konuşabildik ve çıktı..
Benim kendi nazarım hep değer bize oda var muhtemelen. Ama sanırım uzaklığı kaldıramıyoruz bizÇıkmasa haber verirdi canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?