352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Anladım canım. özlüyor demek ki. Senin kuzun her şeyin daha çok farkında. O yüzden içinde sadece özlem vardır muhtemelen. Üzme kendini Allah'ın izniyle bir sıkıntı olmaz karakter anlamında. Babası gelince telafi eder o zamanı, hatırlamaz bile bugünleri. Zaman çabucak geçsin de yavrular da babalarına kavuşsunlar

İyi akşamlar kızlar nasılsınız? Ben iyi değilim:2: Zaman geçtikçe herşey birbirine giriyor. Normalde çok çok nadir tartışan biz bir haftadır kendimize gelemiyoruz eşimle Bugün çarşı izni vardı görüşelim diye aramadı bile Bitsin artık şu askerlik yaa. Şimdiki aklım olsa on yıl bekleyecek olsam askerliği yapmadan evlenmezdim

aynen bende evlenmedim ne vardı sanki ya bilmiyorum keşke askerlik yapsaydıda öyle evlenseydim bizde tartıştık

eşin nerdeydi canım

Canım çarşıya çıkmamıştır belki ne olduki size nazarmı değdi

evet ya hep kapris sanki ben halimden çok memnunum
Sorma canım yaa o kadar bunaldım ki ben düzensizlikten. Sütüm kesilmesin bebeğime yansımasın diye üzülmüyorum bile. O canı sıkılınca tavrını yapıyor, kaprisini yapıyor, nazlanıyor. Çocuk gibi ilgileniyorum resmen yine de bunalıyor şimdiye kadar hiç dedikodusunu yapmamıştım

iyi akşamlar canım.. nişanlımı cuma gün yine kıskançlık krizi tutmuştu o yüzden bana kızgındı.. dünde çarşıya çıktı bana haber verdi internette görüşelim diye.. neyse bende girdim hani artık uzatmaz muhabbetimizi ederiz niyetiyle adamda 2 karış surat hala bana tavır yapıyor.. yarım saat konuştuk ama çemkirmemek için kendimi zor tuttum vallahi.. kız gibi naz yapar oldu.. tam çıkacağı sırada kendine geldi 2 dk normal konuşabildik ve çıktı..

Hepsi aynı desene canım İyi sabırlı davranmışsın. Ben karar verdim bu hafta hiç konuşmayacağım onla. Belki bu işe yarar. Alttan aldıkça gerçekten biz kötü durumdayız moduna giriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…