Evet demek ki dönemsel bir süreçteyizKızlar ne oluyor bize yaa bizde tartıştık hemde ortada bi neden yokken....
umarım canım öyle olurcanım oluyor arada dargınlıklar inşallah düzelir en kısa zamanda
Evet demek ki dönemsel bir süreçteyizŞafak inişe naz yükselişe geçti.
umarım canım öyle olur
Hepsi aynı desene canımİyi sabırlı davranmışsın. Ben karar verdim bu hafta hiç konuşmayacağım onla. Belki bu işe yarar. Alttan aldıkça gerçekten biz kötü durumdayız moduna giriyorlar.
biz biraz tartışma süremizi doldurduk sanırım bu ara iyiyiz:)
maşallah de canım kendinize.olur olur canım sen merak etme bu aralar yoğunlar denetim falan varsa onların stresi vardır alttan alıcaz biraz geldikten sonra acısını çıkarırırız
öyle valla hayır zor şartlarda askerlik yapsa hakkıdır diyeceğim ama gayet rahat bir askerlik dönemi geçiriyor.. konuşma bakalım belki hatasını anlar.. eğer çarşıya çıkmışsa ve sana haber vermemişse ayıp etmiş
maşallah de canım kendinize.Sadece rahata çok alışmışlar bence. Yemek yiyebiliyor diye şükredeceğine sıra beklemek onun için işkence.
Tabi canım bir kaç ay öncesine kadar doğuda askerlik yapanlar insan değildi sanki. Aynen öyle yapacağım alttan ala ala böyle oldu. Direnişe geçiyorum artık. #direnGulliRana
seni destekliyoruz arkandayızzzz
Gerçekten nöbet bile tutmuyorlar yatıyorlar. Öyle cidden biz oğlumuz olursa asker gibi yetiştirelim en iyisi. Yalnız fena harcadık beyleri.maşallah diyim bakalım ne zaman tartışcaz:)aman canım benim nişanlım birde jandarma az kişiler sıra yok birşey yok tv varmış akşamları rahatlar günde 2 saat nöbet tutuyor yinede laf ediyor çok rahat yani tai rahatlığa alıştırmış ailesi o yüzden böyle
Kızlar ne oluyor bize yaa bizde tartıştık hemde ortada bi neden yokken....
tamam bu destekle çözüm yakındırseni destekliyoruz arkandayızzzz
Gerçekten nöbet bile tutmuyorlar yatıyorlar. Öyle cidden biz oğlumuz olursa asker gibi yetiştirelim en iyisi. Yalnız fena harcadık beyleri.
canım direnişe geçtik sende gel
tamam bu destekle çözüm yakındırayy sizinle konuşunca kızgınlık bile kalmıyor sabah beri başı ağıran ben değilim şuan
tamam bu destekle çözüm yakındırayy sizinle konuşunca kızgınlık bile kalmıyor sabah beri başı ağıran ben değilim şuan
ben kayınbiraderimden biliyorum geldikten sonra 6 ay kendine gelemedi. Geldiklerinde bir de suratsızlıklarını çekersek hiç şaşırmayacam. Korkmuyor değilim aslında dönüşten de:18:geldim geldim ne demek bende yanınızdayım bakalım onlar askerden gelince ne olacak nasıl olacalar merak ediyorum
geldim geldim ne demek bende yanınızdayım bakalım onlar askerden gelince ne olacak nasıl olacalar merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?