352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

ben kayınbiraderimden biliyorum geldikten sonra 6 ay kendine gelemedi. Geldiklerinde bir de suratsızlıklarını çekersek hiç şaşırmayacam. Korkmuyor değilim aslında dönüşten de:18:

valla düğün hazırlıklarında bana surat asarsa işimiz var ben zaten zor alttan alıyorum alışmasın diye bazen tepkimi belli ediyorum

Kızlarrrr bende direniş ekibindeyim hiç keyfim yoktu buraya gelince kendime gelmeye başladım ne iyi geliyor su kk

valla düğün hazırlıklarında bana surat asarsa işimiz var ben zaten zor alttan alıyorum alışmasın diye bazen tepkimi belli ediyorum

ayy canım aynı şeyi bende düşünüyorum.. şimdi nişanlım gelir gelmez düğün hazırlıklarına başlayacağız.. o hazırlıklar da stresli oluyor.. düğün stresi , fazla para harcama stresi , askerden yeni gelmiş olacak sivil hayata tekrar adapte olma stresi.. Allah yardımcımız olsun...

amin canım inşallah hayırlısı ile atlatırız

Kızlar korkmayın yaa kişiye göre değişir benim kayınbiraderim melek oldu geldi mesela darısı bizim askerlerin basına

Soru : "Şunu nasıl yapalım hayatım?"
Cevap: "Bana farketmez aşkım sen nasıl istersen?"
Meal: "Bana bulaşma da ne yaparsan yap"

aynen öyle mesela nişanlımla mağazaya gireriz ben birşey alıcak olurum sen bak ben dışardayım der ama o birşey alıcak olsa ben onla ilgilenirim söylemesede işte bizim farkımız

Çok güldüm yaa gerçekten çok iyiyiz hersn düşünüyoruz onları
hala kıymet bilmiyorlar :)

aynen öyle mesela nişanlımla mağazaya gireriz ben birşey alıcak olurum sen bak ben dışardayım der ama o birşey alıcak olsa ben onla ilgilenirim söylemesede işte bizim farkımız
yapı meselesi sanırım. Fıtratları böyle

Asker sevdicekleri selam :) Direnişe geçmişiz :) Tartışma tartışma Allah'tan bizim bünye alışkın da sıkıntı olmuyor Gerçi ilk defa 1 aya yakın kavga etmemiştik onu da dün bozduk rahatladım valla İyi valla asker diye her nazı yapsın, evde oturup onu bekliyorsam nimet bilsin valla

Slm hatunlar kizlar direniste bakiyorum da:) bnm kocadanda ses soluk yok carsisi da kilitlendi zaten bizde de ben trip atiyorum Bol Bol ilgisizligine Teli sokmadan once daha cok konusuyorduk simdi iki evci iznimiz var 4saat bize yeri ikisinide kullanalim diyor cok menfaatci cok cocukla kis kiyamet;&

seni özlemiştir canım öyle düşünme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…