352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Kızlar bende direniş filan hak getire bi msj a tav oldum valla az önceküsemiyorum ben bu adama yaa özeniyorum şöyle naz yapan hatunlara küsüp eşine dil döktürenlere

Canım benim tel vakası bizde de mevcut maalesefçocukla zor ama gidebilirsen git ikisine de canım bence de ona da zor özlüyordur sizi

Ne zaman trip atmaya kalksam ben haksiz oluyorum hasta asker varmis benim ki hastanedeymis bu saate kadar

ölzlemiştir seninki :))) seni :)

Ne zaman trip atmaya kalksam ben haksiz oluyorum hasta asker varmis benim ki hastanedeymis bu saate kadar

babası vefet ettiği için benimki zaten hep tripte hadi alttan alayım diyorum ama yok bugünde ailesi ile ilgili çok kararsızlar dedim die demediğini bırakmadı bana senin umrundamı aklına bile gelmez zaten sana bundan sonra bişey anlatmam bilmeme ne saydırdı bende ozaman bidaha arama beni dedim tlf suratına kapattım ...

canım ya erkekler ailesiene laf söyletmez kendileri söyler ama sen söylersen senden kötüsü olmaz .kapatmasaydın keşke eşininde sana şu aralar daha çok ihtiyacı vardır inşallah en kısa zamanda düzelir aranız

ya alttan ala ala bi hal oldum ki hiç sevmem alttan almayı alışacak die korkuyorum

CNm bnm ya off;( babasi oradayken vefat ettigi Icin boyle ruh halindedir umarim anlar hatasini aslinda geri de birakilanlar Icin hayat daha Zor hele sana bana yuvamizdan ayri cocukla

Cok dogru tesbitiniz CNm ailesine dogru da desen yeri gelir ters anlar bu erkekler...

CNm bnm ya off;( babasi oradayken vefat ettigi Icin boyle ruh halindedir umarim anlar hatasini aslinda geri de birakilanlar Icin hayat daha Zor hele sana bana yuvamizdan ayri cocukla

Kızlar bazen bakıyorum size amann ne güzel anne evinde tatil olur onlara da dıyorum ama mecburiyet olduğu için birde uzun süre olduğundan daha zor değil mi

Kızlar bazen bakıyorum size amann ne güzel anne evinde tatil olur onlara da dıyorum ama mecburiyet olduğu için birde uzun süre olduğundan daha zor değil mi

Kendi evimde de olsam o zamanda esimsiz ev bombos diye agliycaktim tek zaman gecmiyor diye

çokkk güzell ama eşim yanımda olsa daha güzel olurda bide bukadar uzun olunca olmuyor evimi düzenimi özledim 9 aylık bi düzendi ama olsun alışmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…