352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

ya ben iyi bişeyde söylesem hep koruma derdinde böyle yaparak beni uzaklaştırıyo haberi yok

haklısın canım benim nişanlıma da sorsan ailesinden önce ben gelirim ama en ufak yorum yapsam ailesi hakkında hemen sinirlenir değişir demekki hemen hemen hepsi aynı bizim gibi değiller ben ailemle ilgili biçok derdimi söylerim o birşey dediğinde tepki vermem ama o pek birşey anlatmaz ben gördüklerimle söylerim hemen ailesi ni korumaya geçer

ayyynıı yaaaa gerçekten eşime sor en çok ben değerliyim ama sonuççç koca bir sıfır

çok doğru söyledin ben nasıl yapcam bilmiyorum daha 23 yaşındayım 40 yaşında hissediyorum inan

canım hele bi askerden dönsün eşinde herşey yoluna girer üzme kendini eşinlede aranı bozma şuan alttan alman lazım çünkü uzaktayken böyle sorunlar daha çok büyür

ben kayınbiraderimden biliyorum geldikten sonra 6 ay kendine gelemedi. Geldiklerinde bir de suratsızlıklarını çekersek hiç şaşırmayacam. Korkmuyor değilim aslında dönüşten de:18:

Valla canım ben dönüşte hiç öyle asık suratla falan uğraşamam, şimdiden uyarıyorum da.. Çünkü inanılmaz bunaldım artık sizin haricinizde hiçkimseyle konuşmuyorum da gerçi konuşsam bile insanlar umursamaz bir şekilde şafağı bilmedikleri halde az kaldı ya gelir diyerek geçiştiriyorlar, öyle zoruma gidiyor ki ...

çok kötü olmuş canım yaa, seninkide pek atarlı ..

Kızlar bende direniş filan hak getire bi msj a tav oldum valla az önceküsemiyorum ben bu adama yaa özeniyorum şöyle naz yapan hatunlara küsüp eşine dil döktürenlere

ovv ilk fireyi vermişiz bile. Bakma canım konuştuğuma bende hiç yapamıyorum. Birlikteliğimiz boyunca bir kere yaptım o da lohusalık psikolojisi nasıl yaptığımı bende anlamadım Ama bugünde fena sayılmazdım ne kadar gönlümü almaya çalışsa da hiç güzel söz söylemedim
Dışarıdakine öyle geliyor. Eşimden önce arkadaş gitti. Eylülde dönecekti "aaa dedim ne çabuk geçti az kalmış". ama tabi birde onu nişanlısına sormak lazımdı :) İnşallah bizimkilerde olmaz o psikoloji hiç çekilmiyor gerçekten

Gulli rananin bebisiyle karistirdim canim
evet evet o benim :) insana baba evi bile ne kadar yabancı oluyormuş cidden

Canım eşin için zor zamanlar. Babasını kaybettiği için ailesi konusunda daha hassas muhtemelen. Sende sıkılmışsın ama eşinin en çok senin desteğine ihtiyacı olmalı. Dönene kadar sabır, toparlasın kendini sonra naz sırası sana geçer :)

iyi geceler kızlar.. biz de tartıştık uyuyamadım benimki tutturmuş geldikten sonra çok beklemeyelim söz nişan yapalım ama bence çok erken ben daha hazır değilim böyle şeylere ama o çok istiyor yaşım geçiyor falan diyo ne yapsam ne etsem bilmiyorum

neden erken canım okuyormuydun yada yeni mi tanıştınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…