neden erken canım okuyormuydun yada yeni mi tanıştınız?
bu sene mezun oluyorum canım 21 yaşındayım erken geliyor bana..
haklısın canım bencede erken nişanlı çok fazla kalmanı da önermem.ama tabi şuan ilişkiniz ne kadardır sürüyor oda önemli
o da çok değil 1 sene bile olmadı daha.. askerden dönünce bu aceleden vazgeçer diye umuyorum ama pek ümidim yoko 26 yaşında ya 2- 3 yıl beklesek yaşı geçmiş mi olur hiç öyle deyip duruyo..
Günaydın arkadaşlar.... yeni haftaya da başlamış bulunmaktayız umarım ışık hızıyla geçer
inşallah canım şu plakalarda gelsin artıkkkk
canım ya niye yaşı geçiyomuş erkekler için hele sorun değil benim nişanlım 29 yaşında bende 28:) o herhalde askerlik psikolojisiyle sni kıskandığı için falan biran önce adını koymak istiyor
canım cumartesi günü başlayacağız inşallahhhh...
tünaydın canlar nasılsınız?
bende iyiyim canım şükür. Dün aradı gönlümü almaya çalıştı ama pes etmedimben iyiyim canım sen nasılsın eşinle aran düzeldimi aradımı çıkmışmı dün çarşıya
olabilir kıskançlığı çok zaten ya neyse o bir gelsin ben halletçem bu işi şimdilik geçiştiriyorum telefonda bu konuları
bende iyiyim canım şükür. Dün aradı gönlümü almaya çalıştı ama pes etmedimÇıkmış tabi Mersin gezisi yapmış
benim daha var canım
Askerliği biz yapıyoruz terhis belgesini onlar alacakgezsinler bakalım biz evden çıkmayalım onlarla aramız kötüyken ama onlar gezsinler onlar mı asker biz mi bilemedim.ama iyi en azından gönlünü almaya çalışıyor hatasının farkında demekki
Bu arada ben cuma günü Düzce deyim :119::119::119::119:Güzel ülkemin de az şehri yokmuş maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?