352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

haklısın canım bencede erken nişanlı çok fazla kalmanı da önermem.ama tabi şuan ilişkiniz ne kadardır sürüyor oda önemli

o da çok değil 1 sene bile olmadı daha.. askerden dönünce bu aceleden vazgeçer diye umuyorum ama pek ümidim yok o 26 yaşında ya 2- 3 yıl beklesek yaşı geçmiş mi olur hiç öyle deyip duruyo..

Günaydın arkadaşlar.... yeni haftaya da başlamış bulunmaktayız umarım ışık hızıyla geçer

o da çok değil 1 sene bile olmadı daha.. askerden dönünce bu aceleden vazgeçer diye umuyorum ama pek ümidim yok o 26 yaşında ya 2- 3 yıl beklesek yaşı geçmiş mi olur hiç öyle deyip duruyo..

canım ya niye yaşı geçiyomuş erkekler için hele sorun değil benim nişanlım 29 yaşında bende 28:) o herhalde askerlik psikolojisiyle sni kıskandığı için falan biran önce adını koymak istiyor

canım ya niye yaşı geçiyomuş erkekler için hele sorun değil benim nişanlım 29 yaşında bende 28:) o herhalde askerlik psikolojisiyle sni kıskandığı için falan biran önce adını koymak istiyor

olabilir kıskançlığı çok zaten ya neyse o bir gelsin ben halletçem bu işi şimdilik geçiştiriyorum telefonda bu konuları

bende iyiyim canım şükür. Dün aradı gönlümü almaya çalıştı ama pes etmedim Çıkmış tabi Mersin gezisi yapmış

gezsinler bakalım biz evden çıkmayalım onlarla aramız kötüyken ama onlar gezsinler onlar mı asker biz mi bilemedim.ama iyi en azından gönlünü almaya çalışıyor hatasının farkında demekki

gezsinler bakalım biz evden çıkmayalım onlarla aramız kötüyken ama onlar gezsinler onlar mı asker biz mi bilemedim.ama iyi en azından gönlünü almaya çalışıyor hatasının farkında demekki
Askerliği biz yapıyoruz terhis belgesini onlar alacak Rahatlayacaksa gidip gezsinler gerçi. İyi olsunlar da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…