- 30 Ağustos 2013
- 960
- 1
- 38
Askerliği biz yapıyoruz terhis belgesini onlar alacakRahatlayacaksa gidip gezsinler gerçi. İyi olsunlar da
canım sende bizden 1 hafta sonra başlayacaksın
Orada mı yaşıyorsun yoksa başka yerde misin?benim memleket yani:)
Bencedebizede sabır belgesi lazım
evet bunada şükür bir ara çift haneye hiç düşmeyeceğiz sanmıştım ama zaman öylede böylede geçiyor
Eşimle düzeldik şükür keyfim yerine geldi canım arayacaktı uyuyakaldı herhalde onu beklerken uykum kaçtı benimde.sen nasılsın
evet canım geçiyor.. ben yeni gidecek olanları düşünüp üzülüyorum :) sevdikleri nasıl bekleyecek o kadar zaman diyorum.. biz yolu yarıladık bile..
Bence askerliğin ve beklemenin en zor kısmı acemibirlikti, yeni gidecekler de ustaya geçince biraz daha rahatlar .. Aaa aa bize bakar mısın hangi ara bunları konuşur olduk yaa
şaka maka bizde eskidik haa .. bizimkiler dede oluyor kasım askerleri gidince
Havalarından da geçilmez artıkk
Orada mı yaşıyorsun yoksa başka yerde misin?
Bencedeözlemem sabır, beklemeye sabır, şafak saymaya sabır, Kaprislere sabır.... Belge kesmez bizi
aynen öyle.. sanki askerlik yapıyorlar da .. tek dertleri çok erken kalkmak onun haricinde tatil yapıyor gibiler
Aynen ya benimki de çok rahat, hatta benden daha sosyal en azından haftada bir kez sinemaya gidiyor, arkadaşlarıyla nargile içip tavla oynuyorlar, özeniyorum resmen
yok canım istanbuldayım
o zaman bizleri de askere alsınlar tatil yapmış oluruz
aynen öyle.. sanki askerlik yapıyorlar da .. tek dertleri çok erken kalkmak onun haricinde tatil yapıyor gibiler
bende istanbulda olmak istiyorummmmmm :98:
Yok canım ya o kadar erken kalkamam beno değil de cidden durum tam tersi olsaydı erkekler beklermiydi ?
Yok canım ya o kadar erken kalkamam beno değil de cidden durum tam tersi olsaydı erkekler beklermiydi ?
evet ya 2 saat nöbet tutarken laf yapıyor sanki taş taşımış gibi
gelmişken çayını içemeyecem desene artık 34de gelirim :)yok canım istanbuldayım
bende mersindebende istanbulda olmak istiyorummmmmm :98:
Burada yazanları okusalar iyice nefret edecekler askerliktenevet ya 2 saat nöbet tutarken laf yapıyor sanki taş taşımış gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?