352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

aynen yaa tek yaptığı şey nöbet tutmak.. nöbetten sonra bi mıy mıy konuşmalar.. çok yorulmuş numaraları beni çıldırtıyor..
kızlar o kadar da harcamayalım beyleri :) Herşeyleri koştur koştur yemek banyo vs. Sürekli birilerinden gerekli gereksiz emir alıyorlar. Sivilde adam yerine koymayacakları kişilere el aman duruyorlar. İki hafta boyunca çıkamıyorlar dışarı. Çıktıklarında yine herşey saatli kısıtlı. Bizi özlüyorlar. Hatta biz tek kişi özlüyoruz onlar anne baba evlat daha fazla kişiyi özlüyorlar. Temizlik hijyen hak getire zaten. Hele biraz titiz biriyse kabus Ve kısaca saçma sapan bir şekilde aylarca tüm hayatlarını geride bırakıyorlar. Onun stresi bile yeter. Onlara çok yazık. Ama biz her zaman daha haklıyız

canım çok güzel yazmışsın sen böyle yazınca üzülesim geldi.. tabi bunlar da var.. nişanlım ilk zamanlar geceleri koğuşta duramıyordu.. biraz havasız oluyormuş sanırım gece 4-5 gibi beni arıyordu koğuşta nefes alamıyorum diyordu.. şimdi alıştı mecburen

Öyle canım bir odada bir kaç kişi kalınca bile daralıyor insan. Hele onlar birsürü kişi. Hemde erkek Allah kolaylık sabır versin onlara da bizede

ben çoğu zaman 6da uyanıyorum işe gitmek için.o yüzden zorlanmazdım ne güzel yol gitmiyorlar en azından trafikleri yok.

Doğru canım İstanbulda olunca trafik en büyük sıkıntı .. O zaman askerleri şu an en iyi sen anlarsın erken kalktığın için

:18: Evet evett yazdıkların doğru olabilir canım ama haklıyız işte napalımmmm

canım belki oğlunun dönemine kadar askerlik mecburi olmaktan çıkar neden eşinin askerliği bedelliye mal oldu ki?
ayy inşallah canım. doğmamış oğlum için sevinmiyorum o kadar çok askere ihtiyacımızın olmadığı zaman için inşallah Ee 6 ay boyunca benim maaş eşimin maaş artı ek ders o kadar yaptı bile

:18: Evet evett yazdıkların doğru olabilir canım ama haklıyız işte napalımmmm
çok fenayız biz çok Adamlarda farkında bakıyorlar ki biz kadınları askere alsak düşmana gerek yok anca içimizde uğraşırız

Doğru canım İstanbulda olunca trafik en büyük sıkıntı .. O zaman askerleri şu an en iyi sen anlarsın erken kalktığın için

evet anlıyorum ama en azından birçok askere göre iyi şartlarda nişanlım şükretmesi lazım iki yer paspasladı diye olay yapıyolar çünkü çok rahata alışmışlar evinde yapmadığı için herşey daha zor geliyor

Bence paspas yapmaya alışsınlar çünkü evlenince iş bölümü yapılcak hiiiççç kusura bakmasınlarrr

tam askerimi şikayet etmek icin girmiştim artık o kadar bunaldım ki çünkü dayanamiyorum senin su yazıni görünce bütün sinirlerm yatıştı ama artık üzülüyorum gelsin artık ya valla dayanamiyorum bi nöbet tutuyor he görende uzun dönemler daha az şikayet ediyor yaşları büyük diye mi bu kadar zor geliyor anlamıyorum ki bi kaprisler bambaşka biri oldu

hay ağzına sağlık ya 2 paspas yaptı diye bi haller bi haller benregl dnmimde bile bu kadar olmuyorum valla ya

ya aslında çok çok zor şartlarda olan insanlar var da yaştan mı, alışkanlıklardan mı nedir çok bunalıyorlar. Bizi de bunaltıyorlar Az kaldı dönsünler o afra tafraları görecekler. Gerçek hayat burada onları bekliyor haberleri yok
Süper Camları da silsinler dimi ?
ooo kızlar siz çok fena çıktınız:18: Ama yapsınlar yapsınlar hayat müşterek değil mi :127:

Bizimkiler dönene kadar acaba hangi boyutlara gelmiş olacağız ... temizlik yaptırdık , cam sildirdik , ee yemekte yaptırırız ne güzel olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…