gel canım misafirim ol
gelmişken çayını içemeyecem desene artık 34de gelirim :)
bende mersinde
Burada yazanları okusalar iyice nefret edecekler askerlikten
kızlar o kadar da harcamayalım beyleri :) Herşeyleri koştur koştur yemek banyo vs. Sürekli birilerinden gerekli gereksiz emir alıyorlar. Sivilde adam yerine koymayacakları kişilere el aman duruyorlar. İki hafta boyunca çıkamıyorlar dışarı. Çıktıklarında yine herşey saatli kısıtlı. Bizi özlüyorlar. Hatta biz tek kişi özlüyoruz onlar anne baba evlat daha fazla kişiyi özlüyorlar. Temizlik hijyen hak getire zaten. Hele biraz titiz biriyse kabusaynen yaa tek yaptığı şey nöbet tutmak.. nöbetten sonra bi mıy mıy konuşmalar.. çok yorulmuş numaraları beni çıldırtıyor..
Ettik cidden şimdiden para biriktireyim ilerde oğlum olursa bedelli yapsınsayelerinde biz askerlikten nefret ettik..
kızlar o kadar da harcamayalım beyleri :) Herşeyleri koştur koştur yemek banyo vs. Sürekli birilerinden gerekli gereksiz emir alıyorlar. Sivilde adam yerine koymayacakları kişilere el aman duruyorlar. İki hafta boyunca çıkamıyorlar dışarı. Çıktıklarında yine herşey saatli kısıtlı. Bizi özlüyorlar. Hatta biz tek kişi özlüyoruz onlar anne baba evlat daha fazla kişiyi özlüyorlar. Temizlik hijyen hak getire zaten. Hele biraz titiz biriyse kabusVe kısaca saçma sapan bir şekilde aylarca tüm hayatlarını geride bırakıyorlar. Onun stresi bile yeter. Onlara çok yazık. Ama biz her zaman daha haklıyız
Öyle canım bir odada bir kaç kişi kalınca bile daralıyor insan. Hele onlar birsürü kişi. Hemde erkekcanım çok güzel yazmışsınsen böyle yazınca üzülesim geldi.. tabi bunlar da var.. nişanlım ilk zamanlar geceleri koğuşta duramıyordu.. biraz havasız oluyormuş sanırım gece 4-5 gibi beni arıyordu koğuşta nefes alamıyorum diyordu.. şimdi alıştı mecburen
Ettik cidden şimdiden para biriktireyim ilerde oğlum olursa bedelli yapsınHoş eşimin askerliği de bize bir bedelliye mal oldu
Öyle canım bir odada bir kaç kişi kalınca bile daralıyor insan. Hele onlar birsürü kişi. Hemde erkekAllah kolaylık sabır versin onlara da bizede
ben çoğu zaman 6da uyanıyorum işe gitmek için.o yüzden zorlanmazdım ne güzel yol gitmiyorlar en azından trafikleri yok.
kızlar o kadar da harcamayalım beyleri :) Herşeyleri koştur koştur yemek banyo vs. Sürekli birilerinden gerekli gereksiz emir alıyorlar. Sivilde adam yerine koymayacakları kişilere el aman duruyorlar. İki hafta boyunca çıkamıyorlar dışarı. Çıktıklarında yine herşey saatli kısıtlı. Bizi özlüyorlar. Hatta biz tek kişi özlüyoruz onlar anne baba evlat daha fazla kişiyi özlüyorlar. Temizlik hijyen hak getire zaten. Hele biraz titiz biriyse kabusVe kısaca saçma sapan bir şekilde aylarca tüm hayatlarını geride bırakıyorlar. Onun stresi bile yeter. Onlara çok yazık. Ama biz her zaman daha haklıyız
ayy inşallah canım. doğmamış oğlum için sevinmiyorum o kadar çok askere ihtiyacımızın olmadığı zaman için inşallahcanım belki oğlunun dönemine kadar askerlik mecburi olmaktan çıkarneden eşinin askerliği bedelliye mal oldu ki?
çok fenayız biz çok:18: Evet evett yazdıkların doğru olabilir canım ama haklıyız işte napalımmmm
düşüncesi bile korkunçevett hele ki sabah 6 dan akşam 10 a kadar ayakları botun içinde olan bir sürü erkek
Doğru canım İstanbulda olunca trafik en büyük sıkıntı .. O zaman askerleri şu an en iyi sen anlarsın erken kalktığın için
evet anlıyorum ama en azından birçok askere göre iyi şartlarda nişanlım şükretmesi lazım iki yer paspasladı diye olay yapıyolar çünkü çok rahata alışmışlar evinde yapmadığı için herşey daha zor geliyor
Bence paspas yapmaya alışsınlar çünkü evlenince iş bölümü yapılcak hiiiççç kusura bakmasınlarrr
evet anlıyorum ama en azından birçok askere göre iyi şartlarda nişanlım şükretmesi lazım iki yer paspasladı diye olay yapıyolar çünkü çok rahata alışmışlar evinde yapmadığı için herşey daha zor geliyor
tabikiiiii mesela biz yemeği yapıyorsak onlarda evi temizlesin iyi iş bölümü dimi
ya aslında çok çok zor şartlarda olan insanlar var da yaştan mı, alışkanlıklardan mı nedir çok bunalıyorlar. Bizi de bunaltıyorlartam askerimi şikayet etmek icin girmiştim artık o kadar bunaldım ki çünkü dayanamiyorumsenin su yazıni görünce bütün sinirlerm yatıştı ama artık üzülüyorum gelsin artık ya valla dayanamiyorum bi nöbet tutuyor he görende uzun dönemler daha az şikayet ediyor yaşları büyük diye mi bu kadar zor geliyor anlamıyorum ki bi kaprisler bambaşka biri oldu
ooo kızlar siz çok fena çıktınız:18: Ama yapsınlar yapsınlar hayat müşterek değil mi :127:SüperCamları da silsinler dimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?