352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

ya gelsin sadece gelsin o afralari tek tek yedirecem. bazen o kadar kırıci laflar diyor ki geçen hafta cok kirildim artık kendimi toparlayamiyormda o derece . Az kaldı kasımda bitti mi rahatız :)) sonra gelsin tafralar gitsin tripler arkadaşlarım nişanlanacagi zaman ilk sorum askerliğini yapmış mi yapmadıysa yapsın gelsin :)

ayrıyken laflar daha çok dokunuyor insana Az kaldı bu ay bitince yılın bitmesine bir ay var diyeceğiz sonrada gelmelerine ay sayacağız. Aynen aynen bende evliliğe karar veren herkese "durun askerlik olmadan bu iş olmaz" diyeceğim

Selam kızlar, ben de geldim yazdıklarınızı okudum gülümsettiniz beni, şükürler olsun kasım da geldi su gibi geçer İnşallah yaa nolur gelsinler artık yarın tam yarılamış oluyoruz kaldı 86 gün

Aynen ya ben de öyle bekar kız arkadaşlarıma bundan sonra ilk kriteriniz askerlik olsun diyorum

evet evet cuma Düzce'deyiz :) İnşallah çarçabucak geçer, hiçbişeycik anlamayız :)))

İnşallah canım plakalara başlayınca daha çabuk geçer diye düşünüyorum umarım öyle olur Atarsa 85 başka da yoookk Onların dilinden konuşuyorum ben de artıkk, askere gitmiş kadar olduk

İnşallah canım plakalara başlayınca daha çabuk geçer diye düşünüyorum umarım öyle olur Atarsa 85 başka da yoookk Onların dilinden konuşuyorum ben de artıkk, askere gitmiş kadar olduk

Kasımı atlatsak Aralıkı bir görsek biz bitti gözüyle bakacağız diyoruz ama inşallah daha zor olmaz. :2:

aynen yanımda olsa hemen halledilir ama iste haklısın napalm mecbr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…