temizlik yemek kolayda cam biraz zorBizimkiler dönene kadar acaba hangi boyutlara gelmiş olacağız ... temizlik yaptırdık , cam sildirdik , ee yemekte yaptırırız ne güzel olur..
temizlik yemek kolayda cam biraz zorbenimki özellikle hamileliğimde herşeye yardım etti ama camları ne bana sildirdi ne kendi yanaştı
saçma sapan şeylerden kıskançlık yapıyorlar cama da çıkarmayıversinler kendileri silsin nolur sanki
ya aslında çok çok zor şartlarda olan insanlar var da yaştan mı, alışkanlıklardan mı nedir çok bunalıyorlar. Bizi de bunaltıyorlarAz kaldı dönsünler o afra tafraları görecekler. Gerçek hayat burada onları bekliyor haberleri yok
ooo kızlar siz çok fena çıktınız:18: Ama yapsınlar yapsınlar hayat müşterek değil mi :127:
ayrıyken laflar daha çok dokunuyor insanaya gelsin sadece gelsin o afralari tek tek yedirecem. bazen o kadar kırıci laflar diyor ki geçen hafta cok kirildim artık kendimi toparlayamiyormda o derece .Az kaldı kasımda bitti mi rahatız :)) sonra gelsin tafralar gitsin tripler arkadaşlarım nişanlanacagi zaman ilk sorum askerliğini yapmış mi yapmadıysa yapsın gelsin :)
yaaaa 85 gün kalmış, ben yanlış hesaplamışım 1 gün daha azalmış
ben bunu mazeret olarak sunsam silme biz mi görüyoruz dışarıdakiler görüyor diyor
Evet canım cuma plakalardayız
ya gelsin sadece gelsin o afralari tek tek yedirecem. bazen o kadar kırıci laflar diyor ki geçen hafta cok kirildim artık kendimi toparlayamiyormda o derece .Az kaldı kasımda bitti mi rahatız :)) sonra gelsin tafralar gitsin tripler arkadaşlarım nişanlanacagi zaman ilk sorum askerliğini yapmış mi yapmadıysa yapsın gelsin :)
evet evet cuma Düzce'deyiz :) İnşallah çarçabucak geçer, hiçbişeycik anlamayız :)))
İnşallah canım plakalara başlayınca daha çabuk geçer diye düşünüyorum umarım öyle olurAtarsa 85 başka da yoookk Onların dilinden konuşuyorum ben de artıkk, askere gitmiş kadar olduk
evet kendileri işine gelince çok zeki oluyorlarAma kabul et canım gayet zekice
ayrıyken laflar daha çok dokunuyor insanaAz kaldı bu ay bitince yılın bitmesine bir ay var diyeceğiz sonrada gelmelerine ay sayacağız. Aynen aynen bende evliliğe karar veren herkese "durun askerlik olmadan bu iş olmaz" diyeceğim
hay ağzına sağlık ya 2 paspas yaptı diye bi haller bi haller benregl dnmimde bile bu kadar olmuyorum valla ya
yaaaa 85 gün kalmış, ben yanlış hesaplamışım 1 gün daha azalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?