352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Bizimkiler dönene kadar acaba hangi boyutlara gelmiş olacağız ... temizlik yaptırdık , cam sildirdik , ee yemekte yaptırırız ne güzel olur..

valla benim nişanlım yemeği bırak çay demlemeyi bilmiyordu işine gelmiyordu aslına.ama şimdi orda çay nasıl demliyor bulaşık sırası geliyor içimin yağları eriyor ya birde bulaşık makinası var elindede yıkamıyor ona bile laf ediyor

ya gec iki ötele başka bi sey yok valla.)

komutanın odasında telefonla konuşuyor santralden komutan girdi odaya ses bile çıkarmadı sorsan emir altında sıkıntıda geçen günde telefondaydık komutanıyla konuşuyor arkadaş gibi maçlardan falan bahsediyor dedim bu ne yaaa bide bana naz yapıyorsun

85 deyince az geliyorda yarıladik diyinçe zor geliyor ne yani bi bu kadar daha mi .((

aaa aynı şeyi ben de düşünmüştüm biliyor musun? ama bana dediler ki ilk zamanlar gidince alışma süreci olduğundan daha uzun sürüyormuş gibi gelir, 100 den aşağı düşerse rahatlarsın diyorlardı gerçekten de 100 den az kalınca sanki daha hızlı gibi geçti zaman :)

merak etmeyin kızlar, evlenince yardımcı olurlar size. Tatlı tatlı ikna ederseniz zorluk yaşamazsın, İnşallah dilediğiniz gibi olur her şey

hiç hiç nazlari tuzlari bize başka bi sey yok :)

geçer geçer ya bi sey olmaz ne kadar umut dolu laflar yalnız .)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…