- 30 Ağustos 2013
- 960
- 1
- 38
SüperCamları da silsinler dimi ?
evet canım ya onu da tam hakkıyla yaptığından şüpheliyim
Bizimkiler dönene kadar acaba hangi boyutlara gelmiş olacağız ... temizlik yaptırdık , cam sildirdik , ee yemekte yaptırırız ne güzel olur..
ya gec iki ötele başka bi sey yok valla.)
yaaaa 85 gün kalmış, ben yanlış hesaplamışım 1 gün daha azalmış
İnşallah canım plakalara başlayınca daha çabuk geçer diye düşünüyorum umarım öyle olurAtarsa 85 başka da yoookk Onların dilinden konuşuyorum ben de artıkk, askere gitmiş kadar olduk
85 deyince az geliyorda yarıladik diyinçe zor geliyor ne yani bi bu kadar daha mi .((
valla benim nişanlım yemeği bırak çay demlemeyi bilmiyordu işine gelmiyordu aslına.ama şimdi orda çay nasıl demliyor bulaşık sırası geliyor içimin yağları eriyor ya birde bulaşık makinası var elindede yıkamıyor ona bile laf ediyor
az kaldı canım çok az moraller yüksek
aynen ben de asker gibiyimatarsa 84 yalnız bugunu saymıyoruz canım
kesinlikle haklısın canım, moraller yüksek az kaldı az kaldı az kaldı hatta Kasım bitince daha da azalınca göz açıp kapayıncaya kadar geçer İnşallah
komutanın odasında telefonla konuşuyor santralden komutan girdi odaya ses bile çıkarmadı sorsan emir altında sıkıntıda geçen günde telefondaydık komutanıyla konuşuyor arkadaş gibi maçlardan falan bahsediyor dedim bu ne yaaa bide bana naz yapıyorsun
ekimin başı da hızlı geçmişti sonu benzemesin inşallah :)ekim hiç geçmedi sanki ama kasım çabuk geçiyor 4 günü bitirdik bile canım
ekim hiç geçmedi sanki ama kasım çabuk geçiyor 4 günü bitirdik bile canım
geçer geçer ya bi sey olmaz ne kadar umut dolu laflar yalnız .)aaa aynı şeyi ben de düşünmüştüm biliyor musun? ama bana dediler ki ilk zamanlar gidince alışma süreci olduğundan daha uzun sürüyormuş gibi gelir, 100 den aşağı düşerse rahatlarsın diyorlardı gerçekten de 100 den az kalınca sanki daha hızlı gibi geçti zaman :)
iyi akşamlar canım. Bende iyi sen de nasıl?iyi akşamlar kızlar keyifler nasıl
iyi akşamlar canım. Bende iyi sen de nasıl?
iyi akşamlar kızlar keyifler nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?