352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

kabahat bunlarda değil ki annelerinde.. çok nazlı yetiştirmişler çooookk

selamm.. ben iyiyim canım sen nasılsın?? şafak saymaya devam ediyoruz

İyiyim canım ben de. Valla ben de fırsat buldukça kk'dayım, sizin sohbetleri de okuyorum ama devamlı yazmıyorum. Burada konuştukça özlemim artıyor, dayanamayacak gibi oluyorum. Sizin güzel muhabbetlerinizi okuyorum sadece Biz de yaz tatili de vardı, askere gitmeden görüşemedik mesafe fazlaydı, bu gün 4. ay doldu onu görmeyeli. Ve daha 3 ay var. Kahrı olsun, tafrası olsun, huysuz olsun, askerlik psikolojisiyle her şeye sinirlensin hiç önemli değil ben çekiyorum seve seve, şu günler bir geçseydi, bir kere görseydim, sarılsaydım , bana Çinli gözleriyle aşk dolu baksaydı tekrar hepsini bir saniyede unutacağım zaten. Çok özlemişim iyice de duygusal oldum :2:

canim es iken suc annesinde diyorsun ama Anne sen olunca hersey normal geliyor oglusumu askere yollamiycam diyorum kesin gelindende kiskanirim ben

evet anne olmadığım için annelerin ne hissederek evlatlarını büyüttüğünü bilemem tabiki.. işte anneleri el bebek gül bebek büyütüyorlar sonrada askere gittiklerinde zorlanıyorlar.. ben çocuğumu nasıl yetiştiririm bilemiyorum ama bu bir gerçek yani nazlı büyüyorlar..

Iyi geceler kizlar ve bir gun daha bitti

Sevgilime bir gün daha bitti deyince evet bitiyor da dolu dolu bitiyor o günü yaşadığını anlıyorsun, sana gelince ilk günden başlayıp bütün günleri tek tek anlatabilirim o kadar yani diyor Kasım en sevdiğim ay halbuki ama bir bitse gerisi kolay geçer inşallah.

ahh canım aşırı saçma sapan kıskançlığı olmasa bende gıkımı çıkarmadan sabrederim ama maalesef ki kıskançlık konusunu çok abartmış durumda.. benim nişanlımda izin kullanmadı en son 14 ağustosta gönderdim o gün bugündür görmüyorum.. giderken doğru düzgün vedalaşamadık bile.. o çok fena içime oturmuş durumda .. canım hayırlısıyla gelsinlerde Çinli gözleriyle bol bol bakar sana

Haklisin CNm gereksiz
Nazli buyutmekte yanlis tabi ki ama bizim bu 352 tayfasi bir garip bence ya etrafimda baska askere gidenler de oldu onlarin yarenlerinden duymadim boyle

CNm iyi giris yaptik kasima bu hiz gideriz ins ozlem hat safhada desene

Son düzenleme:
Haklisin CNm gereksiz
Nazli buyutmekte yanlis tabi ki ama bizim bu 352 tayfasi bir garip bence ya etrafimda baska askere gidenler de oldu onlarin yarenlerinden duymadim boyle

seçilmiş insanlarız sanırım hepsini 352 de toplamışlar :) valla yeter ki geldiklerinde normale dönsünler ben 85 gün daha çekmeye razıyım

seçilmiş insanlarız sanırım hepsini 352 de toplamışlar :) valla yeter ki geldiklerinde normale dönsünler ben 85 gün daha çekmeye razıyım

Ilk 85gun sapittilar ama son 85de adam olup donmeleri dilegiyle belki donduklerinde cok olumlu degisim olacak;₺

Ilk 85gun sapittilar ama son 85de adam olup donmeleri dilegiyle belki donduklerinde cok olumlu degisim olacak;₺

inşallah canım.. çünkü geldiğinde 3 buçuk ayımız kalacak direkt düğün hazırlıklarına başlayacağız bir aksilik çıkmadan düğünü derneği atlatırız inşallah :18:

Valla ben o olmayınca işten eve, zorunlu durumlarda da annemle çıktığımdan kıskanma fırsatı olmuyor Bir kaç sefer arkadaşlarla çıkayım dedim biraz huysuzlandı, ben de kendimi işe verdim artık Hele vedalaşamamak çok kötü oluyor Sevgilim çok güçlü, dayanıklıdır ama orada bazen o kadar çaresiz görünüyor ki ben ne derse sabrediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…