iyiyiz canım laflıyoruz, birbirimize destek olmaya çalışıyoruz işte ama iyi geldi sizlerle konuşmak, daha da umutlandım
valla benim nişanlım yemeği bırak çay demlemeyi bilmiyordu işine gelmiyordu aslına.ama şimdi orda çay nasıl demliyor bulaşık sırası geliyor içimin yağları eriyor ya birde bulaşık makinası var elindede yıkamıyor ona bile laf ediyor
ben bunu mazeret olarak sunsam silme biz mi görüyoruz dışarıdakiler görüyor diyor
Selam kızlar. Nasılsınız?
Iyi geceler kizlar ve bir gun daha bitti
kabahat bunlarda değil ki annelerinde.. çok nazlı yetiştirmişler çooookk
evett bitti canım ya hep ömürden gidiyor
selamm.. ben iyiyim canım sen nasılsın?? şafak saymaya devam ediyoruz
canim es iken suc annesinde diyorsun ama Anne sen olunca hersey normal geliyor oglusumu askere yollamiycam diyorum kesin gelindende kiskanirim ben
Iyi geceler kizlar ve bir gun daha bitti
Bugun arkadasim yazi gondermis gecmisin uzuntusu gelecegin heves ve kaygisindan bugunu heba ediyoruz diye safakta gune bakmiyirum zaman gecsin diye bakiyorum
İyiyim canım ben de. Valla ben de fırsat buldukça kk'dayım, sizin sohbetleri de okuyorum ama devamlı yazmıyorum. Burada konuştukça özlemim artıyor, dayanamayacak gibi oluyorum. Sizin güzel muhabbetlerinizi okuyorum sadeceBiz de yaz tatili de vardı, askere gitmeden görüşemedik mesafe fazlaydı, bu gün 4. ay doldu onu görmeyeli. Ve daha 3 ay var. Kahrı olsun, tafrası olsun, huysuz olsun, askerlik psikolojisiyle her şeye sinirlensin hiç önemli değil ben çekiyorum seve seve, şu günler bir geçseydi, bir kere görseydim, sarılsaydım , bana Çinli gözleriyle aşk dolu baksaydı tekrar hepsini bir saniyede unutacağım zaten. Çok özlemişim iyice de duygusal oldum :2:
evet anne olmadığım için annelerin ne hissederek evlatlarını büyüttüğünü bilemem tabiki.. işte anneleri el bebek gül bebek büyütüyorlar sonrada askere gittiklerinde zorlanıyorlar.. ben çocuğumu nasıl yetiştiririm bilemiyorum ama bu bir gerçek yani nazlı büyüyorlar..
Sevgilime bir gün daha bitti deyince evet bitiyor da dolu dolu bitiyor o günü yaşadığını anlıyorsun, sana gelince ilk günden başlayıp bütün günleri tek tek anlatabilirim o kadar yani diyorKasım en sevdiğim ay halbuki ama bir bitse gerisi kolay geçer inşallah.
Haklisin CNm gereksiz
Nazli buyutmekte yanlis tabi ki ama bizim bu 352 tayfasi bir garip bence ya etrafimda baska askere gidenler de oldu onlarin yarenlerinden duymadim boyle
seçilmiş insanlarız sanırım hepsini 352 de toplamışlar :) valla yeter ki geldiklerinde normale dönsünler ben 85 gün daha çekmeye razıyım
Ilk 85gun sapittilar ama son 85de adam olup donmeleri dilegiyle belki donduklerinde cok olumlu degisim olacak;₺
ahh canım aşırı saçma sapan kıskançlığı olmasa bende gıkımı çıkarmadan sabrederim ama maalesef ki kıskançlık konusunu çok abartmış durumda.. benim nişanlımda izin kullanmadı en son 14 ağustosta gönderdim o gün bugündür görmüyorum.. giderken doğru düzgün vedalaşamadık bile.. o çok fena içime oturmuş durumda .. canım hayırlısıyla gelsinlerde Çinli gözleriyle bol bol bakar sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?