Valla ben o olmayınca işten eve, zorunlu durumlarda da annemle çıktığımdan kıskanma fırsatı olmuyorBir kaç sefer arkadaşlarla çıkayım dedim biraz huysuzlandı, ben de kendimi işe verdim artık Hele vedalaşamamak çok kötü oluyor Sevgilim çok güçlü, dayanıklıdır ama orada bazen o kadar çaresiz görünüyor ki ben ne derse sabrediyorum.
CNm iyi giris yaptik kasima bu hiz gideriz insozlem hat safhada desene
inşallah canım.. çünkü geldiğinde 3 buçuk ayımız kalacak direkt düğün hazırlıklarına başlayacağız bir aksilik çıkmadan düğünü derneği atlatırız inşallah :18:
çok şükür ki yolu yarıladık.. yeni gönderecek olanları görünce ayy nasıl sabrecekler diyorum ..
İnşallah hızla girdiğimiz gibi hızla çıkıveririz Kasımdan :) Çok çok özledim valla. Benimkini de annesi şımartmamış askerde de iyice adam oldu ama ben maşallah şımartmaktan göğe çıkaracağım yakında
Cnmm ins onlar tatli heyacanlar cok fazla aileler hazirliklar da karismayinca tatsizlik olmuyor o ozlemle nisanlin Alttan almayi ogrenicek dediydi dersin simdi sen dugunde o()
Ay Allah vermesin. Biz o Samsundaki acemilik zamanlarını unutamıyoruz valla. Bir ömür gelmişti bize. Rabbim'e sonsuz şükür ustaya geçti bir iki gün sonra telefonu gitti, maşallah sübhanallah o günden beri devamlı mesaj, konuşma halindeyiz. Yoksa ben çıldıracaktım, dayanamazdım. Aralıka girelim bize askerlik bitti diyoruz artık, karayı uzaktan bir görseydik :)
evet canım hep beraber gözlerimizi aralığa dikmiş durumdayız..aralıkta önümüzdeki ay geliyorlar diyip keyifleneceğiz inşallah
İnşallah inşallahSonra sen düğün heyecanıyla devam Bakalım ben de bir teklif bekliyorum artık ama gelir mi gelmez mi
evlilik teklifini hiiiiiç hatırlatma.. nişanlım sağolsun evlilik teklifi planlamıştı ama nişandan sonrası için.. bende bunun planını anladım kızdım ona nişanlandıktan sonra evlilik teklifimi olurmuş dedim.. nişanlanmadan önce ben ona işittiriyordum evlilik teklifi nişandan önce olmalı diye bizimki yine bildiğini yaptı.. bende kızdım oda planı iptal etti..
Aslında ben de evlilik teklifini pek gerekli görmüyorum. Benim mantığım evlenmek için çıkarsın bir sorun olursa ayrılırsın. Sevgilimin mantığı sevgili olursun, birbirini tanırsın sonra evlilik konuşulur erkek gelir teklif eder. Bu da bana ters geliyor. Seninki daha iyi boş ver.
ben de tam onu soracaktım eşim aradı sen yazmışsın :) Bak canım farkında o da hatasının. Zor günler geçiriyor ondan muhtemelen bu tavırlar. Düşman gibi görmek değilde ailesine karşı koruyuculuk içinde. Yalnız mı görüyor onları artık. Yoksa emin ol sen çok değerlisindir öyle olmasa özür dileyip gönlünü almaya çalışmaz.eşimle tartışmıştık ya dün bu gün barıştık özür diledi ki huyudur zaten kırar sonra özür diler ama benim içim hala buruk kırgın ailesiyle ilgili ne desem yanlış anlıyo ya sanki ben düşmanmışım gibi davranıyor
benim için de gerekli değil de madem yapacaksın zamanında yap modundaydım
o bişey mi ben doğmamış oğlumu düşünüyorumcanim es iken suc annesinde diyorsun ama Anne sen olunca hersey normal geliyor oglusumu askere yollamiycam diyorum kesin gelindende kiskanirim ben
ama kocam olmadan günden birşey anlamıyorum ki benBugun arkadasim yazi gondermis gecmisin uzuntusu gelecegin heves ve kaygisindan bugunu heba ediyoruz diye safakta gune bakmiyirum zaman gecsin diye bakiyorum
ovvv farklı bir bakış açısı sunuyorum. Biz sevdiceklerimizi fena mı harcıyoruz acabaHaklisin CNm gereksiz
Nazli buyutmekte yanlis tabi ki ama bizim bu 352 tayfasi bir garip bence ya etrafimda baska askere gidenler de oldu onlarin yarenlerinden duymadim boyle
Sizinki de herkesten farklı olur, öyle de güzel olur hiç takılma bunaBen herkese iyi geceler diyeyim malum yarın iş bizi bekler.
yaa bu adam da hep heyecanlı yerinde arıyor tüm sohbeti kaçırdım iyi miBu arada kızlar bizim direniş erken bitti. Tav oldum gülüşüne Çok seviyorum ben bu uşağı Fena gaza gelmişim ehemm
eee kolaymış bu ben hergün direnişe geçeyim o zaman. Hareket oluyor gün geçiyorcanım zaten bizim direnişler bir sonraki aramalarına kadardı.. sen görevini tamamladın
eee kolaymış bu ben hergün direnişe geçeyim o zaman. Hareket oluyor gün geçiyor
ayy aynı benbeni bazen çoooook kızdırıyor.. şimdi ben biliyorum ya beni aradığında ulaşamıyor ve bu durum onu deli ediyor diye.. kendi kendime karar alıyorum aradığında açmayacağım merakından çatlasın patlasın diyorum.. aradan yarım saat geçmeden arıyor ya ben teli alır almaz odama koşuyorum.. benim artistliğimde bu kadar olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?