352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

ayy aynı ben ne planlar yaptım dün arar aramaz melodi çalmadan açtım yanımdayken de küserdim bir iki uğraşırdı yüz vermezdim döner arkasını yatardı. iki dk sonra ben bulaşırdım ona

ee hayat başka türlü geçmez.. ama böyle küsüp 2-3 saat sonra barışmalarda tatlı olmuyor değil

ee hayat başka türlü geçmez.. ama böyle küsüp 2-3 saat sonra barışmalarda tatlı olmuyor değil
Yok bende normalde en fazla yarım saat oldu. Lohusayken nasıl becerdimse yaklaşık bir hafta soğuk davranabildim oda hormanların marifeti galiba Ama hep imrenmişimdir o küsebilenlere :)

Yok bende normalde en fazla yarım saat oldu. Lohusayken nasıl becerdimse yaklaşık bir hafta soğuk davranabildim oda hormanların marifeti galiba Ama hep imrenmişimdir o küsebilenlere :)

sevgiliyken , nişanlıyken daha kolay da evliyken küs kalmak daha zordur.. sonuçta aynı evde yaşıyorsun sağlam bir inatçılık istiyor

sevgiliyken , nişanlıyken daha kolay da evliyken küs kalmak daha zordur.. sonuçta aynı evde yaşıyorsun sağlam bir inatçılık istiyor
Kesinlikle canım. Kocakarı lafı olacak ama evlilikte küslük yatağa kadar. Mecburen bir araya geliyorsun. Hiç küslük olmasın. Hçbirimizin ağzının tadı bozulmasın

Canım bursalıyım ben çok güzeldir burası umarım askerin askeriyede de rahat eder sıkıntı çekmez...korkma alışıyorsun bir süre sonra zaman geçmiyor gibi gelse de bitiyor bak biz yarıladık bile

ne güzel... ben nasıl alışırım bilmiorm ailem başka yerde ben onun için adanada yaşıorum burada çalışıorm ve ondan başka kimsem yoktu burda

ne güzel... ben nasıl alışırım bilmiorm ailem başka yerde ben onun için adanada yaşıorum burada çalışıorm ve ondan başka kimsem yoktu burda

Canım yaaa sizi görünce içim sızlıyor yaşadıklarımı anımsıyorum....ben gitmeden 1 hafta öncesinden başlamıştım ağlamaya...o zaman hiç geçmez bu günler derken şimdi bakıyorum dün gibi...sabır ve dua ilacı...canım benim askerin rahat ederse sen de rahat edersin inş merak etme uzaklardan bile yetişyorlar destek oluyorlar her zaman...vaktini dolduracak seyler bul kendine bence ki gece yorgunluktan uyuyasın.yemin törenine gidecek misin

çok istiyorum gitmeyi ama haftasonuna denk gelir mi tarihi belli midir ? Allahtan çalışıorm da akşama kadar kendimi yiip bitirmem

selam kızlaaar benim askerimde ağustosta gitti askere kısa dönem şu an istanbul kartalda veee ben onu çok özledim yaaa daha çoook var gelmesine

selam kızlaaar benim askerimde ağustosta gitti askere kısa dönem şu an istanbul kartalda veee ben onu çok özledim yaaa daha çoook var gelmesine

selam canım... benim nişanlımda İstanbul esenlerde.. evet gelmelerine çoook var ama çok şükür ki yolu yarıladık.. hele aralığa bir girelim her şey çok güzel olacak inşallahhh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…