ayy aynı benne planlar yaptım dün arar aramaz melodi çalmadan açtım yanımdayken de küserdim bir iki uğraşırdı yüz vermezdim döner arkasını yatardı. iki dk sonra ben bulaşırdım ona
Yok bende normalde en fazla yarım saat oldu. Lohusayken nasıl becerdimse yaklaşık bir hafta soğuk davranabildim oda hormanların marifeti galibaee hayat başka türlü geçmez.. ama böyle küsüp 2-3 saat sonra barışmalarda tatlı olmuyor değil
Yok bende normalde en fazla yarım saat oldu. Lohusayken nasıl becerdimse yaklaşık bir hafta soğuk davranabildim oda hormanların marifeti galibaAma hep imrenmişimdir o küsebilenlere :)
Kesinlikle canım. Kocakarı lafı olacak ama evlilikte küslük yatağa kadar. Mecburen bir araya geliyorsun. Hiç küslük olmasın. Hçbirimizin ağzının tadı bozulmasınsevgiliyken , nişanlıyken daha kolay da evliyken küs kalmak daha zordur.. sonuçta aynı evde yaşıyorsun sağlam bir inatçılık istiyor
Kesinlikle canım. Kocakarı lafı olacak ama evlilikte küslük yatağa kadar. Mecburen bir araya geliyorsun. Hiç küslük olmasın. Hçbirimizin ağzının tadı bozulmasın
ben çıkıyorum canım iyi geceler...aminnnn canım...
kabahat bunlarda değil ki annelerinde.. çok nazlı yetiştirmişler çooookk
Canım bursalıyım ben çok güzeldir burası umarım askerin askeriyede de rahat eder sıkıntı çekmez...korkma alışıyorsun bir süre sonra zaman geçmiyor gibi gelse de bitiyor bak biz yarıladık bile
ne güzel... ben nasıl alışırım bilmiorm ailem başka yerde ben onun için adanada yaşıorum burada çalışıorm ve ondan başka kimsem yoktu burda
günaydın herkese.benim gibi çalışanlara kolaylıklar
Günaydın canım..kolay gelsin..ben eşim gittiğinden beri uykucu birşey oldum yeni açılıyor gözlerim
Canım yaaa sizi görünce içim sızlıyor yaşadıklarımı anımsıyorum....ben gitmeden 1 hafta öncesinden başlamıştım ağlamaya...o zaman hiç geçmez bu günler derken şimdi bakıyorum dün gibi...sabır ve dua ilacı...canım benim askerin rahat ederse sen de rahat edersin inş merak etme uzaklardan bile yetişyorlar destek oluyorlar her zaman...vaktini dolduracak seyler bul kendine bence ki gece yorgunluktan uyuyasın.yemin törenine gidecek misin
çok istiyorum gitmeyi ama haftasonuna denk gelir mi tarihi belli midir ? Allahtan çalışıorm da akşama kadar kendimi yiip bitirmem
Selam kızlar nasılsınız?
selam kızlaaarbenim askerimde ağustosta gitti askere kısa dönem şu an istanbul kartalda veee ben onu çok özledim yaaa daha çoook var gelmesine
selam canım.. çok şükür ben iyiyim.. sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?