352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

İyiyim canım, bu aralar daha bir iyiyim maaşallah diyeyimm Sen naslsın? Şafağımız azalıyor sanki artık

benden de kocaman maaşallahhh evet canım plakalara artık çok yakınız.. ben bugün nişanlımla konuşamadım yeni askerler gelecekti yoğun oluruz demişti.. bugün hiiiç arayamadı

selam canım... benim nişanlımda İstanbul esenlerde.. evet gelmelerine çoook var ama çok şükür ki yolu yarıladık.. hele aralığa bir girelim her şey çok güzel olacak inşallahhh..

aaayyy inşallah iple çekiyorum o günlerin gelmesini dönüp bakınca geçen zamana ne çabuk geçti diyorum şimdi ama o zmnlar geçmiyo gibi geliyo şimdide öyle ist bana çok yakın aslında ama gidemiyorum kiii birde bu hafta iznede çıkamıcakmış izne çıktıında ne güzel kameradan görüyordum yarım saat bir saat bu hafta o da yok

benden de kocaman maaşallahhh evet canım plakalara artık çok yakınız.. ben bugün nişanlımla konuşamadım yeni askerler gelecekti yoğun oluruz demişti.. bugün hiiiç arayamadı

Sizin denetim de haftaya mı başlıyor canım? Biz de öyle çok sık konuşamıyoruz bugün 1 2 dk konuşabildik. Sürekli iş veriyorlar temizlik falan..

bende nişanlımın yanına gidemedim ağustosta gönderirken de doğru düzgün vedalaşamamıştık.. içime öyle oturdu ki geldiğinde 2 kat daha fazla sarılacağım ona

Sizin denetim de haftaya mı başlıyor canım? Biz de öyle çok sık konuşamıyoruz bugün 1 2 dk konuşabildik. Sürekli iş veriyorlar temizlik falan..

canım nişanlımların denetim dönemi geçti.. günde 4-5 defa konuşuyorduk bugün akşam oldu daha hiç konuşamadık..

bende nişanlımın yanına gidemedim ağustosta gönderirken de doğru düzgün vedalaşamamıştık.. içime öyle oturdu ki geldiğinde 2 kat daha fazla sarılacağım ona

aynı bende öyle ağustos bir gibi sinopa gitti ordanda askere tam vedalaşamadık bile izinde kullanmadı bile acemilik bitipte esas birliğe teslim olmadan sadece 4 saat kadar görebilmiştim onu

aynı bende öyle ağustos bir gibi sinopa gitti ordanda askere tam vedalaşamadık bile izinde kullanmadı bile acemilik bitipte esas birliğe teslim olmadan sadece 4 saat kadar görebilmiştim onu

nişanlımda izin kullanmadı yemin törenine bile gidemedim.. olsun 4 saat görmekte çok iyi gelmiştir size

teşekkürler canım desteğin için saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…