İyiyim canım, bu aralar daha bir iyiyim maaşallah diyeyimmSen naslsın? Şafağımız azalıyor sanki artık
selam canım... benim nişanlımda İstanbul esenlerde.. evet gelmelerine çoook var ama çok şükür ki yolu yarıladık.. hele aralığa bir girelim her şey çok güzel olacak inşallahhh..
benden de kocaman maaşallahhhevet canım plakalara artık çok yakınız.. ben bugün nişanlımla konuşamadım yeni askerler gelecekti yoğun oluruz demişti.. bugün hiiiç arayamadı
aaayyy inşallah iple çekiyorum o günlerin gelmesini dönüp bakınca geçen zamana ne çabuk geçti diyorum şimdi ama o zmnlar geçmiyo gibi geliyo şimdide öyle ist bana çok yakın aslında ama gidemiyorum kiiibirde bu hafta iznede çıkamıcakmış izne çıktıında ne güzel kameradan görüyordum yarım saat bir saat bu hafta o da yok
Sizin denetim de haftaya mı başlıyor canım? Biz de öyle çok sık konuşamıyoruz bugün 1 2 dk konuşabildik. Sürekli iş veriyorlar temizlik falan..
merhaba hanımlar ıyı gordum sızıbı kac gundur gıremedım baya muhabbet olmus kacırmısım
merhaba canım.. bizler bıraktığın yerden şafak saymaya devam ediyoruz.. sen nerelerdeydin ki giremedin?
ısyerınde kı nette sorun vardı canım bazen oluyor boyle ondan gıremedım aksamlarıda gıremıyorum zaten kızdan dolayısafak saymaya son hız devam ama bıtemedı gıttı
bitecek inşallah benim hala umudum var
bende nişanlımın yanına gidemedimağustosta gönderirken de doğru düzgün vedalaşamamıştık.. içime öyle oturdu ki geldiğinde 2 kat daha fazla sarılacağım ona
var var benımde var hatta esımınde var bugun ılk defa baya azalttık dedı
aynı bende öyle ağustos bir gibi sinopa gitti ordanda askere tam vedalaşamadık bile izinde kullanmadı bile acemilik bitipte esas birliğe teslim olmadan sadece 4 saat kadar görebilmiştim onu
nişanlımda izin kullanmadıyemin törenine bile gidemedim.. olsun 4 saat görmekte çok iyi gelmiştir size
gerçektende öyle iyi gelmişti am şimdi çok özledim
ahhh canım ahhh hepimiz çoook özledik .. bunlar son ayrılıklarımız olur inşallahhh.. Allah'tan kısa dönemler yoksa koskoca 12 ay napardık
inşallaahhhvalla öyle düşünüyorum bazen ya uzun dönem olsaydı diye kesin izin kullanırdı o zmn
ben de tam onu soracaktım eşim aradı sen yazmışsın :) Bak canım farkında o da hatasının. Zor günler geçiriyor ondan muhtemelen bu tavırlar. Düşman gibi görmek değilde ailesine karşı koruyuculuk içinde. Yalnız mı görüyor onları artık. Yoksa emin ol sen çok değerlisindir öyle olmasa özür dileyip gönlünü almaya çalışmaz.
Bir gün daha. Bitiyor kızlar.....ama ben kocamı çooook özledim kiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?