352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Bir gün daha. Bitiyor kızlar.....ama ben kocamı çooook özledim kiiii

ben de çok özledim bugün daha fena hemde.iş yerinde stresli birgün geçirdim çok şükür evdeyim gelir gelmez nişanlımı aradım onun aramasını beklemeden 5dakika da olsa sesini duydum keyfim yerine geldi

ben de çok özledim bugün daha fena hemde.iş yerinde stresli birgün geçirdim çok şükür evdeyim gelir gelmez nişanlımı aradım onun aramasını beklemeden 5dakika da olsa sesini duydum keyfim yerine geldi

canım hayırdır?? önemli bişey yok inşallah?

evet cnm aynen bizde de o olay var.. Bazen ben eşimi teselli ediyorum, bazen de eşim beni... canım eşim iyi ki var

Allah eksik etmesin canım.. valla belli bir zamandan sonra onların desteği olmadan insanın içi rahat etmiyor.. hele ki evli olunca daha farklı oluyordur..

Allah eksik etmesin canım.. valla belli bir zamandan sonra onların desteği olmadan insanın içi rahat etmiyor.. hele ki evli olunca daha farklı oluyordur..

Amin cnm amin... evet haklısın evli olmak çok güzel, çok farklı bir duygu Allah'ım herkese nasip etsin hayırlısıyla inşallah...

hani bişey olur sonra üst üste gelir ya herşey öyle oldu iş yerinde çok bunaldımmm

anladım canım.. bende şu an çok sinirliyim.. kayınvalidem nişanlıma benim için demiş ki neden bize gelmiyor.. illa davet mi bekliyor diye.. bende nişanlıma dedim ki annenle ne zaman konuşsak bana diyor ki ben seni davet ederim bende doğal olarak ondan haber bekliyorum kendi kafama göre oraya gidemiyorum.. nişanlım dedi ki tamam sen canını sıkma kendin bir gün belirle anneme git.. annemin öyle dediğine bakma.. kayınvalidem diyormuş ki mahalledekiler laf ediyor gelinin neden gelmiyor bir sorun mu var aranızda falan diyorlarmış.. kadınların işi yok bizim dedikodumuzu yapıyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…