ben genelde şafak konusunda karamsarım oluyorum.. nişanlım beni teselli ediyor.. diyor ki senin beni teselli edeceğin yerde ben seni teselli ediyorum
Bir gün daha. Bitiyor kızlar.....ama ben kocamı çooook özledim kiiii
bencede sen onu teselli et
ben de çok özledim bugün daha fena hemde.iş yerinde stresli birgün geçirdim çok şükür evdeyim gelir gelmez nişanlımı aradım onun aramasını beklemeden 5dakika da olsa sesini duydum keyfim yerine geldi
canım bazen ben onu teselli ediyorum bazende o beni teselli ediyor.. o öyle dedikten sonra dikkat etmeye başladım.. ben öyle dedikçe onun canı daha çok sıkılıyor
selam kızlar, ben de bugun eşimi çok özledim konuşamadık da İnşallah iyidir, hep dua ediyorum ...
evet cnm aynen bizde de o olay var.. Bazen ben eşimi teselli ediyorum, bazen de eşim beni...canım eşim iyi ki var
selam canım.. bende bugün sadece 5 dk konuşabildim.. bekliyorum arar belki
Allah eksik etmesin canım.. valla belli bir zamandan sonra onların desteği olmadan insanın içi rahat etmiyor.. hele ki evli olunca daha farklı oluyordur..
inşallah konuşursunuz canım... ben de bekliyorum ama bilmiyorum sanırım bugun konuşamıcaz sanırım... neyse iyi olduğunu bileyim yeter...:)
inşallah canım.. öyle tabi ki yeter ki iyi olsunlar ..
bence de canım, o yüzden ben hiç takılmıyorum aramamasına sadece arasın istiyorum o kadar
canım hayırdır?? önemli bişey yok inşallah?
arasınlar hep arasınlar
arasınlar tabi kiiibugun de bitti sayılır kızlar ayın 5 kasım ayının da 1/6 ı bitti
bitsin hemencecik kasım ayı
hani bişey olur sonra üst üste gelir ya herşey öyle oldu iş yerinde çok bunaldımmm
tabi ki de bitecek cnm daha kasım ayı da geldi diye muhabbet ediyorduk 5 kere daha böyle geçecek bitecek inşallah sonra Aralık gelecek Ocak'ı artık saymayın kızlar daha güzel geliyor kulağa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?