- 30 Ağustos 2013
- 960
- 1
- 38
anladım canım.. bende şu an çok sinirliyim.. kayınvalidem nişanlıma benim için demiş ki neden bize gelmiyor.. illa davet mi bekliyor diye.. bende nişanlıma dedim ki annenle ne zaman konuşsak bana diyor ki ben seni davet ederim bende doğal olarak ondan haber bekliyorum kendi kafama göre oraya gidemiyorum.. nişanlım dedi ki tamam sen canını sıkma kendin bir gün belirle anneme git.. annemin öyle dediğine bakma.. kayınvalidem diyormuş ki mahalledekiler laf ediyor gelinin neden gelmiyor bir sorun mu var aranızda falan diyorlarmış.. kadınların işi yok bizim dedikodumuzu yapıyorlar..
iyi akşamlar hanımlar nasılsınız?
niye öyle dediki acaba canım evet davet beklemen lazım ama ozaman sanada davet ederim dememesi lazım
iyi akşamlar hanımlar nasılsınız?
bende öyle söyledim ben seni çağırırım diyor çağırmıyor kabahatli ben oluyorum.. öyle bişey söylemese ben bir gün belirler çıkar giderim.. önümü kesiyor sonrada laf ediyor
konuştuğunda söyle annesine bence
eh işte canım sen nasılsın
hayırdır kızlar? morfistan senin kayınvalide ile ilgili sanırım terazi_85 bir sıkıntı yok inşallah?iyi akşamlar canım.. iyi diyelim iyi olalım
hayırdır kızlar? morfistan senin kayınvalide ile ilgili sanırım terazi_85 bir sıkıntı yok inşallah?
Acaba sözde davet ederim dedi ama esasen senin gidip gelmeni mi bekliyor. Kabahat olarak görmemiştir belki de annelerin beklentileri hiç bitmiyor :)evet canım kayınvalidem benimle ilgili ilk şikayetini dile getirmiş durumda.. ama ortada bi kabahatim falan da yok yani... ben seni davet ederim diyor davet etmiyor sonrada oğluna benim hakkımda buraya gelmiyor diyo:26:
hayırdır kızlar? morfistan senin kayınvalide ile ilgili sanırım terazi_85 bir sıkıntı yok inşallah?
Anladım canım başka sıkıntı olmasın da :)yok canım işte biraz bunaldım bugün o kadar ama nişanlım teselli etti şimdi konuştuk çük şükür
cuma günü bir aksilik çıkmazsa gideceğim.. orada söylemeyi düşünüyorum.. yani ya nişanlım annesine hak verip bana çıkışsaydı al sana bir tatsızlık.. Allah korusun ...
Anladım canım başka sıkıntı olmasın da :)
olacak canım zor ama biraz daha sabır. Haya et gelecek yıl bugün tamda bu saatlerde belki eşinle çay sohbeti yapıyor olacaksın :)askerlik bitsin gelsin artık evlenelim biran önce evimi yuvamı bilmek istiyorum
olacak canım zor ama biraz daha sabır. Haya et gelecek yıl bugün tamda bu saatlerde belki eşinle çay sohbeti yapıyor olacaksın :)
ahh bir gelseler...inşallah canım hayırlısı ile olur.onlar bi gelsinde hemencecik
ahh bir gelseler...
onlar da iyiden iyiye sıkıldılarnişanlım dediki dün sanki ben burdan hiç dönemeyecekmişim gibi geliyor nasıl üzüldüm bilemezsin
evet canım kayınvalidem benimle ilgili ilk şikayetini dile getirmiş durumda.. ama ortada bi kabahatim falan da yok yani... ben seni davet ederim diyor davet etmiyor sonrada oğluna benim hakkımda buraya gelmiyor diyo:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?