352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

niye öyle dediki acaba canım evet davet beklemen lazım ama ozaman sanada davet ederim dememesi lazım

niye öyle dediki acaba canım evet davet beklemen lazım ama ozaman sanada davet ederim dememesi lazım

bende öyle söyledim ben seni çağırırım diyor çağırmıyor kabahatli ben oluyorum.. öyle bişey söylemese ben bir gün belirler çıkar giderim.. önümü kesiyor sonrada laf ediyor

hayırdır kızlar? morfistan senin kayınvalide ile ilgili sanırım terazi_85 bir sıkıntı yok inşallah?

evet canım kayınvalidem benimle ilgili ilk şikayetini dile getirmiş durumda.. ama ortada bi kabahatim falan da yok yani... ben seni davet ederim diyor davet etmiyor sonrada oğluna benim hakkımda buraya gelmiyor diyo:26:

evet canım kayınvalidem benimle ilgili ilk şikayetini dile getirmiş durumda.. ama ortada bi kabahatim falan da yok yani... ben seni davet ederim diyor davet etmiyor sonrada oğluna benim hakkımda buraya gelmiyor diyo:26:
Acaba sözde davet ederim dedi ama esasen senin gidip gelmeni mi bekliyor. Kabahat olarak görmemiştir belki de annelerin beklentileri hiç bitmiyor :)

cuma günü bir aksilik çıkmazsa gideceğim.. orada söylemeyi düşünüyorum.. yani ya nişanlım annesine hak verip bana çıkışsaydı al sana bir tatsızlık.. Allah korusun ...

evet canım haklısın öyle olsa bile oğluna öyle dememesi lazım yani nişanlın yanlış anlayabilir sen güzel bir dille söyle kayınvalidene

nişanlısın sen öyle çok gitmen gerekmezki ne biliym ayıplanır bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…