nişanlım dediki dün sanki ben burdan hiç dönemeyecekmişim gibi geliyor nasıl üzüldüm bilemezsin
onlar da iyiden iyiye sıkıldılarEşim bu aralar kızını çok özlüyor. Bende diyorum geldiğin gün kucağına alırsın sonra hiç bırakmazsın. Diyor o günler gelecek mi gerçekten
selam canım ben iyiyim sen nasılsın?slm kızlar nasılsınız
slm kızlar nasılsınız
Ben iyiyim canım paşam erkenden uyudu bugün akşam gecmek bilmedisen nasılsın
selam canım ben iyiyim sen nasılsın?
Biz hep kendimizden bahsediyoruz ama asıl onlara yazık be canım biz en azından evlatlarımızın yanındayız...hem bizi hem çocuklarını hem de evlerini özlüyorlar....benim eşim de diyor gelince sımartıcam oğlumu ne isterse yapıcam bu günlerin acısını çıkarıcam diye...inş o günleri3 ay sonra görücez ve bir daha hiiiççç ayrılmayacağız Allah ın izniyle....
Beni de öyle canım normalde erkenden uyumaya bayılırsım şimdi uyuyamıyorumkardeşimden kaptım bilgisayarı ondan öncede dizimi izledim napayım uykuda tutmuyor inan
Evet bitiyor ama benim şafak değişmiyorbende iyiyim ne olsun bigün daha bitiyor die seviniyorum bebiş nasıl ha bu arada kaç aylıktı
Öyle canım ben bunun hep farkında oldum. Sürekli soruyor kızım nasıl ne yapıyor tek tek anlatıyorum neler yapabildiğini. Farklı birşey yapınca videosunu çekiyorum. Diyor gelince o videoları birleştirip günlerce film seyreder gibi onları seyredecemBiz hep kendimizden bahsediyoruz ama asıl onlara yazık be canım biz en azından evlatlarımızın yanındayız...hem bizi hem çocuklarını hem de evlerini özlüyorlar....benim eşim de diyor gelince sımartıcam oğlumu ne isterse yapıcam bu günlerin acısını çıkarıcam diye...inş o günleri3 ay sonra görücez ve bir daha hiiiççç ayrılmayacağız Allah ın izniyle....
Evet bitiyor ama benim şafak değişmiyorbir kaç gün sonra 6 ayı tamamlayacak inşallah. İyi şükür büyüyor kendi halinde :)
Öyle canım ben bunun hep farkında oldum. Sürekli soruyor kızım nasıl ne yapıyor tek tek anlatıyorum neler yapabildiğini. Farklı birşey yapınca videosunu çekiyorum. Diyor gelince o videoları birleştirip günlerce film seyreder gibi onları seyredecemOlacak inşallah üç ay sonra eşimizle kavuşma anımızı anlatacağız :)
off hemde nasıl kokuyorayyy ne güzell mis gibi kokar ya oy öp bide kokla benim yerime yerim ben onu
bütün çocuklar çok tatlı oluyor da kızların cidden farklı bir büyüsü varmış :) Öyle canım bizde o yüzden askerliği öne aldık zaten. Onların yanımızda olduğu heran güzel olurBebeğin çok küçükmüş daha canım Allah bağışlansın...ne tatlıdır şimdi o kız çocuklarına bayılıyorum ben cici cici kıyafetler filan ...babası gelene kadar emeklemeye adım atmaya baslar artık bol bol vakit geçirirler baba kız.....üzülme sende en güzel anlarında eşin yanınızda olacak inş..
Acaba sözde davet ederim dedi ama esasen senin gidip gelmeni mi bekliyor. Kabahat olarak görmemiştir belki de annelerin beklentileri hiç bitmiyor :)
evet canım haklısın öyle olsa bile oğluna öyle dememesi lazım yani nişanlın yanlış anlayabilir sen güzel bir dille söyle kayınvalidene
iyi geceler canımBen de kaçayım canım mızırdanıyor benim paşam..iyi geceler
nişanlısın sen öyle çok gitmen gerekmezki ne biliym ayıplanır bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?