352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

onlar da iyiden iyiye sıkıldılar Eşim bu aralar kızını çok özlüyor. Bende diyorum geldiğin gün kucağına alırsın sonra hiç bırakmazsın. Diyor o günler gelecek mi gerçekten

Biz hep kendimizden bahsediyoruz ama asıl onlara yazık be canım biz en azından evlatlarımızın yanındayız...hem bizi hem çocuklarını hem de evlerini özlüyorlar....benim eşim de diyor gelince sımartıcam oğlumu ne isterse yapıcam bu günlerin acısını çıkarıcam diye...inş o günleri3 ay sonra görücez ve bir daha hiiiççç ayrılmayacağız Allah ın izniyle....

amiinnn inşalah

Öyle canım ben bunun hep farkında oldum. Sürekli soruyor kızım nasıl ne yapıyor tek tek anlatıyorum neler yapabildiğini. Farklı birşey yapınca videosunu çekiyorum. Diyor gelince o videoları birleştirip günlerce film seyreder gibi onları seyredecem Olacak inşallah üç ay sonra eşimizle kavuşma anımızı anlatacağız :)

Bebeğin çok küçükmüş daha canım Allah bağışlansın...ne tatlıdır şimdi o kız çocuklarına bayılıyorum ben cici cici kıyafetler filan ...babası gelene kadar emeklemeye adım atmaya baslar artık bol bol vakit geçirirler baba kız.....üzülme sende en güzel anlarında eşin yanınızda olacak inş..

bütün çocuklar çok tatlı oluyor da kızların cidden farklı bir büyüsü varmış :) Öyle canım bizde o yüzden askerliği öne aldık zaten. Onların yanımızda olduğu heran güzel olur

Acaba sözde davet ederim dedi ama esasen senin gidip gelmeni mi bekliyor. Kabahat olarak görmemiştir belki de annelerin beklentileri hiç bitmiyor :)

canım 1 hafta önce bizdeydi giderken dedi ki ben seni bir haftasonu çağırırım bende tamam dedim.. 2-3 günde bir telde konuşuyoruz her konuşmamızda ben seni çağırırım diyor.. ee o öyle diyince ben aklıma estiğinde oraya gidemiyorum.. birde yani şikayetçiysen de bunu bana söyle askerdeki oğluna neden söylüyorsun..

evet canım haklısın öyle olsa bile oğluna öyle dememesi lazım yani nişanlın yanlış anlayabilir sen güzel bir dille söyle kayınvalidene

söyleyeceğim canım.. eğer yine böyle şikayetçi olacağı bir şey olursa da askerdeki oğluna değil bana söylesin bi zahmet..

nişanlısın sen öyle çok gitmen gerekmezki ne biliym ayıplanır bizde

canım zaten kayınvalidem 1 hafta önce bizdeydi.. aradan aylar geçmiş değil.. sanırım kendi içinden de geçiyordu komşuları da bir şeyler söyleyince iyice rahatsız olmuş belli ki.. hatası bunu bana söylememesi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…