Hatırladım canım geldiğini. İşte çağırırım bir imamıydı acaba. Tabi en güzeli oturup konuşmak. O konuda biraz hata etmişcanım 1 hafta önce bizdeydi giderken dedi ki ben seni bir haftasonu çağırırım bende tamam dedim.. 2-3 günde bir telde konuşuyoruz her konuşmamızda ben seni çağırırım diyor.. ee o öyle diyince ben aklıma estiğinde oraya gidemiyorum.. birde yani şikayetçiysen de bunu bana söyle askerdeki oğluna neden söylüyorsun..
Hatırladım canım geldiğini. İşte çağırırım bir imamıydı acaba. Tabi en güzeli oturup konuşmak. O konuda biraz hata etmişNe kadardır tanışıyorsunuz. Kendisi söylemeye çekindi mi acaba?
Anladım canım. En güzeli dediğin gibi görüştüğünüzde oturup konuşmak. Hem sebebini öğrenmiş olursun hem de o senin hassasiyetlerini öğrenmiş olur diye düşünüyorum1 senedir tanışıyoruz.. nişandan sonra da daha sık görüşmeye başladık.. öyle çekinecek birisi değildir söyleyeceğini çok rahat söyler de bu akşam nerden esti de oğluna söyledi bilemiyorum..
Anladım canım. En güzeli dediğin gibi görüştüğünüzde oturup konuşmak. Hem sebebini öğrenmiş olursun hem de o senin hassasiyetlerini öğrenmiş olur diye düşünüyorum
Evet haklısın canım o konuda. Nişanlına da maşallah çok olgun davranmış. Malesef anneler için konu komşunun ne dediği fazla önemli oluyor. Düşünemiyorlar sonuçları bazen duygusal oluncacanım nişanlım burada olsaydı bu kadar takmazdım.. bunu nişanlıma dediğinde nişanlım ters tepki verip bana kızabilirdi ve tartışabilirdik.. Allah'tan öyle bir durum olmadı.. adam askerde yani bana kızım onu alttan al demesini biliyor ama kendine düşen şeyi bilmiyor maalesef ki ..
Evet haklısın canım o konuda. Nişanlına da maşallah çok olgun davranmış. Malesef anneler için konu komşunun ne dediği fazla önemli oluyor. Düşünemiyorlar sonuçları bazen duygusal olunca
Seni mahalleye gelin almışlar demek kikayınvalidemden çok komşuların gözü yolda kalmış belli ki
Seni mahalleye gelin almışlar demek ki
aaa ne ayıp gelin kız öyle bağırır mı? Tek tek dolaşıp ellerini öpmen lazımsanırım öyle oldumahalleye girdiğimde huu huuu hanımlar ben geldim diye bağıracamm
aaa ne ayıp gelin kız öyle bağırır mı? Tek tek dolaşıp ellerini öpmen lazım
ellerini çimdiklesem olur mu ?? desem ki kayınvalidemi dolduruşa getirmeyin uleynnn
yok anam bu kız tam dedikoduluk
getirip burayı okutmak lazım bizi anlamaları için :) Bu arada "Bayan" kelimesini hiç bu kadar yakıştırmamıştımayy bu kız delirmiş derler delirdim tabi zaten şurda 80 küsür gündür şafak sayıyoruzzzzz birde komşu bayanlar çıktı başımıza...
getirip burayı okutmak lazım bizi anlamaları için :) Bu arada "Bayan" kelimesini hiç bu kadar yakıştırmamıştım
her ne kadar sinirlenmiş olsam da aslaaa kibarlık çizgimden dışarıya çıkmam
Bu arada hemen her gece biz kapatıyoruz sayfayı :)her ne kadar sinirlenmiş olsam da aslaaa kibarlık çizgimden dışarıya çıkmam
işte bize de bu yakışır.:)
Bu arada hemen her gece biz kapatıyoruz sayfayı :)
kendimize kocamannyok yok benim hunileri takmam yakındır ben hiç iyi değilim
Hep bize kitliyorlar görüyon mu bakevet yaa gece 12-2 nöbeti bizde
yalnız bırakmam bu gidişle rahat ol canım :)
Hep bize kitliyorlar görüyon mu bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?