352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Hatırladım canım geldiğini. İşte çağırırım bir imamıydı acaba. Tabi en güzeli oturup konuşmak. O konuda biraz hata etmiş Ne kadardır tanışıyorsunuz. Kendisi söylemeye çekindi mi acaba?

1 senedir tanışıyoruz.. nişandan sonra da daha sık görüşmeye başladık.. öyle çekinecek birisi değildir söyleyeceğini çok rahat söyler de bu akşam nerden esti de oğluna söyledi bilemiyorum..

1 senedir tanışıyoruz.. nişandan sonra da daha sık görüşmeye başladık.. öyle çekinecek birisi değildir söyleyeceğini çok rahat söyler de bu akşam nerden esti de oğluna söyledi bilemiyorum..
Anladım canım. En güzeli dediğin gibi görüştüğünüzde oturup konuşmak. Hem sebebini öğrenmiş olursun hem de o senin hassasiyetlerini öğrenmiş olur diye düşünüyorum

Son düzenleme:
Anladım canım. En güzeli dediğin gibi görüştüğünüzde oturup konuşmak. Hem sebebini öğrenmiş olursun hem de o senin hassasiyetlerini öğrenmiş olur diye düşünüyorum

canım nişanlım burada olsaydı bu kadar takmazdım.. bunu nişanlıma dediğinde nişanlım ters tepki verip bana kızabilirdi ve tartışabilirdik.. Allah'tan öyle bir durum olmadı.. adam askerde yani bana kızım onu alttan al demesini biliyor ama kendine düşen şeyi bilmiyor maalesef ki ..

Evet haklısın canım o konuda. Nişanlına da maşallah çok olgun davranmış. Malesef anneler için konu komşunun ne dediği fazla önemli oluyor. Düşünemiyorlar sonuçları bazen duygusal olunca

Evet haklısın canım o konuda. Nişanlına da maşallah çok olgun davranmış. Malesef anneler için konu komşunun ne dediği fazla önemli oluyor. Düşünemiyorlar sonuçları bazen duygusal olunca

kayınvalidemden çok komşuların gözü yolda kalmış belli ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…