aynen uyusak geceyi kısa geçirecez en azından :) Benim uykum gelmiyor yaagüya geç yatıyorum sabah geç kalkarım diye saat 9 da ben böyle
aynen uyusak geceyi kısa geçirecez en azından :) Benim uykum gelmiyor yaa
inan tüm hevesimi o zaman saklıyorum :) kızım beni çaırıyor iyi geceler canım yarın aynı saatte görüşmek üzerebizimkiler gelsin de bol bol uyuruz
inan tüm hevesimi o zaman saklıyorum :) kızım beni çaırıyor iyi geceler canım yarın aynı saatte görüşmek üzere
Günaydın hanımlar
onlar da iyiden iyiye sıkıldılarEşim bu aralar kızını çok özlüyor. Bende diyorum geldiğin gün kucağına alırsın sonra hiç bırakmazsın. Diyor o günler gelecek mi gerçekten
allah korusun ya kötü bi cümleymiş
söyleyeceğim canım.. eğer yine böyle şikayetçi olacağı bir şey olursa da askerdeki oğluna değil bana söylesin bi zahmet..
gunaydın hanımlar nasılsınız? safagımız bır bır azalıyor sukurler olsun
Günaydın canımEvet çok şükür plakalara son 1 gün Ama sen de bizimle plakaları say böyle olmaaazz
gunaydın hanımlar nasılsınız? safagımız bır bır azalıyor sukurler olsun
günaydın canım ben iyiydim ama bugün saçımı kestirdim nişanlım bana kızacak yine gitti saçlarım:2:
canım umudunu kıran ben olmak istemezdim ama dün eşimin komutanı 12 olayı kesinleşti siz fazladan yapacaksınız demiştamam canım bende sızınle plakaları sayarım ama panomu degıstırmem hala umutluyum
canım umudunu kıran ben olmak istemezdim ama dün eşimin komutanı 12 olayı kesinleşti siz fazladan yapacaksınız demiş
amin canım hayırlısı olsun. Sağ salim huzurlu dönsünlerde 12 gün daha bekleyelim. Bizde bugün ikimizin doğum gününde de ayrıydıkneyse canım hayırlısı olsun dıyelımesımın dogum gununde ayrı olacagız ozaman offffff
amin canım hayırlısı olsun. Sağ salim huzurlu dönsünlerde 12 gün daha bekleyelim. Bizde bugün ikimizin doğum gününde de ayrıydıkhevesimizi seneye saklayalım :)
sen nasıl oldun canım?günaydın canım ben iyiydim ama bugün saçımı kestirdim nişanlım bana kızacak yine gitti saçlarım:2:
yok canım birimizin eylülde birimizin ekimdeydi. Yine de sağol tebriğin için :)evet canım seneye bırlıkte oluruz ınsaa ıkınızın dogum gunu bugun mu buyuk sans nıce yıllara ozaman canım
yok canım birimizin eylülde birimizin ekimdeydi. Yine de sağol tebriğin için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?