352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

onlar da iyiden iyiye sıkıldılar Eşim bu aralar kızını çok özlüyor. Bende diyorum geldiğin gün kucağına alırsın sonra hiç bırakmazsın. Diyor o günler gelecek mi gerçekten

evet sıkıldılar canım bitecek diyorum teselli ediyorum biz yine onlardan iyi durumdayız.eşin gelsinde çocuğunuzla mutlu günler geçirirsiniz inşallah

allah korusun ya kötü bi cümleymiş

evet canım arkadaşı daha önce gitmişti asker öyle diyormuş nişanlımda gerçekten bende bitmeyecek gibi hissediyorum diyor

söyleyeceğim canım.. eğer yine böyle şikayetçi olacağı bir şey olursa da askerdeki oğluna değil bana söylesin bi zahmet..

canım zaten erkekler bu konuda hassas neyseki aranızda sorun olmamış ahhh şu anneler:44:

günaydın canım ben iyiydim ama bugün saçımı kestirdim nişanlım bana kızacak yine gitti saçlarım:2:

gule gule kullan canım yenı sacını koku sende nasılsa canım oyle dersın nısanlına bende kestırmek ıstıyorum ya ben kısa daha guzel kullanıyorum sankı 2 ay once kestırdım ama kuafor cok az kısalttı bana kalsa baya kısalt demıstım ama

Son düzenleme:
amin canım hayırlısı olsun. Sağ salim huzurlu dönsünlerde 12 gün daha bekleyelim. Bizde bugün ikimizin doğum gününde de ayrıydık hevesimizi seneye saklayalım :)

evet canım seneye bırlıkte oluruz ıns aa ıkınızın dogum gunu bugun mu buyuk sans nıce yıllara ozaman canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…