352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

sağol canım bende 2 ay önce az kestiği için biraz kısaltalım dedim ama epey gitti ama daha rahat böyle kolay şekil alıyor.nişanlım uzat diyor saçını takıntılı biraz.geçen saçımı kestireceğim dedim hayır dedi.o gelene kadar uzar inşallah.görene kadar söylemiyim bari

aynen canım kısa sacın kullanımı daha kolay benım esımde kestırmemı ıstemıyor ama dınlemıyorum bence de nısanlına soyleme gelınce gorsun

kızlar hepinize merhaba nişanlımı bu sabah gönderdim denizliye jandarma olarak kısa dönem çok kötüyüm nolur bişeyler söyleyin geçicek mi hafiflicek mi en azından? sabah aradı 2 kelime edebildi geldim iyiyim teslim oluyorum kapatıyorum dedi dayanamıyorum siz nasıl dayandınız nasıl geçti (

Benim de eşim askerde canım ilk gittiğinde bizde çok kötü olduk tabi evde her yerde hatırası ve ben yalnız kaldım çok şükür geçiyor öyle yada böyle ve kabullenip gün saymaya başlıyorsun, yarısına geldik bizde inşallah bitecek sen iyi olursan nişanlında iyi olur

merhaba canım yaa ılk gunler en zoru tabıkı gecıyor ama o an hıc gecmeyecek gıbı hıssedıyorsun..bende esımı gonderdım her eve gırdıgım de mahvoluyordum ama Allah sabrını verıyor ve bır sekılde zaman gecıyor evet acemılıkte bız de cok konusamazdık ama esım sureklı aramaya calısırdı konustugumuz surede 20 30 sn ıyı oldugunu bıldırır kapatırdı cunku cok sıra oluyordu usta bırlıgı daha rahat oluyor..

siz ne güzel yarılamışsınız bitmiş bile 2 aycık kalmış bu çok güzel bişey bizim daha bugün ilk gün işteyim ama elim iş tutmuyor sürekli boğazımda bir düğüm iş yerinde ağlamakta istemiyorum hiç geçmicek gibi napıcam bilmiyorum Allahım sabır versin hepimize

ben nişanlı olduğum halde bu kadar etkilendiysem evli olsam herhalde kafayı yerdim allah sabır versin sizede nasıl geçicek bilmiyorum gitmeden önce hep heveslenirdim bi an önce gitte çeyiz yapayım diye şuan ne hevesim var ne isteğim yanımda olsaydı da kuru kap olsaydı çeyizim

evet baya azalttık sukurler olsun..ben kac kere gızlı gızlı ıs yerınde agladım engel olamıyordum akıyordu goz yaslarım.. emın ol canım usta bırlıgıne gıdınce cok daha rahat edeceksınız bunu dusunmeye calıs

Allah kavuştursun canım ve sabır versin. İlk günler zor geliyor. Ben yolcu edip geldikten sonra evde her gördüğüm eşyasında ağladım. Günlerce tişörtünü giyip uyudum uyuyamıyordum yoksa. Her istediğimde ulaşamamak, bir kaç saniye sadece sesini duymak ölüm gibiydi. ama sonra onlara şükretmeye başlıyorsun. Aaa ne güzel sesini duydum, iyi olduğunu biliyorum diye İnsan şartlara uyum sağlıyor. Kabulleniyorsun.

ilk günler çok kötüydü ama sonrasında alışıyorsun acemi birliği zor geçiyor biraz.benim nişanlımda jandarma çorumda.hafifleyecek merak etme biz yarıladık bile canım

Canımm Samsunu görünce benim antenler açıldı yine benim sevgilim de şimdi Samsunda seninki nerede ?

Ah canım benim geceçek merak etme zamanla hafifleyecek üzüntün sonrada alışacaksın duruma....ben eşimi gönderdiğimde 10 gün boyunca sürekli ağladığımı hatırlıyorum şimdi bakınca bende diyorum nasıl dayanmışım ama bak geçti bizim yarıladık...inş sende alışacaksın en kısa zamanda hatta şimdi sesini duydum diye şükrederkeg sonra trip atacaksın neden aramadın diye)

iyi aksamlar kızlar nasılsınız çalıştıgım için gündüzleri pek giremiyorum nete iyiki var burası gelir gelmez ilk actıgım sayfa bi gün daha bitiyo cok şükür allah yeni gidenlere sabır versin onları görünce ilk günlerim geliyo ne kadar cok aglamıstım :2:

Aynen canım son tespitine bayıldım, niye mesaj atmıyorsun, face.de bir şey paylaştım senin için niye beğenmiyorsun vs vs tribe boğuyorum onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…